Παραθλητικά
Ο Μυστικοσύμβουλος του Ιβάν, διχάζει και πάλι τον ΠΑΟΚ...
06:00 Σαββάτο, 16 Δεκ 17

Προχθές, η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού που φέτος είναι αρκετά αδύναμη και για λόγους που δύσκολα μπορεί κάποιος να εξηγήσει, χάρισε το πρώτο σετ στην Αθηναϊκή ομάδα.

} Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν στο γήπεδο χωρίς αυτοπεποίθηση, με τον Παπαδόπουλο να είναι αρνητικός από το πρώτο λεπτό, ενώ ο Ιταλός συνέχισε να τον κρατάει στο παιγνίδι.

} Στη συνέχεια   και χωρίς τον Παπαδόπουλο στην εξάδα, ο ΠΑΟΚ θυμήθηκε τον καλό του εαυτό, και πήρε τη νίκη με 3-1 σετ.

 

} Ο Γκόμεζ εμφανίστηκε βελτιωμένος συγκριτικά με προηγούμενες εμφανίσεις του, και αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του αγώνα.

} Σε καμιά περίπτωση όμως δεν ήταν ο Γκόμεζ των προηγουμένων ετών και πριν υποστεί τη χειρουργική επέμβαση, γεγονός που άρχισε να προβληματίζει ακόμη και τον Ιταλό τεχνικό της ομάδας, που ήθελε να δώσει μερικές ακόμη ευκαιρίες στον παίκτη από τη Βενεζουέλα.

} Οι αρμόδιοι του ΤΑΠ, και ο φύλακας Άγγελος του Βόλεϊ ο Θανάσης Κατσαρής, θα ενισχύσουν την ομάδα, ώστε το πρωτάθλημα να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, και να μην το κλέψει ο Ολυμπιακός, γιατί μόνο αυτός φέτος μπορεί να κοντράρει το ΠΑΟΚ.

 

} Η απόκτηση του Κουμεντάκη, ενός γίγαντα των 2,03 μέτρων θα ψηλώσει και θα βοηθήσει την ομάδα στα μπλοκ και φυσικά στο σκοράρισμα.

} Ακόμη, επεξεργάζονται τη λίστα που έχουν στα χέρια τους με διάφορους παίκτες, και θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν την ομάδα στη θέση που χωλαίνει περισσότερο.

 

} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, η απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει στο σημερινό παιγνίδι μπάσκετ ανάμεσα στο ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ τον ανεπιθύμητο για την ομάδα και τους Φιλάθλους της Θεσσαλονίκης Πηλοΐδης, μπορεί να γίνει η αιτία να προκληθούν σοβαρά παρατράγουδα.

} Ο συγκεκριμένος Αθηναίος διαιτητής, είναι ανεπιθύμητος για τον ΠΑΟΚ, γιατί όσες φορές διαιτήτευσε παιγνίδια του, τον κατακρεούργησε κυριολεκτικά.

} Κανείς δεν μπορεί να πειστεί, ότι η απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει τον Πηλοΐδη στο σημερινό παιγνίδι με την ΑΕΚ, δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Αθηναϊκής ομάδας.

} Τη θέση αυτή των ΠΑΟΚτσήδων την ενισχύει ακόμη περισσότερο το γεγονός, ότι ενώ στη πρώτη φάση ορίστηκε ο Αναστόπουλος στο Παλατάκι, στη συνέχεια η ΚΕΔ άλλαξε την απόφασή της, και έστειλε στη Πυλαία τον..  δήμιο Πηλοΐδη.

} Εκείνο που σαφώς μας προβληματίζει εμάς τουλάχιστον είναι, ότι η διοίκηση της ΚΑΕ δεν έκανε τίποτα ώστε να υποχρεώσει την ΚΕΔ να αποσύρει τον Πηλοΐδη, ή να τον αναγκάσει να δηλώσει κώλυμα.

} Μακάρι να πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας, πολύ φοβόμαστε όμως ότι αν ο Πηλοΐδης συνεχίσει τη σφαγή σε βάρος του ΠΑΟΚ, μπορεί το μάρμαρο να το πληρώσει και ο Στέλιος Συμεωνίδης.

 

} Το σημερινό παιγνίδι έχει ήδη πυροδοτηθεί, και θα πρέπει οι ηθικοί αυτουργοί, όποιοι και αν είναι αυτοί που όρισαν τον Πηλοΐδη, να αναλάβουν τι ευθύνες τους.

} Οι φίλαθλοι είναι προκατειλημμένοι με τον Πηλοΐδη και όχι άδικα, γιατί εδώ και αρκετά χρόνια ο ΠΑΟΚ υποφέρει από τα... ανθρώπινα λάθη του Αθηναίου διαιτητή.

 

} Οι αναγνώστες  ένιωσαν ανακούφιση για ένα τουλάχιστον 24ωρο από την απεργία των δημοσιογράφων στα μέσα ενημέρωσης.

} Μακάρι να συνεχίσουν την απεργία, ακούσαμε να λέει μια αρκετά μεγάλη μερίδα αναγνωστών, ακροατών ή τηλεθεατών και όχι άδικα, αφού οι δημοσιογράφοι της πλάκας, κάθε άλλο παρά ενημέρωση προσφέρουν.

} Το... περίεργο είναι, ότι μαζί με τους δημοσιογράφους απέργησε και ο κοκκινοτρίχης Παπαδάκης με την Τατιάνα, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν μετατραπεί σε πωλητές οικιακών σκευών και όχι μόνο.

 

} Ο Άγγελος Αναστασιάδης ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παίζει το ρόλο του μυστικοσύμβουλο του Ιβάν Σαββίδη.

} Έτσι αποφάσισε να δώσει μια... λιτή απάντηση δύο περίπου...  σελίδων, να αναφερθεί στο ΠΑΟΚ και στο Λουτσέσκου, αλλά σε προπονητές άλλων ομάδων.

} Εκθείασε τον Λεμονή, και έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας, ότι όλες οι Ελληνικές ομάδες πρέπει να έχουν Έλληνες προπονητές.

} Από την κριτική του δεν γλίτωσε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, τον οποίο κατηγόρησε ο Άγγελος ότι δεν χρησιμοποιεί τους Έλληνες παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

 

} Αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν κατάφερε να τα... βρει με τον Ζαγοράκη και τον Βεζυτυζή, προσπαθεί να κάνει κολεγιά με τον Ιβάν.

} Οι δύο πρώτοι και ο καθένας στο τομέα του, είναι δύο επιτυχημένοι Πρόεδροι του ΠΑΟΚ με έντονη προσωπικότητα, και αυτό ακριβώς είναι  που ενοχλεί τον Άγγελο.

 

} Ο Άγγελος θέλει υποτακτικούς κοντά του, θέλει συνεργάτες που αυτός να λέει αμπελοφιλοσοφίες χωρίς νόημα και αυτοί να χειροκροτούν.

} Έπεσε όμως επάνω στον Βεζυρτζή, ο οποίος ζητούσε από τον Άγγελο να περιοριστεί στα καθαρά προπονητικά του καθήκοντα, και όταν αυτός δυσκολεύθηκε να συμμορφωθεί, του έδειξε την... κόκκινη κάρτα.

} Αν όμως δεχθούμε ότι ο Αναστασιάδης κλήθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη για το αγωνιστικό κομμάτι, η ενέργεια αυτή του προέδρου, δεν απαξιώνει, δεν καταργεί αμέσως τον Λουτσέσκου και τους άλλους;

} Μπορεί να συνυπάρξει ο Άγγελος με τον Ρουμάνο ή με οποιονδήποτε άλλο, όταν πιστεύει ότι είναι καλύτερος ακόμη και από τον... Μουρίνιο, και όταν μονοπωλεί την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, γι αυτό και η Θύρα 4 τον βάπτισε ΠΑΟΚάρχη;


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος