Παραθλητικά
Πάρτι με χοιρινά σουβλάκια, ή με παϊδάκια... αρκούδας;
08:00 Παρασκεύη, 29 Δεκ 17

Μπορεί να καθυστέρησε λίγο ο Αθανασιάδης, υπέπεσε όμως στο αναμενόμενο πειθαρχικό παράπτωμα, με αποτέλεσμα η Μακάμπι Χαϊφά να του δείξει την κόκκινη κάρτα.

} Βλέπετε, οι Εβραίοι δεν χαρίζονται σε τέτοιου είδους παραπτώματα, ούτε υπάρχουν στο Ισραήλ γελοίοι δημοσιογράφοι να τον στηρίζουν.

 

} Όλοι θυμόμαστε τους αγανακτισμένους αλλά υποστηρικτές  δημοσιογράφους, όταν ο Κλάους εντοπίστηκε να μπεκροπίνει σε κάποιο μπαράκι της Χαλκιδικής, που προσπάθησαν χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα για να τον προστατεύσουν…

 

} Έστω και με αρκετή καθυστέρηση, οι... ειδικοί αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία του Γκόμεζ με τον ΠΑΟΚ, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια που είχαν στη διάθεσή τους.

} Το κενό του Γκόμεζ θα το καλύψει ο Βούλγαρος Ουσίκοφ, ο οποίος είναι έμπειρος και έχει ύψος 2,7, που σημαίνει άνετα μπορεί να βοηθήσει και την ομάδα.... μπάσκετ.

} Τόσο η αλλαγή του Γκόμεζ, όσο και η απόκτηση του Βούλγαρου Ουσίκοφ, έγιναν αθόρυβα, όπως ταιριάζει σε ένα σοβαρό και καλά οργανωμένο Σύλλογο.

 

} Τους Δεληγιαννίδη και Κάτσε θέλει ο Πλατανιάς ως δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Λουτσέσκου δυσκολεύεται να δώσει την απάντησή του.

} Και πολύ καλά κάνει προσθέτουμε εμείς, γιατί ο ανταγωνισμός για το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ μεγάλος, και θα πρέπει να υπάρχουν παίκτες έτοιμοι να βοηθήσουν, αν προκύψουν προβλήματα  τραυματισμών ή τιμωριών.

 

} Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώνει μπάρμπ4κιου πάρτι στο γήπεδο της Τούμπας, και καλεί τους φίλους του Δικεφάλου να δώσουν το παρών.

} Αναμένεται κοσμοσυρροή στο πάρτι, γιατί αρκετοί είναι αυτοί που θα τρέξουν να απολαύσουν τα εδέσματα που θα ετοιμάσουν οι…ειδικοί του ΠΑΟΚ.

} Αλβανοί και κάθε λογής λαθρομετανάστες ενημερώθηκαν από την απόφαση της ΠΑΕ, και ήδη άρχισαν να ακονίζουν τα... δόντια τους.

} Εκείνο που δεν γνωρίζουμε είναι, αν τα κρέατα που θα ψηθούν για να ικανοποιήσουν τους φίλους του ΠΑΟΚ, θα είναι ντόπια ή θα εισαχθούν από τη Ρωσία.

} Κάνουμε αυτή τη διευκρίνιση, γιατί αν έρθουν από την Ρωσία, ενδέχεται να γίνει κάποιο λάθος, και οι φίλαθλοι αντί χοιρινή μπριζόλα, να φάνε παϊδάκια... αρκούδας.

 

} ‘Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, η διοίκηση του ΤΑΠ έχοντας τη σύμωνη γνώμη του Θανάση Κατσαρή, προχώρησε στην απόκτηση του Βούλγαρου Ουσίκοφ, για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη θέση του διαγώνιου, μετά την απομάκρυνση του Γκόμεζ.

} Για μια ακόμη φορά ο Θανάσης Κατσαρής, λειτούργησε μεθοδικά και αποτελεσματικά, και χωρίς πολλές φανφάρες προχώρησε στην απόκτηση ενός έμπειρου και ικανού παίκτη, που θα ενισχύσει την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

} Έκανε δηλαδή αυτό που κάνουν όλοι οι σοβαροί ηγέτες, οι οποίοι δεν βιάζονται να διαφημίσουν τις θέσεις τους, πριν πάρουν την οριστική  τους απόφαση.

 

} Σε λίγες μέρες μπαίνουμε στο Γενάρη, και θα πρέπει στο ΠΑΟΚ να αποφασίσουν για τους παίκτες που έχουν δοθεί δανεικοί και αγωνίζονται σε άλλες ομάδες.

} Πρέπει όλοι οι δανεικοί παίκτες να αξιολογηθούν σε ορισμένες κατηγορίες, και να ακολουθήσουν το δρόμο που θα επιλέξει ο ΠΑΟΚ.

} Στη πρώτη φάση θα αξιολογηθούν εκείνοι που έχουν δείξει με τις εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα, ότι μπορούν να φορέσουν τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ.

} Στη δεύτερη φάση θα αξιολογηθούν εκείνοι για τους οποίους οι... ειδικοί του ΠΑΟΚ δεν έχουν κατασταλάξει ακόμη για την αξία τους, και θα παραμείνουν στις ομάδες που αγωνίζονται ως δανεικοί.

} Υπάρχουν όμως και εκείνοι που οι ομάδες στις οποίες δόθηκαν δανεικοί, δεν θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί τους.

 

} Μπορεί μέχρι τώρα στο ΠΑΟΚ να ήρθαν πέντε παίκτες αν δεν κάνουμε λάθος από την Αμερική, που όλοι τους είναι επιλογή του τεχνικού της ομάδας.

} Ήδη δύο από αυτούς, Ντίλαρντ και Τρις μας κούνησαν το μαντήλι, και αντικαταστάθηκαν με τον Γκος και τον Τζάκσον πρόσφατα.

} Θεωρούμε, ότι οι καλύτερες μεταγραφές όμως ήταν αυτή του Κατσίβελη, του  Χαραλαμπόπουλου, και του Χρυσικόπουλου που αναγεννήθηκε .

} Σημαντικό ρόλο στην ομάδα παίζει ο Κόνιαρης, αν φυσικά δεν βιαστεί να καβαλήσει το καλάμι, γιατί ήδη έχει κάνει την...  προσπάθεια.

} Κάθε φορά που η ομάδα μπάσκετ κατακτά τη νίκη, και δείχνει να βρίσκει το καλό της δρόμο ,οι υποστηρικτές του Μαρκόπουλου στενοχωριούνται.

} Δυστυχώς γι αυτούς, για τι η ομάδα τούς διαψεύδει με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, και δεν έχουν επιχειρήματα για να στηρίξουν το Σούλη.

 

} Η Κέρκυρα  έδειξε ενδιαφέρον για τον Αναστασιάδη, αλλά ο Άγγελος για διάφορους λόγους δεν ήθελε να απομακρυνθεί από την Θεσσαλονίκη.

} Είναι μια δικαιολογημένη απόφαση, άλλωστε έχουν περάσει τα χρόνια, ο Άγγελος κοντεύει τα 70, και θέλει να κλείσει την καριέρα του σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

} Έλα όμως που και στο ποδόσφαιρο η ομάδα αρχίζει να βρίσκει τη καλή της πορεία, που σημαίνει ότι ο Λουτσέσκου θα παραμείνει στο πάγκο…

} Δεν πειράζει Άγγελε, εσύ έχεις τις απαραίτητες αντοχές, έχεις και τη στήριξη του... Αγίου Όρους, και που ξέρεις ο Θεός είναι.... μεγάλος.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος