Παραθλητικά
Ο Ιβάν προσέγγισε το Γιδοβοσκό (Ποιμήν...) για να 'ρθει πιο κοντά στην...Παναγιά!
07:00 Παρασκεύη, 15 Δεκ 17

Τα... ορφανά του Παναθηναϊκού ήρθαν με θράσος στο παλατάκι, βρήκαν ... ακούρδιστη την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, και πήραν το πρώτο σετ. } Στη συνέχεια το θηρίο ξύπνησε, και πήρε τη νίκη με 3-1 σετ, χωρίς όμως η ομάδα, να ικανοποιήσει με την απόδοσή της τους 400 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο παλατάκι.

 

} Ο Γκόμεζ, ο πολύ μεγάλος αυτός παίκτης, σε κάθε παιγνίδι επιβεβαιώνει όλο και περισσότερο, ότι ήρθε η ώρα να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

 

} Η απόφαση της ΚΕΔ, να ορίσει στο αυριανό  παιγνίδι στο παλατάκι με την ΑΕΚ τον.. δήμιο  του ΠΑΟΚ Πηλοΐδη, εκτός από περίεργη είναι και επικίνδυνη.

} Είναι περίεργη και επικίνδυνη, γιατί η ΚΕΔ γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει διαπράξει όργια σε βάρος του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να θεωρείται ανεπιθύμητος στα παιγνίδια του.

} Οι φίλαθλοι είναι δικαιολογημένα εξοργισμένοι  με την επιλογή της ΚΕΔ να ορίσει τον Πηλοΐδη στο αυριανό παιγνίδι με την ΑΕΚ, και θα πρέπει αυτοί που πήραν μια τόσο λανθασμένη απόφαση, να αναλάβουν και τις ευθύνες τους.

 

} Η διοίκηση της ΚΑΕ έχει υποχρέωση να εκφράσει έντονα τη διαμαρτυρία της  για τον ορισμό του Πηλοΐδη πριν το παιγνίδι,   να στείλει ένα σαφές μήνυμα σε όλους αυτούς που πήραν μια τόσο λανθασμένη απόφαση,  γιατί είναι παραπάνω από σίγουρο, ότι η παρουσία του θα προκαλέσει την οργή του κόσμου.

} Αν η ΚΕΔ θέλει να προστατέψει την ΑΕΚ, έπρεπε να επιλέξει έναν άλλο τρόπο, και όχι να χρησιμοποιήσει τον Πηλοΐδη, που μπορεί να τινάξει το παιγνίδι στον αέρα.

} Οι φίλαθλοι έχουν υποχρέωση να γεμίσουν το παλατάκι  αύριο, για να στείλουν με αυτό τον τρόπο, ηχηρό μήνυμα τόσο στη ΚΕΔ όσο και στον Πηλοΐδη, ότι δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν  παιγνίδια σε βάρος του ΠΑΟΚ.

 

} Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ρόλος του Στέλιου Συμεωνίδη, και αν συμμετείχε στη συγκεκριμένη απόφαση της ΚΕΔ, να στείλει τον κατεργάρη Πηλοΐδη στο Παλατάκι.

} Οφείλει όμως να ενημερώσει τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ποια ήταν η δική του θέση για τον ορισμό του Πηλοΐδη, για να μην χρεωθεί ευθύνες που δεν του ανήκουν.

 

} Είναι βέβαιο, ότι η Γερμανική ομάδα ήταν τουλάχιστον μια κλάση καλύτερη  από το ΠΑΟΚ, που κατάφερε να αντέξει στην πίεση μόνο ένα ημίχρονο, και να καταρρεύσει στο δεύτερο.

} Στο συγκεκριμένο παιγνίδι και ειδικότερα στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχασαν τη μπάλα, βρίσκονταν εκτός τόπου και χρόνου, και παραδόθηκαν αμαχητί στους Γερμανούς.

 

} Ακόμη, ειδικότερα στο 4ο δεκάλεπτο, εκτός από τους ανεπαρκείς παίκτες  του ΠΑΟΚ, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι διαιτητές σε βάρος του.

} Στο 3ο λεπτό του 4ου δεκαλέπτου, οι διαιτητές είχαν καταλογίσει 9!!! φάουλ σε βάρος του ΠΑΟΚ, και μόνο ένα, σε βάρος των Γερμανών.

} Οι παίκτες της Γερμανικής ομάδας έδειξαν να γνωρίζουν τις προθέσεις των διαιτητών, και έπαιζαν με άνεση έχοντας την προστασία τους.

} Βέβαια, όταν οι Αμερικάνοι παίκτες του ΠΑΟΚ βούλιαξαν στη μετριότητα, και όταν ο Γκος που αγωνίστηκε 30 περίπου λεπτά, κατάφερε να πετύχει μόνο δύο!!! πόντους,  το αποτέλεσμα δύσκολα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.

 

} Ο Ηλίας Γεροντίδης είναι η ήρεμη δύναμη του ΠΑΟΚ, θεωρείται ο πλέον χρήσιμος  και μια από τις επιτυχημένες επιλογές του Ιβάν Σαββίδη.

} Ο Γενικός Διευθυντής Ασφαλείας του ΠΑΟΚ, αποφεύγει τις εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης, και προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του με το έργο που επιτελεί, και όχι με ρητορικές κορώνες, όπως κάνουν ορισμένοι άλλοι.

} Άλλωστε, το βιογραφικό του Ηλία Γεροντίδη είναι αρκετά βαρύ, και δεν έχει ανάγκη από εύσημα, όπως πιθανόν χρειάζονται κάποιοι άλλοι.

 

} Οι καλά... ενημερωμένοι δημοσιογράφοι γράφουν, ότι  στον  Άγγελο Αναστασιάδη ο Ιβάν Σαββίδης έχει αναθέσει ειδικό ρόλο, και εμείς προσπαθούμε να μαντέψουμε ποιος μπορεί να είναι αυτός.

} Θα καταργήσει όλους τους παρατρεχάμενους ... ειδικούς, και θα αναθέσει στον Άγγελο ο Ιβάν Σαββίδης  να του χτίσει μια άλλη ομάδα;

} Θέλει να έρθει πιο κοντά στην... Παναγιά ο Ιβάν και ανέθεσε τον ρόλο του μεσάζοντα στον Αναστασιάδη, που έχει καλές... σχέσεις μαζί της;

} Παρά τα όσα αρνητικά χρεώνουμε εμείς στον Άγγελο, ο Αναστασιάδης είναι σαφώς καλύτερος και χρησιμότερους από κάποιους Ορφανούς και όχι μόνο.

 

} Ρε φίλε, και βέβαια έχει βελτιωθεί πάρα πολύ η διαιτησία από τότε που ανέλαβε η νέα ηγεσία στην ΕΠΟ, και αυτό το διαπιστώνουμε σε κάθε αγωνιστική.

} Το γεγονός και μόνο, ότι δεν ρωτάμε να μάθουμε  επίμονα, ποιος θα είναι ο διαιτητής του κάθε αγώνα σημαίνει, ότι η καχυποψία που είχαμε μέχρι τώρα, την αφήνουμε πίσω.

} Μια νίκη σήμερα στα Περιβόλια επί του μαχητικού Πλατανιά, θα ικανοποιήσει τους φίλαθλους ο ΠΑΟΚ, και θα ανησυχήσει τους αντιπάλους του.

} Σιγά-σιγά αλλά σταθερά, οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες από την Νότια Αμερική, Αργεντινή –Περού κ.λ.π. ακολουθούν τον δρόμο που οδηγεί στην κερκίδα, και τη θέση τους παίρνουν τα Ελληνάκια που απέδειξαν ότι αγαπούν τον ΠΑΟΚ περισσότερο.

} Οι γυρολόγοι, που έχουν εισπράξει την κόκκινη... κάρτα από διάφορες ομάδες της Ευρώπης, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, και να ανακάμψουν την αγωνιστική κατάσταση  της ομάδας.

} Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, το Γενάρη θα γίνει ένα νέο ξεσκαρτάρισμα, και μερικοί από αυτούς που ήρθαν στο ΠΑΟΚ με περγαμηνές, πληρώθηκαν ένα κάρο λεφτά και δεν προσέφεραν τίποτα αγωνιστικά, θα πάρουν μπούλο.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 11:37 Παρασκεύη, 15 Δεκ 17 ο Φτωχοκαλυβιτης έγραψε :
Ενα συνθηματακι μονο να πω και φευγω, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.
Υ.Γ. Το ξεσκαρταρισμα παικτων ειναι ηδη εργο του καλυτερου Ελληνα προπονητη, κατσε θα δεις κι αλλα.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος