Παραθλητικά
Ο Σαββίδης κουβάλησε τον..."Γούσταρα και ήρθα στον Ολυμπιακό"!! Ρε το φουκαρά τον ΠΑΟΚ...
07:00 Σαββάτο, 13 Ιαν 18

Θεωρούμε σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Μολέδο, και τη θέση μας αυτή την στηρίζουμε στο γεγονός, ότι την διαπραγμάτευση με τον παίκτη ανέλαβε ο Γιώργος Σαββίδης προσωπικά.

} Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Γιώργος Σαββίδης που μίλησε προσωπικά με τον Βρεαζιλιάνο, τον έπεισε και όλα συνηγορούν ότι θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ.

} Ο Γιώργος Σαββίδης δεν είναι μόνο ένας φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, αλλά είναι και ένας αποτελεσματικός διαπραγματευτής, που όταν βάζει στόχους τους επιτυγχάνει.

 

} Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να αντιμετωπίσει χαλαρά το αυριανό παιγνίδι με την Κέρκυρα, γιατί όπως γράφουν οι δημοσιογράφοι θα έχει πολλές ελλείψεις.

} Σε τέτοια παιγνίδια όπως είναι αυτό με την Κέρκυρα, οι νέοι παίκτες είναι περισσότερο επικίνδυνοι, αφενός γιατί θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν να παίζουν στην ομάδα και θα τα δώσουν όλα, και αφετέρου γιατί θέλουν να γράψουν ιστορία κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ.

} Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όπως και όλα τα παιγνίδια φυσικά, γιατί κάθε απώλεια βαθμών δύσκολα μπορεί να αναπληρωθεί.

 

} Εκείνο που εμάς τουλάχιστον μας ανησυχεί είναι, μήπως ο Λουτσέσκου πάθει πάλι το γνωστό... εγκεφαλικό, και επιλέξει για το παιγνίδι τον.... Κάνας που έχει αποδείξει ότι με την αγωνιστική του φιλοσοφία, καθυστερεί την ομάδα.

 

} Ακόμη, σοβαρά μας προβληματίζει η εξωγηπεδική ζωή του Πέλκα, γιατί οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι πήρε τη θέση του Αθανασιάδη στο γνωστό μπαράκι της Πόλης.

} Πρέπει κάποιος να ενημερώσει τον νεαρό παίκτη, ότι αν συνεχίσει να ξενυχτάει και να καπνίζει σαν φουγάρο, τότε σίγουρα θα ακολουθήσει το δρόμο που επέλεξε ο Κλάους.

 

} Ορισμένες λαϊκές παροιμίες ταιριάζουν απόλυτα σε κάποιες περιπτώσεις, όπως στη περίπτωση  της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

} Ο κόσμος καίγεται και τον μ.... χτενίζεται λέει η γνωστή λαϊκή παροιμία, και ταιριάζει γάντι στη περίπτωση του ΠΑΟΚ και το... Retro Day, που θα διοργανώσει στο σημερινό παιγνίδι με τον Πανιώνιο η ΚΑΕ.

} Ο Μπάνε θα φορέσει μια παλιά φανέλα και πιο συγκεκριμένα αυτή του Κατσίκη, για να δείξει τι άραγε, ότι η ΚΑΕ διατηρεί καλό... αρχείο;

} Αυτές οι  ανοησίες όχι μόνο δεν ενδιαφέρουν του φιλάθλους  αλλά και τους εκνευρίζουν από πάνω, γιατί επέλεξε αυτόν το άστοχο τρόπο να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους.

} Το κάλεσμα του κόσμου πρέπει να γίνεται με απλό τρόπο, χωρίς φραμπαλά και άλλες ανοησίες που δεν βοηθούν στο αποτέλεσμα.

 

} Σε ότι αφορά την τάξη που είναι απαραίτητη να μπει στο Παλατάκι, αυτός που κατά τη δική μας εκτίμηση μπορεί να την επιβάλει, είναι ο Χρήστος Καραμπέρης.

} Και μπορεί να την επιβάλει ο Χρήστος, γιατί είναι έμπειρος, γιατί γνωρίζει τις αδυναμίες που υπάρχουν, αλλά και τον τρόπο να θεραπεύσει το πρόβλημα.

} Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ενισχύει μόνο την ομάδα με την απόκτηση του Αζεβέδο, ενισχύει και τον πάγκο του ΠΑΟΚ με την ... απόκτηση του Γεωργιάδη.

} Ο Γιώργος αφού έσπασε τα μούτρα του σε όποια ομάδα πήγε, προτίμησε τη σιγουριά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη.

} Είναι δύσκολο να ανακαλύψει κάποιος ποιος θα είναι ο ρόλος του Γεωργιάδη στο ΠΑΟΚ, γι αυτό και προσωρινά χρίστηκε...  βοηθός του Μίχελ.

} Το αντικείμενο με το οποίο θα ασχολείται ο Γεωργιάδης θα το μάθουμε, αφού πρώτα μάθουμε ποιος είναι ο ρόλος του Μίχελ στο ΠΑΟΚ.

 

} Παίκτες της Γαλατασαράϊ περνούν γενεές δεκατέσσερις τον πρώην Κροάτη προπονητή της ομάδας Ιγκόρ Τούντορ.

} Μεταξύ των άλλων που χρεώνουν οι Τούρκοι παίκτες στον Ιγκόρ είναι και κάποιες... γαργαλιστικές περιπτώσεις.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι Αρειανοί φίλαθλοι έστειλαν μήνυμα στον προπονητή της Κέρκυρας Σάκη Τσιώλη και ζητούν εξηγήσεις, γιατί αποφάσισε να κρατήσει πέντε παίκτες εκτός αγωνιστικής δράσης, και να μην αγωνιστούν εναντίον του ΠΑΟΚ.

} Αυτό είναι θέμα δικό μου απάντησε ο αξιοπρεπής Σάκης Τσιώλης, και δεν νομίζω πως θα έπρεπε να πάρω τη δική σας άδεια, για να πάρω την απόφασή μου.

 

} Για το τελευταίο απόκτημα τον Τζάκσον, ο έμπειρος και επιτυχημένος πρώην Πρόεδρος Νίκος Βεζυρτζής, έχει θετική άποψη.

} Ένας βαρύς, ένας παίκτης με ανάλογο όγκο ήταν απαραίτητος, και η επιλογή του Τζάκσον ήταν από τις πλέον επιτυχημένες.

} Ο γνωστός μας φίλος συνεχίζει να ανησυχεί, ότι φέτος το πρωτάθλημα στο Βόλεϊ θα το κατακτήσει ο Ολυμπιακός.

} Διαφωνούμε κάθετα μαζί του, γιατί και τα προηγούμενα χρόνια υπήρξαν παρόμοιες προβλέψεις, αλλά το τελευταίο χτύπημα του Θανάση Κατσαρή τους διέψευσε.

} Έτσι θα γίνει και φέτος, με μία η και δύο διορθωτικές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή, η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ θα γίνει πανίσχυρη .

 

} Εκείνος που μας προβληματίζει εμάς τουλάχιστον είναι ο Ιταλός τεχνικός, γιατί μια φορά και έναν καιρό μπορεί να τον αποκαλούσαν δάσκαλο, τα χρόνια όμως είναι πολλά ώστε να μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες.

} Εμείς είμαστε αισιόδοξοι, ότι το πρωτάθλημα θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, γιατί τη συνταγή της επιτυχίας, κανένας δεν την γνωρίζει καλύτερα από τον Κατσαρή.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος