Παραθλητικά
Ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Κούγια...
09:00 Δευτέρα, 12 Φεβ 18

Στο σημερινό παιγνίδι με την ΑΕΛ, ο Κούγιας με το 1,79!!! ύψος όπως ο ίδιος δήλωσε, θα προσπαθήσει να προκαλέσει αν φυσικά τολμήσει να έρθει στη Τούμπα, μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στον παίκτη του ΠΑΟΚ Ελ Καντουρί, στο πρώτο αγώνα στη Λάρισα.

} Ήδη ο γραφικός πλέον Κούγιας, έχει προκαλέσει με την πολυσέλιδη επιστολή που εξέδωσε και έστειλε στα μέσα ενημέρωσης, στην οποία αναφέρει ότι ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε τον πρώην παίκτη της Λάρισας Μπόγιοβιτς, να ζητήσει τα δεδουλευμένα του.

 

} Ο Κούγιας, αυτός ο... λαθρομετανάστης παράγοντας αν τολμήσει να έρθει στη Τούμπα όπως αναφέρουμε και παραπάνω, δεν θα φιλοξενηθεί στη σουίτα του Προέδρου όπως γίνονταν παλαιότερα, αλλά θα καθίσει στο πάγκο της ομάδας, αφενός γιατί φοβάται, και αφετέρου γιατί από τη συγκεκριμένη θέση έχει την ευχέρεια να προκαλέσει περισσότερο και με ασφάλεια.

} Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει υποχρέωση να ενημερώσει του αρμόδιους του αγώνα, διαιτητή και παρατηρητή για τις προθέσεις του γραφικού Κούγια, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

 

} Ο Κούγιας που εκατό φορές τσακώθηκε με τον Μαρινάκη και άλλες τόσες αγαπήθηκε, έχει διπλό ρόλο να παίξει σήμερα στη Τούμπα, και πολλούς λόγους να προκαλέσει.

} Θα κάνει ό,τι μπορεί ο γυρολόγος παράγοντας να οδηγήσει το ΠΑΟΚ σε τιμωρία, για να εισπράξει τα εύσημα από Μαρινάκη και Μελισσανίδη.

} Μπορεί ο δεύτερος να τον έχει μαυρίσει στο ξύλο, και όταν βλέπει Μελισσανίδη να κλάνει μέντες, σήμερα όμως, ο Κούγιας έχει την ευκαιρία να προσφέρει καλές... υπηρεσίες στον Πρόεδρο της ΑΕΚ.

 

Το φωνάζουμε από την πρώτη μέρα, ότι η φετινή ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ εμφανίζει αρκετές αδυναμίες, όπως αδυναμίες εμφανίζει και ο 70χρονος... δάσκαλος, Ρίτσι.

} Ο ισχυρός φέτος Ολυμπιακός νίκησε το ΠΑΟΚ δύο φορές, τόσο μέσα στο παλατάκι όσο και προχθές στου Ρέντη με 3-1 σετ.

} Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟΚ δεν... κατέβηκε σχεδόν και ο Ολυμπιακός το κατέκτησε περισσότερο από άνετα, με σκορ 25-13!!!.

} Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ ανασυντάχθηκε, ο Ολυμπιακός χαλάρωσε, με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να πάρει το σετ με 26-24.

} Το τρίτο και τέταρτο σετ τα πήρε ο Ολυμπιακός, που φέτος έχει μια πολύ ισχυρή ομάδα με ψηλούς και δυνατούς παίκτες.

} Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατέβηκαν φοβισμένοι, και αυτό προκύπτει τόσο από το σκορ (25-13), όσο και από τα λάθη που ξεπέρασαν τα 25!!!.

 

} Ο Ολυμπιακός διαθέτει τρία θηρία που το ύψος τους ξεπερνούν τα 2,05 ο Γερμανός είναι 2,11, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τα μπλοκ του ΠΑΟΚ.

} Ο Ιταλός αντί να επιλέξει ένα παρόμοιο θηρίο για μπλοκέρ, προτίμησε να φέρει στον ΠΑΟΚ τον φιλότιμο μεν αλλά… λαθρομετανάστη δε, Στίγγα.

 

} Αύριο η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει για το Τσάμπιονς Λίγκ ισχυρό αντίπαλο στο παλατάκι, και η παρουσία των φιλάθλων κρίνεται απαραίτητη.

 

} Φίλε αναγνώστη, όταν η ομάδα βρίσκεται στη πρώτη θέση, κανείς δεν θυμάται την πώληση του Τσίμιροτ στη μέση της αγωνιστικής περιόδου.

} Αυτό θα γίνει, και θα είναι πολλοί αυτοί που θυμηθούν την απομάκρυνση του Κροάτη παίκτη, αν η ομάδα αρχίσει να χάνει έδαφος, γεγονός φυσικά που κανείς δεν εύχεται.

 

} Αγαπητέ, εμείς δεν έχουμε καμιά απολύτως αμφιβολία, ότι αν ο Μαρινάκης καταλάβει ότι η ομάδα του αδυνατεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μετά και το χθεσινό στραπάτσο στο Περιστέρι, να κάνει κολεγιά με τον Μελισσανίδη όπως είχε κάνει και με τον Αλαφούζο, προκειμένου να πολεμήσει τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ.

} Τη θέση μας αυτή πρέπει να τη λάβει σοβαρά υπόψη του ο Ιβάν Σαββίδης, ώστε σε περίπτωση που υπάρξει ένας τέτοιος... γάμος, να μπορεί να τον αντιμετωπίσει.

 

} Τον σημερινό Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ τον εκτιμούμε απεριόριστα, και αυτό ποτέ δεν το κρύψαμε, και το γιατί το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές.

} Θεωρούμε όμως, ότι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος διέπραξε ένα σοβαρό λάθος, γιατί αγνόησε τους πρώην Προέδρους του ΕΣΑΚΕ  για το Ολ Σταρ και ειδικότερο τον Βασίλη Οικονομίδη που προσέφερε τις υπηρεσίες του παραπάνω από 12!!! χρόνια.

} Δεν γνωρίζουμε αν αυτό έγινε για λόγους λιτότητας, γνωρίζουμε όμως ότι μια ατυχής απόφαση, που δεν ταιριάζει στον αξιοπρεπή Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

 

} Η εκδήλωση που οργανώνει κάθε χρόνο ο ΕΣΑΚΕ και που σχεδόν πραγματοποιείται στη Πελοπόννησο, φέτος δεν είχε την αίγλη των προηγουμένων ετών.

} Δεν γνωρίζουμε αν αυτό οφείλεται στη λιτότητα που επικράτησε, η αν οι διοργανωτές προσπάθησαν να το κάνουν σε .... κλειστό κύκλο.

} Βέβαια, τι θα μπορούσε να κάνει ο Πρόεδρος, όταν οι παράγοντες του μπάσκετ ψήφισαν το πανηγύρι να πραγματοποιηθεί στη Πάτρα, που είναι αλήθεια ότι την συγκεκριμένη Πόλη αρκετοί είναι αυτοί που την προτιμούν;

 

} Μετά την άνετη νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι, σήμερα στο γήπεδο πρέπει να υπάρχουν 25.000 φίλαθλοι για να στηρίξουν την ομάδα απέναντι στη Λάρισα του Κούγια.

} Όπως αναφέρουμε και παραπάνω, στο σημερινό παιγνίδι δεν θα προκαλέσει μόνο ο Κούγιας αλλά και οι παίκτες της ΑΕΛ, οι οποίοι πιθανόν να θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, για να εισπράξουν τα... εύσημα από Μαρινάκη και Μελισσανίδη.

} Θα προκαλέσουν παίζοντας σκληρά, για να εκνευρίσουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ και να εισπράξουν την κίτρινη ακόμη και την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

 

} Η ομάδα της Λάρισας έρχεται οργανωμένη, έρχεται με στόχο να προκαλέσει κάθε είδους ζημιά στο ΠΑΟΚ, και αυτό πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τους αρμόδιους.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 11:00 Δευτέρα, 12 Φεβ 18 ο / έγραψε :

Τι παίζει με το 51% του ΠΑΣ ?...


admin


Ο Κούγιας είπε δημόσια ότι έχει μεταβιβαστεί σε συγκεκριμένο συμβολαιογράφο, μάλιστα είπε και τους αρ. των συμβολαίων. Κι αφήνει να διαρρεύσει ότι τις έχει ο Σαββίδης...


Στις 22:52 Τρίτη, 13 Φεβ 18 ο / έγραψε :

Αυτά τα ξέρουμε admin. Εγώ θέλω να μάθω τι ξέρεις εσύ. Αν ξέρεις...


admin


Όχι, δεν ξέρουμε. Τα συμβόλαια δεν διέρρευσαν. Κι αν ισχύουν θα είναι σε πρόσωπο είτε συγγενικό όπως λέγεται είτε σε άλλον που είχε επιχειρηματικές συναλλαγές μαζί του. Δεν υπάρχει περίπτωση αν ει΄ναι στο όνομα του ιδίου, πάντως...


Στις 11:32 Τετάρτη, 14 Φεβ 18 ο έγραψε :
Μουφιές θα είναι admin... Πετάει άδεια για να πιάσει γεμάτα... Εγώ αυτό πιστεύω. Είναι πολύ σοβαρή καταγγελία. Αν υπήρχε έστω και λίγη πιθανότητα αλήθειας, θα είχε τιναχτεί το πρωτάθλημα στον αέρα τώρα. Ποια Novartis ? Αυτό θα ήταν σκανδαλάρα...

Κουκουλοφόρος τραμπούκισε τον Πασχάλη Καμόρα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:46, 21/02/18 (0)
O Oυάρντα είπε στον πατέρα του, ότι ο ένας επιτιθέμενος ήταν οπαδός του γαύρου! Τον...αναγνώρισε νύχτα και με κουκούλα!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:45, 21/02/18 (0)
Η πρόσθετη παρέμβαση του γαύρου χαρακτηρίζεται "γελοία". Ενώ η καταγγελία πέρυσι για το ημίχρονο με Πλατανιά; Αυτή ήταν...εντάξει!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:30, 21/02/18 (0)
Στο ξενοδοχείο, υπό...φρούρηση ο Ουάρντα, μετά την επίθεση που δέχτηκε! Ε, βέβαια, πρέπει να παίξει πάση θυσία κόντρα στην ΑΕΚ...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:00, 21/02/18 (0)
ΠΑΟΚτσήδες, Πανηγυρτζήδες του "μια φορά το χρόνο στην Τούμπα"!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
12:00, 21/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος