Παραθλητικά
Συνεχίζει να βγάζει κόμπλεξ ο μίζερος Ρουμάνος...
07:00 Σαββάτο, 10 Φεβ 18

Ο Μπίσεσβαρ, και αυτό νομίζω κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, με την είσοδό του στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ.

} Κατάφερε να ηρεμήσει την ομάδα, να κρατήσει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, και να την προωθήσει στην επίθεση με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

} Και όμως, ενώ όλοι γνωρίζουν πόσο χρήσιμος είναι ο Ολλανδός στην ομάδα, αυτός που δείχνει να το αγνοεί είναι μόνο ο εγωιστής και κομπλεξικός Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

 

} Όταν μια ομάδα καταφέρνει και παίρνει τη νίκη από έναν ισχυρό αντίπαλο, χωρίς η εμφάνισή της να είναι ιδιαίτερα καλή, χαρακτηρίζεται μεγάλη ομάδα, και ο ΠΑΟΚ φέτος ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

 

} Ο Κούγιας βρέθηκε στο Περιστέρι να κάνει τον κατάσκοπο, και κανείς δεν πρέπει να εκπλαγεί, αν στη συνέχεια ο ένα και εβδομήντα εννέα, (1,79), δεν κάνει ακόμη και τον προπονητή.

} Οι φίλαθλοι του  Ατρόμητου(;) στο συγκεκριμένο παιγνίδι τρόλαραν το γκολ οφσάιντ που πέτυχε ο Πέλκας στο πρώτο παιγνίδι του Κυπέλλου, και κάποιος... μερακλής έτρεχε με μια μεγάλη σημαία παράλληλα με τον Επόπτη, προβάλλοντας την αδικία που υπέστη η ομάδα του.

} Εκείνο που πιθανόν δεν γνωρίζει ο φίλαθλος του Ατρόμητου είναι, ότι αν ο ΠΑΟΚ δεν έδινε δανεικούς τους τρεις παίκτες που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, η ομάδα του θα βρίσκονταν σε επικίνδυνη θέση.

} Τώρα που ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια καθαρή νίκη και μάλιστα με τρία γκολ, περιμένουμε να δούμε τι θα ανακαλύψει ο φίλαθλος του Ατρόμητου  να παρουσιάσει για να την... μειώσει.

 

} Μετά από έξι (6) χρόνια παρουσίας στην ηγεσία του ΠΑΟΚ ο Ιβάν  Σαββίδης, η ομάδα διεκδικεί με πολλές αξιώσεις πρωτάθλημα και Κύπελλο.

} Αυτό οφείλεται στην εμπειρία που έχει αποκτήσει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, στις επιτυχημένες επιλογές, αλλά και στην κάθαρση που σε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό έχει επιτευχθεί.

 

} Με την υπάρχουσα κατάσταση στο ποδόσφαιρο, είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης, και η Μπαρτσελόνα να έρθει στην Ελλάδα, το πρωτάθλημα θα το πάρει πάλι ο Ολυμπιακός.

} Έκτοτε, ο δυναμικός ηγέτης του ΠΑΟΚ άρχισε μια μεγάλη προσπάθεια για να επιβάλει την κάθαρση στο ποδόσφαιρο, και όπως αναφέρουμε και παραπάνω το πέτυχε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

} Αυτό προκύπτει και από το γεγονός, ότι ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, και ότι τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή Σιδηρόπουλο, τον έβγαλε .... σκάρτο.

 

} Όσοι δεν έχουν ασθενή μνήμη, πρέπει να θυμούνται πόσα χειρουργεία στήθηκαν πριν μερικά χρόνια όταν ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο πρωτάθλημα, με τον Άγγελο Αναστασιάδη στο πάγκο της ομάδας.

} Τώρα, και θα το επαναλάβουμε όσες φορές ακόμη χρειαστεί, οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο, και δεν μεσολαβούν οι γνωστές παράγκες, που γιγάντωσαν τους Σπάθες, τους Παππάδες και μερικούς ακόμη επίορκους διαιτητές.

 

} Αυτό το Σάββατο δεν έχουμε αγώνες μπάσκετ, γιατί θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ, στη Πάτρα.

} Εκεί θα ανταγωνιστούν οι παίκτες στα καρφώματα, στα τρίποντα, γεγονός που έχει ως στόχο την προβολή του αθλήματος.

} Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ έστειλε περιορισμένες προσκλήσεις, αφενός γιατί υπάρχει οικονομική αδυναμία, και αφετέρου γιατί ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έχει περιορίσει τους... επίσημους.

 

} Το μπάτζετ της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ φέτος είναι ανεβασμένο, ωστόσο εμείς επιμένουμε ότι μόνο με το μεγάλο προϋπολογισμό, δεν μπορείς να δημιουργήσεις και μεγάλη ομάδα, αν οι επιλογές δεν είναι εύστοχες.

} Η παρουσία του Γκος που αντικατέστησε τον Ντίρλαντ, και η προσθήκη του Τζάκσον, σε συνδυασμό με την τεράστια αγωνιστική άνοδο ορισμένων παικτών, όπως οι Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης και άλλοι, έκαναν τη διαφορά .

 

} Σοβαρά εμάς τουλάχιστον, μας προβληματίζει η φετινή ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, όπως και η παρουσία του συνταξιούχου Ιταλού Ρίτσι.

} Μακάρι να πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας, πολύ φοβόμαστε όμως, ότι αυτή η ομάδα του Ρίτσι, δεν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί την ισχυρή ομάδα του Ολυμπιακού.

} Η παρουσία του Βούλγαρου Ουσίκοφ, έδωσε μια νότα αισιοδοξίας στους φιλάθλους, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό ώστε να αισθάνονται ικανοποιημένοι.

} Δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός, ότι ο προϋπολογισμός της ομάδας έχει ανάβει αρκετά, τα έσοδα δεν είναι αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται η οικονομική στήριξη του Θανάση Κατατσαρή εδώ και αρκετά χρόνια, και είναι λογικό ο Πρόεδρος να έχει κουραστεί να βάζει συνεχώς το χέρι στη τσέπη.

} Κάνουμε αυτή τη διευκρίνιση, γιατί κάποιοι πιστεύουν, ότι όλα αυτά τα χρόνια που η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, συντηρείται από τα χρήματα του Ανδρέου παλαιότερα, και τώρα του Αντώνη Τσαλόπουλου.

 

} Και βέβαια ο Αντώνης Τσαλόπουλος έχει διαθέσει αρκετά χρήματα, δεν είναι όμως αρκετά ώστε να χτιστεί μια ισχυρή ομάδα που να μπορεί να διεκδικήσει τίτλους.

} Έτσι, μοιραία αυτός που θα σήκωνε το οικονομικό βάρος είναι πάλι ο Θανάσης Κατσαρής, που όπως αναφέρουμε και παραπάνω, μπορεί να έχει κουραστεί.

 

} Οι χορηγίες του Κώστα Αμοιρίδη, και η οικονομική στήριξη που προσφέρει ο Ηλίας Βιολίδης είναι σημαντική, όμως σε τέτοιο βαθμό που να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της ομάδας.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 08:54 Σαββάτο, 10 Φεβ 18 ο παπά-Μάρκος έγραψε :
Ωραίο το άρθρο σου!

Κουκουλοφόρος τραμπούκισε τον Πασχάλη Καμόρα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:46, 21/02/18 (0)
O Oυάρντα είπε στον πατέρα του, ότι ο ένας επιτιθέμενος ήταν οπαδός του γαύρου! Τον...αναγνώρισε νύχτα και με κουκούλα!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:45, 21/02/18 (0)
Η πρόσθετη παρέμβαση του γαύρου χαρακτηρίζεται "γελοία". Ενώ η καταγγελία πέρυσι για το ημίχρονο με Πλατανιά; Αυτή ήταν...εντάξει!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:30, 21/02/18 (0)
Στο ξενοδοχείο, υπό...φρούρηση ο Ουάρντα, μετά την επίθεση που δέχτηκε! Ε, βέβαια, πρέπει να παίξει πάση θυσία κόντρα στην ΑΕΚ...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:00, 21/02/18 (0)
ΠΑΟΚτσήδες, Πανηγυρτζήδες του "μια φορά το χρόνο στην Τούμπα"!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
12:00, 21/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος