Παραθλητικά
Ιβάν: Στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι…
08:00 Πέμπτη, 28 Δεκ 17

Η διοίκηση της Κέρκυρας, πραγματοποίησε γκάλοπ ανάμεσα στους παίκτες και τους φιλάθλους της ομάδας, για να διαπιστώσει ποιον επιθυμούν για προπονητή στην ομάδα ανάμεσα στο Τσιώλη και στον Αναστασιάδη. Ο πρώτος επικράτησε του δεύτερου με μεγάλη διαφορά…

 

} Μπορεί η ομάδα να βελτιώνει τις εμφανίσεις της συνεχώς, όλοι όμως συμφωνούν ότι η ενίσχυσή της είναι απαραίτητη, ειδικότερα σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις.

} Εκεί που ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται πλήρης είναι στη θέση του τερματοφύλακα, ειδικότερα μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του Πασχαλάκη.

} Στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, όπως και στο αριστερό άκρο της άμυνας, μετά την απομάκρυνση των Ζαμπράνο και Λέοβατς, η απόκτηση δύο παικτών για να καλύψουν τις αντίστοιχες θέσεις, κρίνεται απαραίτητη.

} Απαραίτητη κρίνεται και η απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή, ενός παίκτη που θα έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα, που να μπορεί να οργανώσει το παιγνίδι και όταν χρειάζεται να μπορεί να κρατάει τη μπάλα στα πόδια του.

 

} Επίσης, η ενίσχυση της ομάδας με ένα κεντρικό επιθετικό που να μπορεί να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, και ο πλέον κατάλληλος να παίξει αυτόν τον ρόλο, είναι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Μπέργκ που δήλωσε, ότι επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

} Αν ο Ιβάν Σαββίδης προχωρήσει στην απόκτηση των παικτών που αναφέρουμε παραπάνω, οι πιθανότητες να κατακτήσει φέτος  ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, είναι πάρα πολλές.

 

} Ο Χούλτ δήλωσε ότι θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να τον αποκτήσει, δεν θέλει να φανεί ότι εκδικείται τον Αλαφούζο όμως, τώρα που βρίσκεται στα κάτω του.

} Αυτός είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Κύριος στις σχέσεις του, σέβεται  έστω και την προσωρινή φιλία που υπήρξε με τον πρώην Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ανεξάρτητα αν ο Αλαφούζος έγινε το δεκανίκι του Μαρινάκη.

 

} Περιμένουν με αγωνία την επιστροφή του Ελ Καντουρί, με τις προσδοκίες ότι ο Μαροκινός παίκτης που πέρασε από τη Νάπολι και το Τορίνο, θα δείξει αυτό που μπορεί να προσφέρει στο ΠΑΟΚ.

} Πάντως μέχρι σήμερα ο Μαροκινός παίκτης, δεν δικαιολόγηση ούτε τη φήμη του, αλλά ούτε και τα χρήματα που στοίχησε στο ΠΑΟΚ.

 

} Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ παρατηρείται μια αναγέννηση με τους υπάρχοντες παίκτες, που φαίνεται όμως ότι αλλάζουν αγωνιστική νοοτροπία.

} Παίκτες που βρίσκονταν σχεδόν στο περιθώριο, έχουν αξιοποιηθεί από τον προπονητή της ομάδας, και έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των επιτυχιών του ΠΑΟΚ.

} Οι πολύ καλές   εμφανίσεις ορισμένων Ελλήνων παικτών, έδωσαν το πράσινο φως στον προπονητή της ομάδας, να δείξει την κόκκινη κάρτα και στο δεύτερο Αμερικανό Κρις.

 

} Ο Νάτχο διαψεύδει και ξευτελίζει κάποιους βιαστικούς δημοσιογράφους δηλώνοντας, ότι δεν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπως τον θέλουν ορισμένα μέσα ενημέρωσης…

 

} Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ Τζάκσον έφτασε στη Θεσσαλονίκη, και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να προσφέρει στην νέα του ομάδα.

} Ο Αμερικάνος είναι Μπασκετόφατσα και διαθέτει τον απαραίτητο όγκο που χρειάζεται να έχει ένας σέντερ, και που αυτή τη στιγμή λείπει από τον ΠΑΟΚ.

 

} Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ίτσοφ η κάπως έτσι θα ενισχύσει την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, και ειδικότερα στη θέση του διαγώνιου.

} Για μια ακόμη φορά, ο Θανάσης Κατσαρής λειτούργησε με σοβαρότητα και απόλυτη μυστικότητα, όπως ταιριάζει σε ένα σοβαρό ηγέτη.

} Με τον Βούλγαρο και τον Κουμεντάκη η ομάδα γίνεται πανίσχυρη, και θα διεκδικήσει τον τίτλο από τον ενισχυμένο φέτος Ολυμπιακό.

 

} Αυτοί που πιστεύουν στον τρόπο που ο Πρόεδρος του Α.Σ. χειρίζεται με σοβαρότητα τα θέματα του ΠΑΟΚ, και διαχειρίζεται με πολύ καθαρό τρόπο τα όποια έσοδα του συλλόγου, είναι ο Κώστας Αμοιρίδης, ο Ηλίας Βιολίδης και ο Θοδωρής Ζαγοράκης,  που ανά πάσα στιγμή αν τους ζητηθεί είναι έτοιμοι να συμβάλουν.

 

} Είναι τόσο μεγάλη η αγωνία ορισμένων δημοσιογράφων να εργαστούν στο Κανάλι «Ε» που πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, που στην προσπάθειά τους να πετύχουν το στόχο τους,  χρησιμοποιούν όλα τα μέσα.

} Γνωστός δημοσιογράφος έστειλε το βιογραφικό του γραμμένο στα Ρώσικα, και περιμένει να τον επιλέξει ο Ιβάν Σαββίδης στο κανάλι του.

} Το αφεντικό του «Ε» δήλωσε σε στενό του συνεργάτη, ότι στο κανάλι θα προτιμηθούν επαγγελματίες δημοσιογράφοι με καλή εμφάνιση, και στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κανένας που να συγκεντρώνει αυτά τα στοιχεία.

} Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί μια φορά έκανε το λάθος η... Παναγιά και βοήθησε το Μίνο να τρυπώσει στην ΕΡΤ.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Ιβάν Σαββίδης πρότεινε στη σύζυγο του Θοδωρή Ζαγοράκη, να παρουσιάζει μια πρωινή εκπομπή, με την Ιωάννα να το σκέφτεται.

 

} Φίλε αναγνώστη, ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ θα κριθεί για το έργο του, όταν οι διαιτητές θα σταματήσουν να διαπράττουν όλα τα ... ανθρώπινα λάθη σε βάρος των αντιπάλων ομάδων του Ολυμπιακού, όπως γίνονταν μια περίπου 20ετία.

} Σε ό,τι αφορά όμως τον άνθρωπο Βαγγέλη Γραμμένο, έχει κριθεί αρνητικά, γιατί έδειξε αγνωμοσύνη και αχαριστία στον άνθρωπο που τον ανέδειξε ως παράγοντα, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Διονύση Ψωμιάδη.

} Αν ο Γραμμένος έδειχνε έστω και την ελάχιστη ευγνωμοσύνη για όσα έκανε γι αυτόν ο Διονύσης Ψωμιάδης, σίγουρα θα τον είχε αξιοποιήσει σε κάποια θέση.

} Δυστυχώς, αλλά ο Βαγγέλης Γραμμένος ξέχασε το Νιόνιο πολύ σύντομα, και προσπάθησε να κάνει κολεγιά με Αθηναίους παράγοντες για να επιβιώσει.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 12:09 Πέμπτη, 28 Δεκ 17 ο Ναπολεων έγραψε :
Ιβαν οσο εχεις στη σουιτα σου τον Ζαγορακη και τον συμβουλευεσαι να σου λεει το "χαμηλα η μπαλα" που χαλασε το DNA της ομαδας μας, δεν προκειται να δουμε χαιρι. Απετυχε σαν παραγοντας του ΠΑΟΚ, η ομαδα δεν πηρε ουτε ενα τιτλο, καμια ευρωπαικη διακριση και φυσικα δεν μειωσε το τοτε χρεος ουτε ενα ευρω.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος