Παραθλητικά
Φωνάζει ο Γιωργάκης ότι ο μπαμπάς του φοράει παντελόνια...
08:00 Τετάρτη, 03 Ιαν 18

Σήμερα, η ενισχυμένη ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με το νέο ΑΦΜ, που μια φορά και έναν καιρό ήταν πανίσχυρη.

} Με δύο θηρία στη σύνθεσή της η ομάδα του ΠΑΟΚ, τον Κουμεντάκη των 2,03 μέτρων και των Βούλγαρο που αποκτήθηκε πρόσφατα και το ύψος του αγγίζει τα 2,07 μέτρα, αναμένεται να προσφέρει πολύ καλό θέαμα στους φιλάθλους που θα δώσουν το παρών στη Μίκρα.

 

} Υπάρχει μεγάλη λίστα των μάνατζερ για αριστερό ακραίο που ενδιαφέρεται να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, αλλά εκτιμούμε ότι αυτός που θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, θα είναι ο Βραζιλιάνος Αζεβέδο.

} Τη σιγουριά μας την στηρίζουμε στο γεγονός, ότι τον Βραζιλιάνο τον έχει εγκρίνει ο Πατήρ Λουτσέσκου, αλλά και ότι αγωνίστηκε έστω και ελάχιστα σε Ρωσική ομάδα.

} Ο Ιβάν Σαββίδης ‘έχει αποδείξει μέχρι τώρα, ότι δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε Ρωσικές ομάδας, και δεν νομίζω πως χρειάζεται να αναφέρουμε ποιες είναι αυτές και γιατί.

 

} Ο Γιώργος Σαββίδης μας ενημερώνει μέσω του Λογαριασμού του στο Instagram, ότι στο έτος 2018, θα υπάρξουν εκπλήξεις στο ΠΑΟΚ.

} Από το στόμα σου και στου ... Μιχέλ του αυτί Γιώργο, αλλά αν τα νέα αποκτήματα τα επιλέξουν οι γνωστοί... ειδικοί που ψωνίζουν από τον ίδιο μάνατζερ, δεν πρέπει να αισιοδοξούμε ιδιαίτερα.

 

} Ο ΠΑΟΚ μάζεψε πολλούς παίκτες και αναγκάζεται να τους δίνει δανεικούς σε διάφορες ομάδες, μέχρι να αποφασίσουν οι... ειδικοί ποιοι είναι ικανοί να φορέσουν τη βαριά ασπρόμαυρη φανέλα.

} Βέβαια, αυτό έχει οικονομικό κόστος για τον ΠΑΟΚ, αυτό όμως φαίνεται να μην απασχολεί ιδιαίτερα τον Ιβάν Σαββίδη, γιατί συνεχίζει να διαπραγματεύεται την απόκτηση μέτριων παικτών.

} Σε κάθε περίπτωση δικαιώνεται η δική μας θέση που μάλλιασε η γλώσσα μας να φωνάζουμε, ότι τη διαφορά σε μια ομάδα δεν την κάνουν οι πολλοί παίκτες, αλλά οι ικανοί, γεγονός που πιθανόν αγνοούν οι... ειδικοί του ΠΑΟΚ.

 

} Το Τμήμα Πάλης του ΠΑΟΚ, κατέκτησε τους τίτλους σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, και εκπροσώπησε μ΄ επιτυχία την Εθνική Ελλάδας.

} Πώς όμως θα μπορούσε να μην  είναι επιτυχημένο το τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ, όταν την ευθύνη εδώ και αρκετό καιρό, έχει αναλάβει ο Κώστας Αμοιρίδης;

} Ο επιτυχημένος Επιχειρηματίας δεν ανέχεται την δεύτερη θέση, δεν ξέρει τι θα πει αποτυχία σε κανένα τομέα, και όπως ήταν αναμενόμενο τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και τα Τμήματα που βρίσκονται στα δικά του χέρια.

 

} Οι γνωστοί συνταξιούχοι που καθημερινά φιλοσοφούν σε γνωστέ Καφέ της Πόλης, εκμεταλλεύθηκαν τη βαριά ήττα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, και όπως ήταν αναμενόμενο, ζήτησαν ευθύνες ακόμη και από τον Κατσαρή.

} Το δικό μας πάγιο ερώτημα είναι, πώς είναι δυνατόν να δείχνουν ενδιαφέρον για το μπάσκετ όταν η ομάδα χάνει, και πώς μπορεί να είναι αξιόπιστο το ενδιαφέρον τους, όταν έχουν μερικά χρόνια να πατήσουν στο παλατάκι;

} Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν όλοι αυτοί, ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, και ότι είναι ευκολότερο να δούμε τον Λεβέντη Πρωθυπουργό, από τη δική τους επιστροφή στον ΠΑΟΚ;

 

} Στην Αμερική γιόρτασε την  έλευση του νέου χρόνου ο Ηλίας Βιολίδης, παρέα με τον... χουβαρντά κουμπάρο του, Πέτζα Στογιάκοβιτς.

} Και όμως, κάποιοι αφελείς δημοσιογράφοι είχαν πιστέψει, ότι ο Στογιάνοβιτς θα ασχοληθεί με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

} Πόσες φορές πρέπει να το φωνάξουμε για να το καταλάβουν ορισμένοι, ότι οι Σέρβοι μόνο εισπράττουν από την Ελλάδα;

 

} Ο Σάβιτς έπλεξε το εγκώμιο του Πρέλεβιτς, και κάποιοι ανόητοι δημοσιογράφοι μας το σερβίρουν σαν είδηση.

} Δεν γνωρίζουν άραγε, ότι οι Σέρβοι είναι σαν τους Πόντιους, και ότι αλληλοστηρίζονται μεταξύ τους , προκειμένου να κοροϊδέψουν τους αφελείς Έλληνες;

 

} Φίλε αναγνώστη, όταν στην ηγεσία της ΠΑΕ βρίσκεται ένας οικονομικά ισχυρός ηγέτης όπως είναι ο Ιβάν Σαββίδης, η όποια διοίκηση παίζει τυπικό ρόλο.

} Ωστόσο, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτοί που φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία της Εταιρίας, είναι ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος Μάλης Γκαγκάτσης, και η στενή του συνεργάτιδα Αντιγόνη.

 

} Σημαντικός είναι και ο ρόλος του Ηλία Γεροντίδη, ο οποίος αθόρυβα αλλά δημιουργικά προστατεύει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη.

} Βέβαια, ο Στρατηγός δεν βγαίνει να σαλιαρίσει στα μέσα ενημέρωσης όπως κάνουν κάποιοι άλλοι γραφικοί τύποι, γιατί του φτάνει το γεγονός ότι τον εμπιστεύεται ο Ιβάν Σαββίδης για το έργο που επιτελεί.

 

} Ο μόνος που φοράει παντελόνια  δηλώνει ο Γιώργος Σαββίδης είναι ο Πατέρας μου, γιατί ποτέ δεν έχει αθετήσει τις υποσχέσεις του.

} Ακόμη προσέθεσε ο Γιώργης, παρά τον πόλεμο που δέχεται από το σύστημα και το Αθηναϊκό Κράτος, ο Ιβάν Σαββίδης δεν πρόκειται να καμφθεί, γιατί διαθέτει τρομερές αντοχές.

} Η αλλαγή αλλά και ο τρόπος που άλλαξε το καθεστώς της ΕΠΟ, δικαιώνει και δικαιολογεί τους επαίνους του Γιώργου για τον Πατέρα του.

} Γιώργο, κανείς δεν έχει αμφισβητήσει μέχρι τώρα τουλάχιστον, τις καλές προθέσεις του Πατέρα σου, και το γεγονός ότι έχει βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη.

} Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι και ικανοποιημένος από την αγωνιστική πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση τη φετινή περίοδο.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος