Παραθλητικά
Ο Ιβάν έθεσε προ των ευθυνών του το Λαστιχά...
06:30 Σαββάτο, 23 Δεκ 17

Η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ισχυρής Τουρκικής ομάδας και ηττήθηκε με 3-1 σετ. } Η εμφάνιση και η ήττα της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, δικαιολογεί τη δική μας θέση, που καιρό τώρα επιμένουμε, ότι η απόκτηση ενός ή και δύο καταξιωμένων παικτών, είναι μονόδρομος.

 

} Ακόμη, διέπραξαν σοβαρό λάθος αυτοί που περίμεναν να... φυτρώσει το καινούργιο χέρι του Γκόμεζ, γιατί αν τη θέση του παίκτη από τη Βενεζουέλα την είχε πάρει κάποιος άλλος, η ομάδα δε θα γνώριζε την ήττα στην Τουρκία.

 

} Το ερώτημα είναι, αν αυτό το ρίσκο με τον Γκόμεζ το πήραν μόνοι τους οι αρμόδιοι του ΤΑΠ, ή αν είχαν και τη σύμφωνη γνώμη του Γιατρού.

} Αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση, τότε θα πρέπει ο Γιατρός να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στους αρμοδίους του ΤΑΠ.

} Πιστεύουμε, ότι ο Αντώνης Τσαλόπουλος σε συνεργασία  με τον Θανάση Κατσαρή, που χωρίς τις δικές του ευλογίες δεν κουνιέται φύλο γιατί αυτός πληρώνει,  θα προχωρήσουν άμεσα στην ενίσχυση της ομάδας.

 

} Ο Κλάσεν ζήτησε να φύγει από τον ΠΑΟΚ, δηλώνει τώρα ο Παπαθεοδώρου, με τον Καναδό παίκτη να έχει συμφωνήσει ήδη με την Γερμανική Βούρτζμπουργκ.

} Το δρόμο της εξόδου θα ακολουθήσει και ο Αμερικάνος Τρις, ο οποίος εκφράζει παράπονα  γιατί δεν χρησιμοποιείται , αλλά παράπονα εκφράζει και ο ΠΑΟΚ γι αυτόν, γιατί όσες  φορές χρησιμοποιήθηκε δεν βοήθησε την ομάδα.

} Και η ομάδα μπάσκετ χρειάζεται ενίσχυση, γιατί δεν πιστεύουμε ότι ο Τζάκσον του που διαθέτει 2,06 ύψους αλλά μεγάλο όγκο, θα μπορέσει να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.

 

} Σχετικά με την ομάδα του ποδοσφαίρου, η εντολή που έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης στο Μίχελ είναι, ότι στο ΠΑΟΚ θα έρχονται παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα, και όχι χειρότεροι από αυτούς που υπάρχουν.

} «Θα πρέπει να αποφασίζετε με μεγαλύτερη ευθύνη και συνέπεια, γιατί δεν είναι ό,τι καλύτερο να γίνεται ένας θόρυβος γύρο από την απόκτηση παικτών, που όμως δεν έχουν βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα. Στην τελική σας απόφαση θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, και να μην τρώτε παραμύθι από τους μάνατζερ», επισήμανε ο Ιβάν Σαββίδης στο Μίχελ.

 

} Στην ίδια φιλοσοφία κινήθηκε και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος σε ακόμη πιο αυστηρό ύφος έδωσε στο Μίχελ να καταλάβει, ότι τα περιθώρια για παίκτες που έρχονται στον ΠΑΟΚ και δεν μπορούν να προσφέρουν, αλλά στοιχίζουν οικονομικά , έχουν στενέψει .

} «Θέλουμε παίκτες ετοιμοπόλεμος, παίκτες που έρχονται να αναδειχθούν μέσα από τον ΠΑΟΚ, και όχι να περάσουν τις... διακοπές τους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος στο Μίχελ.

} «Μακάρι να ακολουθηθεί αυτή η φιλοσοφία, αυτή η λογική, γιατί μέχρι σήμερα οι παίκτες που αποκτήθηκαν προβλήθηκαν ιδιαίτερα, αλλά προσέφεραν ελάχιστα, και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα» επισήμανε ο Γιώργος Σαββίδης.

 

} Οι ΠΑΟΚτσήδες στοιχηματίζουν , αν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει το πρωτάθλημα έχει η ομάδα του ποδοσφαίρου ή εκείνη του Βόλεϊ.

} Η δεύτερη ρε παιδιά, γιατί έχει συνηθίσει να βρίσκεται στην κορυφή, και γιατί εκεί το κουμάντο το έχει ο έμπειρος Κατσαρής.

} Είναι απλά τα πράγματα, και είναι να απορεί κανείς για ένα τέτοιο στοίχημα , εκτός και αν η αγωνία και το πάθος να κατακτήσει η ομάδα του ποδοσφαίρου το πρωτάθλημα, παραμερίζει τη λογική.

 

} Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο ΠΑΟΚ την παραμονή των Χριστουγέννων διοργανώνει στο πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας εκδήλωση .

} Στο τομέα αυτόν ο ΠΑΟΚ δεν παίζεται , και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στον Ιβάν Σαββίδη, όσο και στους οργανωτές της εκδήλωσης.

 

} Το Μάιο θα έχουμε εκλογές στον Α.Σ. ενημέρωσε κάποιος καλός... Παοκτσής στο γνωστό καφέ που συγκεντρώνονται  οι καλοί Παοκτσήδες, που έχουν να πατήσουν στη Τούμπα και στο παλατάκι μερικά χρόνια…

 

} Ξεσπάθωσε πάλι ο γραφικός Σάββας, ο οποίος ανακάλυψε ότι το ένα από τα πέντε (5) γκολ που έτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων για το θεσμό του Κυπέλλου, ήταν αντικανονικό.

} Το πάγιο ερώτημα το δικό μας είναι το εξής: Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός άνθρωπος, κάποιος συγγενείς να προστατέψει τον Σάββα  ώστε να μη γελοιοποιείται με τις ανοησίες που εκστομίζει;

} Εντάξει ρε Σάββα, αφού το ένα γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ  ήταν αντικανονικό, σου κάνουμε μια ... γενναία έκπτωση, και κατεβάζουμε τη νίκη σε.... 4-1!

 

} Η κάθαρση που πέτυχε στο ποδόσφαιρο με πολλές θυσίες και κόστος ο Ιβάν Σαββίδης, δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στο Σάββα και τον Ολυμπιακό, που μέχρι τώρα κατακτούσε το πρωτάθλημα με συνοπτικές διαδικασίες.

} Θυμάται ο Σάββας ότι πέρυσι τέτοιο καιρό ο Θρήνος βρίσκονταν 15!!! πόντους μπροστά από το ΠΑΟΚ, και αισθάνεται άβουλα  φέτος που τον ακολουθεί με ένα πόντο διαφορά.

 

} Ο Άρης Καρακούσης εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, συνοδευόμενος από κάποιους παίκτες, επισκέφθηκε την παιδοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, και μοίρασε δώρα στα παιδιά.

} Αυτή ήταν μια σωστή από κάθε άποψη απόφαση, γιατί η διοίκηση της ΚΑΕ έδειξε την ευαισθησία και έδωσε χαρά στα παιδιά παραμονές Χριστουγέννων.

 

} Δώρα σε φτωχές οικογένειες μοίρασε και ο Ηλίας Βιολίδης, με την προϋπόθεση η πράξη του αυτή να μη δημοσιοποιηθεί.

} Για μια ακόμη  φορά ο Ηλίας Βιολίδης έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του, γι αυτό και ο καλός Θεός τον βοηθάει στο να έχε μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία.

 

} Η στήλη εύχεται εν όψει των Εορτών των Χριστουγέννων  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και ειδικότερα σε αυτούς που γιορτάζουν.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος