Παραθλητικά
Αυτοί που βρήκαν..."υγιή" το σακάτη Λεβέκ έδωσαν το ΟΚ για τον πολυτραυματία Αβεζέδο!
07:00 Τετάρτη, 10 Ιαν 18

Με το πρώτο παιγνίδι στα Τρίκαλα και το 5-1, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση στο θεσμό του Κυπέλλου, γι΄ αυτό και το χθεσινό παιγνίδι ήταν λίγο... σούπα.

} Με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας δεν πρόκειται να ασχοληθούμε, για τους λόγους που αναφέρουμε παραπάνω.

} Δεν μπορούμε όμως να μη σχολιάσουμε τη λογική του Λουτσέσκου, να χρησιμοποιήσει σε όλα το παιγνίδι τον Πρίγιοβιτς με κίνδυνο να τραυματιστεί.

 

} Από κει και πέρα, θέλουμε να πιστεύουμε, ότι ο Ρουμάνος πρέπει να έχει διαπιστώσει πόσο χρήσιμος και πόσο απαραίτητος είναι ο Μπίσεσβαρ στην ομάδα.

} Ο Ολλανδός με τη χθεσινή εμφάνισή του, απέδειξε στο Λουτσέσκου, πόσο σοβαρό λάθος κάνει να μην τον χρησιμοποιεί σε κάθε παιγνίδι από την  αρχή.

 

} Με την  ψυχολογία από τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ νίκησε και την Ιταλική Αρλεντίνα με περισσότερη άνεση από αυτό που δείχνει το σκορ.

} Μακάρι να έχει παρόμοια συνέχεια και στο πρωτάθλημα, και να κατακτήσει την 3η θέση που είναι και ο στόχος του ΠΑΟΚ.

 

} Το μπάχαλο που υπήρξε στο παλατάκι σε ότι αφορά το οργανωτικό κομμάτι μέσα και έξω από το παλατάκι, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθεί.

} Κύριοι της ΚΑΕ, δεν χρειάζεται κανένα κόστος παρά ελάχιστο ενδιαφέρον και σεβασμός προς τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ώστε να μπορούν να καθίσουν στις θέσεις που αγόρασαν, και που καταλαμβάνονται από τους γνωστούς άγνωστους λαθρομετανάστες.

 

} Είναι ντροπή,  ο χορηγός και κάτοχος εισιτηρίων διαρκείας Κώστας Αμοιρίδης, να ταλαιπωρείται γιατί κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την αδιαφορία της διοίκησης, και στρογγυλοκάθισαν στις δικές του θέσεις.

} Δεν γνωρίζουμε ποιες εντολές έχουν οι υπάλληλοι με τις διαπιστεύσεις και είναι αρκετοί, γνωρίζουμε όμως ότι οι κάτοχοι διαρκείας δεν προστατεύονται.

} Βέβαια, αυτά είναι ψηλά γράμματα μετά τη μεγάλη νίκη, αυτό όμως γίνεται σε κάθε παιγνίδι, ανεξάρτητα που με τον Ολυμπιακό υπήρχε μεγαλύτερη πίεση.

 

} Ο Γιώργος Σαββίδης θα συνεχίσει να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας από την ίδια σουίτα του 3ου ορόφου, αφενός γιατί είναι γουρλίδικη, και αφετέρου γιατί έχει καλύτερη επαφή με τον κόσμο.

} Από την συγκεκριμένη σουίτα ο Γιώργος έζησε στιγμές ευτυχίας, γιατί είχε άμεση επαφή με τον κόσμο, και αρκετές φορές είχε διάλογο μαζί τους.

 

} Ο Εζεβέδο πέρασε όλες τις εξετάσεις, και οι γιατροί γνωμάτευσαν ότι είναι γερός και έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα.

} Θα γίνουμε κακοί εμείς αν θυμίσουμε στους αρμόδιους, ότι παρόμοια γνωμάτευση είχαν κάνει οι Γιατροί και για τον Λεβέκ, αλλά αποδείχθηκε στη πράξη, ότι ο Γάλλος ήταν σακατεμένος;

} Οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο Χατσερίδης είναι πολλές, αφενός γιατί αγωνίζεται σε Ρώσικη ομάδα, και αφετέρου γιατί είναι Πόντιος…

 

} Επίθεση στους Εισαγγελείς και στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Μαρινάκης μετά τις κλήσεις για το Noor1, και την επιστροφή στην εγκληματική δράση.

} Προσπαθεί ο Μαρινάκης να φοβίσει τις αρμόδιες αρχές, ώστε να έχει την  εύνοια που είχε όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο, αλλά και της δικαιοσύνης σήμερα.

 

} Αφού ο Λουτσέσκου συνεχίζει τις λανθασμένες επιλογές του, η... Παναγιά όπως θα έλεγε και ο Άγγελος Αναστασιάδης έβαλε το χέρι της, και το πουλέν του Ρουμάνου Κάνας, τραυματίστηκε και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον μία εβδομάδα.

} Ποια μπορεί να είναι η απάντηση του Λουτσέσκου στο ερώτημα, γιατί συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον Ισπανό, που είναι βαρύς και ασήκωτος, και οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του Κάνας δεν δικαιολογούν την επιλογή του;

 

} Κάποιοι που πιθανόν έχουν μεσάνυχτα από ποδόσφαιρο διαλαλούν, ότι το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ ο Αζεβέδο, είναι καλύτερος από τον Μάτος.

} Καλύτερος από το Μάτος δεν μπορεί να είναι, γιατί αφενός είναι δύσκολο να βρεθεί παίκτης να συγκριθεί μαζί του, και αφετέρου γιατί ο Αβεζέδο έχει πολύ καιρό να κλωτσήσει μπάλα.

 

} Ακόμη κάποιοι λένε, ότι ο Αζεβέδο ανήκει στη κατηγορία του Λίνο, αλλά και αυτό πολύ τραβηγμένο το ακούμε.

} Εν πάση περιπτώσει κοντό ψαλμός αλληλούια, αλλά εκείνο που θα πρέπει να γνωρίζουν οι... ειδικοί είναι, ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από μετριότητες, αλλά από παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα.

 

} Όσο για το δίμετρο Χατσερίδη, δεν γνωρίζουμε πόσο θα βοηθήσει την ομάδα ως κεντρικός αμυντικός, και φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να μπει σε σύγκριση με τον Μολέδο που τον ξέρουμε.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει συμφωνήσει σε όλα τόσο με τον Πρόεδρο της ομάδας όσο και με τον  Χατσερίδη, και εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, ο υψηλόσωμος παίκτης της Δυναμό, θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

} Κέρδισα πολλά στο ΠΑΟΚ δήλωσε ο άλλοτε συνεργάτης του Βλάνταν Ίβιτς Μίλο Βεσελίνοβιτς για το πέρασμά του από την Ελλάδα.

} Όλοι οι Σέρβοι Μίλο που έχουν περάσει από την Ελλάδα έχουν κερδίσει πολλά, η Ελλάδα όμως δεν έχει κερδίσει τίποτα από εσάς.

 

} Μπορεί κάποιοι να το αμφισβητούν το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί στο ΠΑΟΚ ο πρώην Στρατηγός Ηλίας Γεροντίδης.

} Αυτοί όμως είναι ελάχιστοι, γιατί οι συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων γνωρίζει, ότι ο Ηλίας Γεροντίδης παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, έχει βάλει σε τάξη πολλά πράγματα, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τον Ιβάν Σαββίδη.

 

 

 

 


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος