Παραθλητικά
Τον Αβέζ θα εξετάσουν οι γιατροί που εξέτασαν το…Λεβέκ;!
07:00 Πέμπτη, 04 Ιαν 18

Η εμφάνιση της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ στη Μίκρα απέναντι στον Ηρακλή ήταν τραγική, και δεν πέρασε απαρατήρητη από τη τους αρμοδίους του ΤΑΠ και τον Θανάση Κατσαρή.

 

 

} Μετά τον Βούλγαρο Ουσίνοφ, την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ θα ενισχύσει και ο γνωστός Αμερικανός Λη, που και παλαιότερα είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του.

} Εκείνο που βγάζει από τα ρούχα τον κάθε φίλαθλο που έχει φιλότιμο είναι, ότι κάποιοι χάρηκαν για την κακή εμφάνιση της ομάδας…

 

} Κάποιοι καλά... ενημερωμένοι δημοσιογράφοι χωρίς να ντρέπονται έγραψαν Πρωτοχρονιάτικα, ότι άνθρωπος του ΝΒΑ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, για να βολιδοσκοπήσει τον Κόνιαρη και το Χαραλαμπόπουλο.

} Φαίνεται, ότι τα παιδιά της ενημέρωσης μπέρδεψαν την Πρωτοχρονιά με την πρωταπριλιά , που επιτρέπεται για μια μέρα το ψέμα.

} Μοναδική εξαίρεση υπάρχει μόνο για τον Τσίπρα, γιατί αυτός πρωταπριλιά έχει όλο το χρόνο, ανεξάρτητα αν ορισμένοι δεν μπορούν να το καταλάβουν.

 

} Ο Βούλγαρος Ουσίκοφ είναι παίκτης της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, κι εμείς δεν είχαμε καμιά αμφιβολία γι αυτό, γιατί τις διαπραγματεύσεις τις επόπτευε ο Θανάσης Κατσαρής.

} Μόνο που ο Ουσίκοφ έχει ακόμη υποχρεώσεις στο…κύπελλο Βουλγαρίας, γι΄ αυτό και δεν έπαιξε χθες. Όταν… ευκαιρήσει, δηλαδή μετά από δέκα μέρες, τότε θα έρθει στον ΠΑΟΚ…

 

} Μπορεί στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ να μαδούν  τη μαργαρίτα πριν αποφασίσουν για την απόκτηση κάποιου  παίκτη, στο ΤΑΠ όμως που αποφασίζει ο Πρόεδρος του Α.Σ., εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά.

} Σε κάθε περίπτωση, η αξιοπιστία σε μια διοίκηση σε έναν  ηγέτη παίζει σημαντικό ρόλο, και στο Τμήμα Βόλεϊ που εποπτεύει ο Θανάσης Κατσαρής,  υπάρχει και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό.

 

} Πολλή φασαρία γίνεται για την απόκτηση του Αζεβέδο που αγωνίζεται στο αριστερό αμυντικό άκρο της ομάδας, και κατά τη δική μας εκτίμηση δεν δικαιολογείται.

} Όταν γίνεται ένας τόσο μεγάλος θόρυβος για την απόκτηση ενός αριστερού μπάκ, για ένα στόπερ, για ένα παίκτη που θα οργανώσει την ομάδα, για ένα κεντρικό επιθετικό, τι πρέπει να γίνει;

} Ο Αζεβέδο αγωνίστηκε ελάχιστα στη Σαχτάρ, αλλά ο Βραζιλιάνος δεν έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης γιατί δεν βρίσκονταν στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή αλλά γιατί πέρασε πολύ σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε έξω ενάμιση χρόνο!!

 

} Σχετικά με το αν τώρα είναι τραυματίας ο Αζεβέδο, θα τον περάσουν οι Γιατροί από το ψιλό... κόσκινο έγραψαν κάποιοι δημοσιογράφοι της πλάκας.

} Δεν μας είπαν όμως, αν θα είναι οι ίδιοι γιατροί που είχαν  περάσει από το ίδιο... κόσκινο που  και τον Λεβέκ που βρίσκεται από την αρχή της σεζόν, εκτός αγωνιστικής δράσης.

 

} Επί εποχής του αείμνηστου Χάρη Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, κάποιοι.... ειδικοί τον είχαν πείσει ότι θα πρέπει να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακραίου δεξιού αμυντικού παίκτη.

} Ο τότε Πρόεδρος Χάρης Σαββίδης φώναξε τον Μιχάλη Μπέλλη που ήταν προπονητής της ομάδας, και τον ενημέρωσε για τις προτάσεις που είχε από διάφορους μάνατζερ, για την απόκτηση ενός συγκεκριμένου παίκτη που αγωνίζονταν σε αυτή τη θέση.

} Έξαλλος ο Μπέλλης είπε στον Πρόεδρο να σταματήσει τις συναλλαγές που είχε με τους μάνατζερ, γιατί η ομάδα έχει ανάγκη από ένα παίκτη που θα βάζει τη μπάλα στα δίχτυα.

 

} Όσο για το δεξί μπάκ είπε ο Μπέλλης στο Χάρη Σαββίδη,  θα ταξιδέψει στη περιοχή Δράμας, θα εντοπίσει ένα Ποντιάκι γρήγορο και δυνατό, και θα τον αναθέσει τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

} Αν ρε Πρόεδρε συνέχισε ο Μπέλλης, δώσουμε ένα τόσο μεγάλο ποσό να αποκτήσουμε ένα ακραίο αμυντικό, πόσα λεφτά πρέπει να διαθέσουμε για να αποκτήσουμε έναν παίκτη που θα παίζει στη μεσαία γραμμή και θα οργανώνει το παιγνίδι;

 

} Την Ογκολογική μονάδα παίδων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ επισκέφθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, και τον ρόλο του...  Αϊ-Βασίλη, τον ανέθεσαν στο Μάτος.

} Έτσι τα Ελληνόπουλα που νοσηλεύονται στη συγκεκριμένη Κλινική έμαθαν, ότι υπάρχουν και... σκούροι Αι Βασίληδες!!

 

} Μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας, το πουλέν του Άρνεσεν ο Αντώνης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, και επιστρέφει στην… Πατρίδα του.

 

} Για το παιγνίδι του Σαββάτου στη Τούμπα ανάμεσα στο ΠΑΟΚ και τον Λεβαδειακό, η ΚΕΔ όρισε τον Βάτσιο, που σε ένα αντίστοιχο παιγνίδι φέτος μεταξύ της  ΑΕΚ και της Λαμίας, όλα τα... ανθρώπινα λάθη τα διέπραξε σε βάρος της δεύτερης ομάδας.

} Όσοι δεν έχουν ασθενή μνήμη θα πρέπει να θυμούνται, ότι έδωσε πέναλτι υπέρ της ομάδας του Μελισσανίδη σε μια ανατροπή που ‘έγινε τουλάχιστον 5!!! μέτρα έξω από την περιοχή…

 

} Μπορεί να λέγονται και να γράφονται διάφορες ανοησίες σχετικά με την εύνοια της διαιτησίας υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό κάθε άλλο παρά έτσι είναι.

} Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν ζήτησε την εύνοια της διαιτησίας, αλλά την ισονομία της διαιτησίας, γιατί με το προηγούμενο καθεστώς , έχει υποστεί αρκετές σφαγές.

} Με το νέο καθεστώς της ΕΠΟ η ομάδα που έχει ευνοηθεί από τη διαιτησία σε ορισμένα παιγνίδια είναι η ΑΕΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει αδικηθεί ο Ολυμπιακός.

} Φαίνεται , ότι η γνωστή συνταγή που εφάρμοσε παλαιότερα ο Μελισσανίδης , συνεχίζει να επηρεάζει τους διαιτητές, γιατί σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελαν να εισπράξουν το τίμημα που εισέπραξε πριν αρκετά χρόνια ένας συνάδελφός τους από τη Θεσσαλονίκη.

 

} Αντίθετα με την επιτυχημένη συνταγή του Μελισσανίδη, ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται πως έχει αναθέσει την αντικειμενική διαιτησία στη... Παναγιά, όπως είχε κάνει ο Άγγελος με την άμυνα της ομάδας.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 15:53 Πέμπτη, 04 Ιαν 18 ο Georgios έγραψε :

Γράφεις για τον άρνεσεν δεν μας λες για τα λεφτά που έφερε στο ΠΑΟΚ δηλαδή για τον Ισπανό που πουλήθηκε στη Άρσεναλ με το ποσοστό στο συμβόλαιο τουκαι τον άλλο που πουλήθηκε στη γαλατα .Αλλα που να τα δεις αυτά , τα έβγαλε με το παραπάνω τα λεφτά ο αρνεσεν ,Χαχα Αρε κορόιδο ποτέ θα ξυπνήσεις !!!!!


admin


Ευτυχώς που έχουμε εσένα να μας το θυμίζεις. Για κάνε μια σούμα να δούμε πόσα κονόμησε το μόγιο...


Στις 20:03 Πέμπτη, 04 Ιαν 18 ο Georgios έγραψε :

Αγαπητέ ,έτσι είναι οι δουλειές αυτές έχουν δούνε και λαβειν αλλά ο ΠΑΟΚ κέρδισε και από το άλλο που έφερε τον Βόσνιο κάτι θα τσιμιπισει το θέμα είναι ότι Εσυ πιάνεις πουλιά στο αέρα Χαχα!!!!


admin


Και λαγούς στο τρέξιμο πιάνουμε άμα λάχει. Πόσα χρέωσε τον ΠΑΟΚ όμως το μόγιο, δε μας λες. Κάνε μια σούμα και πες μας αν ο ΠΑΟΚ οφελήθηκε ή όχι όπως λέμε εμείς...


Στις 20:04 Πέμπτη, 04 Ιαν 18 ο Georgios έγραψε :
Αγαπητέ ,έτσι είναι οι δουλειές αυτές έχουν δούνε και λαβειν αλλά ο ΠΑΟΚ κέρδισε και από το άλλο που έφερε τον Βόσνιο κάτι θα τσιμιπισει το θέμα είναι ότι Εσυ πιάνεις πουλιά στο αέρα Χαχα!!!!

Στις 21:29 Πέμπτη, 04 Ιαν 18 ο Georgios έγραψε :
Χαχαχα για αυτό μ’αρεσεις χαχα!!!και ας σε φωνάζω εγώ φίλε μου !!!!!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος