Παραθλητικά
Θα σοβαρευτεί ο Λουτσέσκου ή θα κάνει πάλι τα δικά του και θα διακινδυνεύσει την πρόκριση;
06:30 Τετάρτη, 07 Φεβ 18

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει αύριο στο Περιστέρι να πάρει την πρόκριση από τον Ατρόμητο για το θεσμό του Κυπέλλου και μπορεί να το πετύχει, αν ο Λουτσέσκου δεν κάνει πάλι τις γνωστές λανθασμένες επιλογές του.

 

} Αυτό που πρέπει να επιδιώξει ο ΠΑΟΚ είναι να πετύχει ένα γκολ, κι έχει τα φόντα να το κάνει, για να υποχρεώσει τον Ατρόμητο να πετάξει λευκή πετσέτα.

} Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει στη μεσαία γραμμή εκτός από τον Πέλκα να χρησιμοποιηθεί και ο Μπίσεσβαρ, που μπορεί να προωθήσει τη μπάλα με κάθετες πάσες στους επιθετικούς.

} Δυστυχώς αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το αναφέρουμε, τον συγκεκριμένο ρόλο δεν μπορεί να τον παίξει ο Σάκχοφ, τον οποίο επιμένει να χρησιμοποιεί ο Ρουμάνος.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι οι... επιστήμονες του Λιμανιού θα στήσουν καρτέρι στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα πάνε στο Περιστέρι, γι αυτό θα πρέπει να ληφθούν οι απαραίτητες προφυλάξεις.

 

} Είναι γεγονός και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, ότι ο Μαρινάκης θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα, προκειμένου να εμποδίσει το ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να δικαιωθεί ο Ιβάν Σαββίδης.

} Κάποιοι... κακοήθεις λένε, ότι αν ο ΠΑΟΚ μέχρι την αγωνιστική που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, δεν έχει απώλεια βαθμών και θα βρίσκεται κοντά στο στόχο, είναι πιθανόν οι παίκτες και οι παράγοντες του Λιμανιού να προκαλέσουν επεισόδια, με σκοπό την τιμωρία του Δικεφάλου.

} Ακόμη,  αν ο Μαρινάκης διαπιστώσει ότι το πρωτάθλημα καταλήγει στο ΠΑΟΚ,  τότε μπορούμε να δούμε να κάνει κολεγιά με τον Μελισσανίδη όπως έγινε και με τον Αλαφούζο.

 

} Το παιγνίδι Κυπέλλου αύριο στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, θα το διαιτητεύσει ο Στυλιαράς.

} Έκπληξη μας προκάλεσε το γεγονός, ότι η ΚΕΔ όρισε σε παιγνίδι Κυπέλλου να διαιτητεύσει ο Καραντώνης από την Ημαθία.

} Για όσους πιθανόν δεν θυμούνται τους θυμίζουμε εμείς, ότι  ο Καραντώνης είναι ο διαιτητής που του έδωσε τα εύσημα ο γραφικός Σάββας, γιατί στο παιγνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης προστάτευσε τον Θρήνο προκλητικά.

} Αντί όμως τον Καραντώνη  του πάρουν τη σφυρίχτρα, τον όρισαν να διευθύνει αγώνες Κυπέλλου προκαλώντας την έκπληξη των φιλάθλων.


} Φίλε αναγνώστη, μια φορά και ένα καιρό ο Ολυμπιακός είχε καλή ομάδα και το απαραίτητο κύρος, γιατί τον υπηρετούσαν σοβαροί παράγοντες.

} Σήμερα όμως κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει, γιατί ο Πρόεδρος περνάει τακτικά τα σκαλοπάτια των Δικαστηρίων, και γιατί τον εκπροσωπεί ο γραφικός Σάββας που χρίζει θεραπείας.

 

} Βαριά τιμωρία περιμένει τον Ολυμπιακό γράφουν κάποιοι δημοσιογράφοι, και ο κίνδυνος να εκτεθούν είναι υπαρκτός.

} Και είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να πέσουν έξω στις εκτιμήσεις τους, γιατί παρά το γεγονός ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν διαπράξει εγκληματικές πράξεις, τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα συνεχίζουν να προστατεύουν τον Θρήνο.

} Ακόμη δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός, ότι αυτός ο χοντρομπαλάς Βασιλειάδης που ο Τσίπρας του ανέθεσε το κομμάτι του αθλητισμού, εκλέγεται στην Α΄ Περιφέρεια Πειραιώς.

} Ανεξάρτητα αν οι παράγοντες του Λιμανιού διαμαρτύρονται για τη διαιτησία, ο ΠΑΟΚ που γι αυτούς ευνοείται από τους διαιτητές, έχει δεχθεί τις διπλάσιες κάρτες από τον Θρήνο.

 

} Αν η πειθαρχική επιτροπή της ΚΕΔ, πρέπει ναν τιμωρήσει τον Παπαπέτρου, δεν είναι γιατί αδίκησε τον Ολυμπιακό, αλλά γιατί δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα στο Μποτία, όταν τον πήρε παραμάζωμα και τον ξευτέλισε.

} Αντίθετα ο διαιτητής Κουτσιαύτης και ο Βοηθός παραπέμπονται, γιατί ο πρώτος αρνήθηκε να δώσει καθαρό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Μπέριου, και ο δεύτερος γιατί μέτρησε το γκολ του Πέλκα που επιτεύχθηκε από θέση  οφσάιντ.

 

} Τώρα,  σχετικά με το ερώτημα που βάζουν ορισμένοι αν πέτυχε η κάθαρση στο ποδόσφαιρο, η απάντηση είναι πως πέτυχε σε πολύ μεγάλο βαθμό, και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία, αλλά και γιατί το πρωτάθλημα φέτος το διεκδικούν τέσσερις ομάδες.

} Η εποχή, που ο Ολυμπιακός κατακτούσε το πρωτάθλημα από τον πρώτο γύρο έχει περάσει χωρίς επιστροφή, ανεξάρτητα αν ο Μαρινάκης και ο Σάββας δυσκολεύονται να το καταλάβουν.

 

} Κάθε φορά που σε κάποια καφέ της Θεσσαλονίκης εντοπίζονται φορολογικές παραβάσεις, ορισμένοι γελοίοι αναφέρονται στα μαγαζιά του Ηλία Βιολίδη.

} Ενημερώνουμε για μια ακόμη φορά όλους αυτούς τους αστείους, ότι καμιά παράβαση δεν έχει διαπράξει κανένα μαγαζί του Ηλία Βιολίδη, και κανέναν έλεγχο δεν έχουν υποστεί.

 

} Σχετικά με κάποιο γνωστό καραγκιόζη, από αυτούς που ευδοκιμούν στη Πόλη μας, έπρεπε να γνωρίζει ότι ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την διαιτησία και τον διορισμό τους.

} Αλήθεια, πόσο άσχετος αλλά και πόσο μαλάκας μπορεί να είναι αυτός ο κύριος, που στη  προσπάθειά του να ασκήσει κριτική στον Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, χρησιμοποίησε άστοχο επιχείρημα που δείχνει πόσο βαριά.... άρρωστος είναι;

} Μακάρι ρε καραγκιόζη, να είχε ο ΠΑΟΚ μερικούς ακόμη παράγοντες σαν τον Ηλία Βιολίδη και τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, γιατί μετά τη φουρνιά Βεζυρτζή, Κατσαρή και άλλων, μόνο αυτοί οι δύο από τη νέα γενιά έβαλαν το χέρι στη τσέπη.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Κουκουλοφόρος τραμπούκισε τον Πασχάλη Καμόρα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:46, 21/02/18 (0)
O Oυάρντα είπε στον πατέρα του, ότι ο ένας επιτιθέμενος ήταν οπαδός του γαύρου! Τον...αναγνώρισε νύχτα και με κουκούλα!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:45, 21/02/18 (0)
Η πρόσθετη παρέμβαση του γαύρου χαρακτηρίζεται "γελοία". Ενώ η καταγγελία πέρυσι για το ημίχρονο με Πλατανιά; Αυτή ήταν...εντάξει!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:30, 21/02/18 (0)
Στο ξενοδοχείο, υπό...φρούρηση ο Ουάρντα, μετά την επίθεση που δέχτηκε! Ε, βέβαια, πρέπει να παίξει πάση θυσία κόντρα στην ΑΕΚ...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:00, 21/02/18 (0)
ΠΑΟΚτσήδες, Πανηγυρτζήδες του "μια φορά το χρόνο στην Τούμπα"!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
12:00, 21/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος