Παραθλητικά
Τα κλειδιά στο μυαλοπώλη Τσοπάνη!
Αποκαλύφθηκε ο ρόλος του...Σατανά!
08:00 Πέμπτη, 14 Δεκ 17

Μετά το Μόρα που διέπραξε δύο τραγικά λάθη τα οποία εκμεταλλεύθηκε ο Ολυμπιακός και πήρε μια άνετη νίκη από τον Παναιτωλικό στο  Αγρίνιο, προχθές ένας άλλος παίκτης της Κέρκυρας αυτή τη φορά ο Γιαννακόπουλος διέπραξε ένα παρόμοιο... ανθρώπινο λάθος που αυτή τη φορά εκμεταλλεύθηκε η ΑΕΚ.

} Κάποιοι πονηροί λένε, αλλά εμείς δεν τους... πιστεύουμε, ότι αυτά τα λάθη των δύο παικτών που βοήθησαν Ολυμπιακός και ΑΕΚ,  κάθε άλλο παρά  συμπτωματικά, είναι.

} Φαίνεται, ότι τώρα που η διαιτησία έχει βελτιωθεί αρκετά, οι ομάδες του συστήματος ανακάλυψαν άλλο τρόπο για να παίρνουν τις νίκες…

 

} Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης που είναι προσωπική επιλογή του Ρίτσι, σήμερα θα δώσει το αγωνιστικό παρών απέναντι στην ομάδα Βόλεϊ του Παναθηναϊκού, και ο κόσμος θα βγάλει τα συμπεράσματά του.

} Η απόκτηση του Κουμεντάκη είναι μόνο η αρχή, γιατί η πρόθεση του Θανάση Κατσαρή είναι να ενισχύσει την ομάδα Βόλεϊ και με άλλους παίκτες, ώστε να φέρουν το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

} Αντίθετα με τον τρόπο που λειτουργεί η διοίκηση της ΚΑΕ, ο Πρόεδρος του Α.Σ, περνάει από ψιλό κόσκινο κάθε πρόταση που έρχεται για κάποιο παίκτη, και το πιο σημαντικό είναι ότι τον πληρώνει σύμφωνα με την αξία του, γιατί στο ποδόσφαιρο όπως και στο μπάσκετ, είναι όλοι οι παίκτες υπέρ κοστολογημένοι.

 

} Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Φυντάνης (αδερφός του προπονητή της Λάρισας…), ένας άντρας με την κυριολεξία της  λέξεως, ένας άντρας που δεν φοβήθηκε ποτέ κανέναν, ένας άντρας που σε όλη του τη ζωή στήριξε όχι μόνο την οικογένειά του αλλά και οποιονδήποτε  του ζήτησε βοήθεια, δήλωσε ο Αλέξης Κουγιας  και συμπλήρωσε: Δυστυχώς  αλλά για μια ακόμη φορά επαληθεύτηκε  ότι ο Θεός παίρνει γρήγορα κοντά του, τους καλούς ανθρώπους.

} Αυτό σημαίνει δηλαδή  Αλέξη Κούγια, ότι εσύ δεν πρέπει να φοβάσαι, γιατί δεν πρόκειται να σε πάρει γρήγορα ο Θεός... κοντά του.

 

} Για να αποτρέψουν τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να δώσουν το παρών στα Περιβόλια το Σάββατο, η διοίκηση του Πλατανιά ανέβασε το κόστος του εισιτηρίου.

} Σε καμιά περίπτωση όμως η διογκωμένη τιμή του εισιτηρίου, δεν μπορεί να εμποδίσει τους οπαδούς του Δικεφάλου να στηρίξουν την ομάδα τους.

 

} Όσοι περίμεναν ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα αξιοποιήσει σε κάποια θέση τεχνικού συμβούλου τον Γιώργο Κούδα έπεσαν πολλά  χιλιόμετρα έξω.

} Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ με τη βοήθεια της... Παναγιάς φαίνεται πως έχει δώσει τον ρόλο του ειδικού Συμβούλου στον Άγγελο Αναστασιάδη, άλλο που αυτός το…διαψεύδει.

} Αυτή η υπόθεση έχει πολλές αναγνώσεις, και εμείς θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μερικές από αυτές.

 

} Ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε συνηθίσει να κάθεται στο πάγκο και να δίνει εντολές, προκαλώντας και το χειροκρότημα των φιλάθλων που αρέσκεται να το προκαλεί,  όταν το αποτέλεσμα ήταν θετικό, και όχι να βρίσκεται πίσω από το παραβάν και να πουλάει μυαλό.

} Εκτός και αν πιστεύει ο Άγγελος ότι με το πρώτο άτυχο αποτέλεσμα ο Λουτσέσκου θα πάρει δρόμο, και θα τον αντικαταστήσει αυτός στο πάγκο της ομάδας.

 

} Εκτός από την... Παναγιά που φώτισε το μυαλό του Ιβάν, σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο πνευματικός του Αναστασιάδη, που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

} Τον ουσιαστικό ρόλο που θα έχει ο Αναστασιάδης στο ΠΑΟΚ δεν θα τον μάθουμε ποτέ, όπως δεν μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια και το ρόλο του Μάλαμα Τεβεκέλη.

} Ακόμη, όσοι πέρασαν στο  χώρο του τεχνικού συμβούλου, έχουν κρεμάσει τα προπονητικά τους παπούτσια, και δεν γνωρίζουμε αν αυτό ισχύσει και στην περίπτωση του Άγγελου.

 

} Το ερώτημα που απασχολεί εμάς τουλάχιστον είναι, αν από τη θέση του... ειδικού συμβούλου, του μυαλοπώλη δηλαδή όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Χάρης Σαββίδης, θα μπορεί ο Άγγελος να κάνει δηλώσεις και να φιλοσοφεί με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

} Αυτή είναι η μία πλευρά του Άγγελου Αναστασιάδη που έχουμε όλοι γνωρίσει, αλλά υπάρχει και η δεύτερη πλευρά που εμείς την θεωρούμε θετική.

 

} Και την θεωρούμε θετική, γιατί ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι μακράν  ο καλύτερος και ο ικανότερος που θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον ρόλο, από τους ημιτασιόν βετεράνους τύπου Ορφανού, που εμφανίζονται καθημερινά σε διάφορες εκπομπές να επαναλαμβάνονται , χωρίς να λένε απολύτως τίποτα.

} Ο Άγγελος Αναστασιάδης από τότε που έφυγε από τον ΠΑΟΚ, κράτησε την αξιοπρέπειά του, και δεν εμφανίστηκε σε διάφορες γελοίες εκπομπές όπως κάνουν κάποιοι άλλοι βετεράνοι, που μόλις τους αντικρίζουν οι φίλαθλοι γελάνε μαζί τους.

} Αν, λέμε αν ο Άγγελος Αναστασιάδης περιοριστεί στα αυστηρά καθήκοντα που θα τον αναθέσει ο Ιβάν Σαββίδης, και δεν βγαίνει στα μέσα ενημέρωσης να κελαηδήσει, και ο κόσμος θα τον αγαπήσει, αλλά και χρήσιμος θα είναι για τον ΠΑΟΚ.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Ιβάν Σαββίδης έκανε πρόταση στον Ηλία Βιολίδη να συμμετάσχει στο ανανεωμένο διοικητικό σχήμα, με την προϋπόθεση όμως να χάσει τουλάχιστον… 50!!! κιλά.

 

} Ο γνωστός γελοίος αναγνώστης μας ξαναχτύπησε πάλι, και προσπαθεί  με όσα μας γράφει στο μήνυμα που μας έστειλε να μας προκαλέσει.

} Αναφέρεται για μια ακόμη φορά στον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, και επειδή δεν διαθέτει κάποιο σοβαρό επιχείρημα να καταθέσει, μας γράφει ανερμήνευτες  χοντράδες .

} Μακάρι ρε γελοίε ΠΑΟΚτσή, να είχαμε μερικούς ακόμη παράγοντες σαν τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και τον Ηλία Βιολίδη, που ανά πάσα στιγμή βάζουν το χέρι στη τσέπη, όταν πρόκειται να στηρίξουν ένα τμήμα του ΠΑΟΚ.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 14:59 Πέμπτη, 14 Δεκ 17 ο Φτωχοκαλυβιτης έγραψε :

Δεν πειραζει ξυδακι, καλυτερα αυτος παρα ο αποτυχημενος πρωην προεδρος της ΠΑΕ που κοβει βολτες στη σουιτα του μεγαλομετοχου και τον συμβουλευει να φερει του χρονου τον επισης αποτυχημενο Καρπουζα, ειδαμε και τις συμβουλες του τοσο καιρο και τι καταφερε ο ΠΑΟΚ ακουγοντας τον ο Ιβαν, και στο κατω κατω δεν πρεπει να λες κουβεντα αν εχεις αλλες αποψεις κανε προταση στον Ιβαν να παρεις την ΠΑΕ.


admin


Πρώτον, δεν υπάρχει άλλο σχόλιο. Δεύτερον, ποιος να κάνει πρόταση για να πάρει την ΠΑΕ; Εμείς; Τρίτον, αφού δεν πρέπει να λέμε κουβέντα, τότε ποιο πρόβλημα έχεις εσύ, όταν ο Ιβάν ανέχεται τον καθένα;


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος