Παραθλητικά
Από τον κόσμο πότε θα ζητήσει συγγνώμη ο Δώνης;
07:13 Τρίτη, 19 Μαρ 13

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού περισσότερο εύκολα απ’ ότι αναμένονταν πριν το παιγνίδι. Βέβαια, σε αυτό βοήθησε και η γρήγορη αποβολή, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να παίξει τα ¾ σχεδόν του παιγνιδιού με δέκα παίκτες.

} Ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο τυχερά γκολ, αφού το πρώτο χτύπησε στo πόδι παίκτη της Αθηναϊκής ομάδας, ενώ στο δεύτερο η κεφαλιά του Αθανασιάδη έγινε από θέση οφ σάιντ.

} Πέρα όμως από το θετικό αποτέλεσμα, οι φίλαθλοι δεν ξέχασαν τον Δώνη, τον οποίο φρόντισαν να στολίσουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

} Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα, και όταν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του από το πάρκιγκ, δέχθηκε επίθεση από κάποιο φίλαθλο, γεγονός που φυσικά εμάς τουλάχιστον, δε μας βρίσκει σύμφωνους.

} Σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο τεχνικό του ΠΑΟΚ και τον Γκαρσία, εμείς πιστεύουμε ότι αυτή οφείλεται στο λανθασμένο χειρισμό του Δώνη.

} Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι τις επιλογές σε μια ομάδα τις αποφασίζει ο προπονητής, στη περίπτωση του Γκαρσία όμως, ο χειρισμός από τον Δώνη δεν ήταν εύστοχος.

} Μπορεί ο Γκαρσία μετά τον σοβαρό τραυματισμό του,  να έχασε αρκετές από τις δυνάμεις του, και να έχει μειωθεί η προσφορά του στην ομάδα.

} Ένας έξυπνος προπονητής όμως φροντίζει, ώστε έναν παίκτη του μεγέθους του Πάμπλο Γκαρσία, να μην τον αντιμετωπίζει με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο και να τον διασύρει.

} Είναι γνωστό, ότι οι περισσότεροι προπονητές όταν έχουν απέναντί τους παίκτες με προσωπικότητα όπως είναι ο Γκαρσία, διέπονται από κάποιο κόμπλεξ, γιατί φοβούνται μήπως τους κλέβουν τη δημοτικότητά τους.

} Αυτό το έχουμε διαπιστώσει παλαιότερα με τον Αναστασιάδη, και το βιώνουμε και τώρα με τον Δώνη.

} Ένας σοβαρός προπονητής, δεν βγαίνει δημόσια να φωνάξει το αυτονόητο, δηλαδή ότι αυτός αποφασίζει πόσο θα χρησιμοποιεί τον κάθε παίκτη.

} Προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την  ομάδα, και όχι να λεονταρίσει χωρίς να λόγο, για να αποδείξει πόσο….δυνατός είναι.

} Ο Γκαρσία, θέλει να τον παίζουν στα ίσια και παλικαρίσια, ο Δώνης όμως επέλεξε διαφορετικό δρόμο, γι’ αυτό και ο Πάμπλο εξερράγη.

 

} Μπορεί ο Αλαφούζος να ζητάει συμμαχία με τον Ιβάν Σαββίδη, και να παρακολούθησε μαζί του στη Τούμπα το παιγνίδι.

} Παρά την οικονομική στενότητα όμως που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, ο κ. Αλαφούζος είχε υποσχεθεί στους παίκτες, ότι σε περίπτωση εξόδου στην Ευρώπη, θα μοιραστούν ένα ποσό της τάξεως των 300.000 !!! ευρώ.

} Αυτό σημαίνει Ιβάν Σαββίδη, ότι με τους Αθηναίους δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη, δεν μπορείς να αναπτύξεις καμιά φιλία και καμιά συνεργασία, γιατί είναι αναξιόπιστοι, και αυτό το έχουν δείξει επανειλημμένα.

} Στο προχθεσινό παιγνίδι, πέρα από τους γνωστούς 30-40 τριγωνοκέφαλους που αποτελούν πλέον τους μόνιμους θαμώνες στο χώρο των επισήμων του 3ου ορόφου, έκαναν την εμφάνισή τους στη Θύρα 3, και καμιά τριακοσαριά Ρώσοι που ενίσχυσαν το ΠΑΟΚ.

} Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, αν δηλαδή στο συγκεκριμένο χώρο αυξηθεί ο…πληθυσμός με όλες αυτές τις περίεργες παρουσίες, η εκτίμησή μας είναι ότι θα υπάρξει στασιμότητα στα διαρκείας.

} Και θα υπάρξει στασιμότητα, γιατί στο συγκεκριμένο χώρο όλοι ήταν σχεδόν γνωστοί, και μπορούσαν κατά τη διάρκεια ενός παιγνιδιού να ανταλλάξουν απόψεις.

} Τώρα αυτό δεν μπορεί να γίνει, γιατί ενδιάμεσα παραβάλλονται όλοι αυτοί οι τριγωνοκέφαλοι, οι οποίοι έρχονται στο γήπεδο για να περάσουν την ώρα τους, χωρίς να γνωρίζουν τι υποστηρίζουν, με αποτέλεσμα όλη η συμπεριφορά τους να είναι περίεργη.

} Το έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ότι ο Φαρισαϊσμός και η υποκρισία, περισσεύει στη….Δημοκρατική Ελλάδα.

 

} Ο 19χρονος παίκτης της ΑΕΚ Κατίδης, πέτυχε ένα γκολ και τόλμησε να το πανηγυρίσει με έναν δικό του τρόπο, και η ενέργεια αυτή του παίκτη, σήκωσε στο πόδι όλη την...Ελλάδα.

} Η ΕΠΟ, χωρίς να τον καλέσει σε απολογία,  βιάστηκε να τον αποκλείσει από όλες τις Εθνικές Ομάδες, και ζητάει το νεαρό αυτό παλικάρι να το ρίξει στη πυρά.

} Το ερώτημα το δικό μας είναι, όλοι αυτοί θα έδειχναν δείξει την ίδια ευαισθησία, αν ο παίκτης πανηγύριζε το γκολ χαιρετώντας …Κινέζικα η Κουμμουνιστικά;

} Όχι βέβαια, γιατί τόσο οι… Κινέζοι όσο και οι Κουμμουνιστές στην Ελλάδα, χαρακτηρίζονται….προοδευτικοί.

} Αυτές οι….ευαισθησίες, και αυτά τα καμώματα των….προοδευτικών, θα ανεβάσουν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στα ύψη.

 

} Αγαπητέ φίλε, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δύο επιλογές να κάνει, δύο….επιτυχημένες συνταγές να ακολουθήσει, αν θέλει να προστατέψει το ΠΑΟΚ από το σημερινό κατεστημένο.

} Να δείξει τη δύναμή του με κάθε τρόπο, δηλαδή να μην επιτρέψει στο  Μαρινάκη να παίζει μόνιμα στην…έδρα του, με ότι αυτό συνεπάγεται, και αυτή είναι μια από τις δύο επιλογές.

} Υπάρχει όμως και δεύτερη επιλογή, που δεν είναι άλλη από αυτή που είχε ακολουθήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όταν ήταν Πρόεδρος στην ΑΕΚ.

} Αν ο νέος επενδυτής του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να ακολουθήσει ένα από τους δύο δρόμους, είναι καταδικασμένος να αποτύχει, όσα χρήματα και να επενδύσει.

} Άλλωστε, όπως πολύ σωστά είχε ο ίδιος δηλώσει  πριν ένα περίπου μήνα, με την υπάρχουσα κατάσταση, και η Μπαρτσελόνα να συμμετάσχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα, θα το χάσει.

} Μακάρι ο Ιβάν Σαββίδης να καταλάβει γρήγορα πώς παίζεται το παιγνίδι, και να προσπαθήσει να θωρακίσει το ΠΑΟΚ, από το…σύστημα που ελέγχεται απόλυτα σήμερα από τον Ολυμπιακό.

} Σήμερα, και αυτό νομίζω ότι κανείς δεν διαφωνεί, το Ελληνικό Πρωτάθλημα θεωρείται το πλέον αναξιόπιστο στην Ευρώπη.

 

} Αγαπητέ φίλε, ο Θανάσης Κατσαρής δεν ενέδωσε στις πιέσεις που αρκετές φορές δέχθηκε, προκειμένου να εκδώσει εικονικά στοιχεία όπως έκαναν άλλες διοικήσεις της Πόλης.

} Αρκετοί ήταν τότε αυτοί που πίεζαν τον Πρόεδρο του Α.Σ., να χορηγήσει πλασματικά στοιχεία με το αζημίωτο φυσικά, αλλά ο Θανάσης Κατσαρής δεν έπεσε στη παγίδα.

} Αυτό θα το επαναλάβουμε όσες φορές ακόμη χρειαστεί, και θέλουμε να μάθουμε, γιατί ορισμένοι ενοχλούνται με τις θέσεις μας.

} Αν ο Βούκιτς συνεχίσει τη ρέντα που έχει, δηλαδή αν συνεχίσει να σκοράρει κάθε φορά που τον επιστρατεύει ο Δώνης να βοηθήσει, τότε πολύ σύντομα θα γίνει το αγαπημένο παιδί των φιλάθλων.

} Αγαπητέ φίλε, διαφωνούμε κάθετα με τη σύγκριση που προσπαθείς να κάνεις, γιατί καμιά σχέση δεν έχει ο Καμαρά με τον Βιειρίνια.

} Ο δεύτερος ξέρει πολλή μπάλα, είναι γρήγορος, έχει καλά πόδια,  έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, και  μπορεί να τρυπήσει ακόμη και την πιο οργανωμένη άμυνα.

} Ο πρώτος, έχει καλό σουτ, είναι καλό κορμί, αλλά δυσκολεύεται να ντριπλάρει ακόμη και την…κολώνα.

 

} Η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετά καλή, θα μπορούσε όμως να είναι και καλύτερη, αν δεν υπήρχε η διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στο Δώνη και τον Γκαρσία.

} Η κόντρα αυτή δίχασε τον κόσμο, αυτό σε καμιά περίπτωση δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, και θα πρέπει να υπάρξει άμεση θεραπεία στο πρόβλημα.

} Συγνώμη από τη μητέρα του ζήτησε ο Δώνης, γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι προχώρησαν σε ασχήμιες που κανείς δεν τις εγκρίνει.

} Μήπως όμως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, πρέπει να ζητήσει και συγνώμη από τον κόσμο, για την απρέπεια του γιού του, να γράψει όλες αυτές τις ανοησίες στην ιστοσελίδα του, σε βάρος του Γκαρσία;

} Εμείς θα επιμένουμε, ότι το γυαλί σχετικά με τον Δώνη έχει ραγίσει, και από τη στιγμή που δεν μπορεί να κολλήσει, είναι προτιμότερο να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

} Άλλωστε, αν ο Ιβάν Σαββίδης υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε στους φιλάθλους, ότι δηλαδή το καλοκαίρι θα φέρει στο ΠΑΟΚ παίκτες μεγάλης αξίας, σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορέσει να τους διαχειριστεί ο Δώνης.

 

} Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, έχει συναντηθεί αρκετές φορές, και έχει συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

} Ο Ρώσος επιχειρηματίας γνωρίζει ότι η κάθε επένδυσή του στο Νομό Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να εγκριθεί από τον Περιφερειάρχη, και φρόντισε να δημιουργήσει καλές σχέσεις με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

} Από τους γνωστούς συκοφάντες, από τους στημένους παπαγάλους, δεν γλίτωσε ούτε ο εξ απορρήτων σύμβουλος του Περιφερειάρχη, Θανάσης Θάνου.

} Κάποιοι κακομαθημένοι, ορισμένοι από αυτούς που είχαν συνηθίσει να μην προσφέρουν τίποτα στη Περιφέρεια, και η ηγεσία αναγκάστηκε να τους αλλάξει, χρεώνουν την μετακίνησή τους στο διευθυντή του Απόστολου Τζιτζικώστα.

} Όσο το διοικητικό τοπίο θα καθαρίζει στη μεγάλη Περιφέρεια, τόσο θα αυξάνουν και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

} Μόνο που όλοι αυτοί δεν γνωρίζουν, ότι ο Θάνος Θάνου, είναι έμπειρος, έχει τεράστιες αντοχές, και όλους αυτούς τους έχει γραμμένους.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος