Παραθλητικά
Μεγάλη η λίστα αυτών που φεύγουν από τον ΠΑΟΚ…
08:00 Τετάρτη, 13 Δεκ 17

Ο Ζαμπράνο, που κάποιοι φρόντισαν να τον διαφημίσουν για τους  γνωστούς πλέον λόγους, εγκαταλείπει τον ΠΑΟΚ χωρίς να έχει προφέρει, ανάλογα με το τίμημα που πλήρωσε ο Ιβάν Σαββίδης για να το αποκτήσει δανεικό από την Σπαρτάκ.

} Όσες φορές χρησιμοποιήθηκε ο Περουβιανός παίκτης ήταν μέτριος, και σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολόγησε τα χρήματα που συμφώνησε να πάρει από τον ΠΑΟΚ.

 

} Δεν είναι όμως μόνο ο Ζαμπράνο που θα απομακρυνθεί από την ομάδα, γιατί η λίστα αυτών που θα εγκαταλείψουν το ΠΑΟΚ, είναι αρκετά μεγάλη.

} Βέβαια, θα πρέπει όταν αποφασίζεται η απομάκρυνση ενός παίκτη, να γίνεται αμέσως αντικατάσταση, με πολύ καλύτερο από αυτόν που έφυγε.

} Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, ο Μίχελ ψάχνει να εντοπίσει τους παίκτες που θα καλύψουν αυτούς που θα φύγουν, αλλά και τις αδυναμίες της ομάδας σε κάποιες θέσεις.

 

} Σχετικά με τον Μπέργκ, η απάντηση του Σουηδού μάνατζερ στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ήταν θετική, εκτός και προκύψει εμπόδιο από τον Λουτσέσκου, που πιστεύει ότι ο Κουλούρης είναι καλύτερος και από  τον Πρίγιοβιτς και από τον Μπέργκ.

} Από τον Ρουμάνο που είναι φορτωμένος κουσούρια όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς, γιατί δείχνει να μην θέλει στην ομάδα φίρμες, γεγονός που μας θυμίζει λίγο από... Αναστασιάδη.

 

} Οι Τούρκοι κατηγορούν τον Μίρτσα Λουτσέσκου, ότι αντί να παρακολουθήσει τους Τούρκους διεθνείς, προτίμησε να εμφανιστεί στη Τούμπα για να στηρίξει... ηθικά το γιό του.

} Ο Μίρτσα δεν στήριξε μόνο ηθικό το γιό του, τον στήριξε και στην πράξη, γιατί αν άφηνε στο γιο του θα τα έκανε μαντάρα  στο παιγνίδι με τον Παναθηναϊκό, ειδικότερα στις επιλογές του.

 

} Οι πρωταθλητές του ΠΑΟΚ θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Πάλης Συλλόγων, και μέσω Κωνσταντινούπολης αναχωρούν για την Τεχεράνη.

} Οι αθλητές Πάλης που θα εκπροσωπήσουν τον ΠΑΟΚ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων στη Τεχεράνη, είναι οι παρακάτω.

} Τσεκερίδης Δημήτρης, Κεσίδης Λεοκράτης, Μανουλίδης Πέτρος, Τσερεκίδης Γιάννης, Μακρίδης Κων/νος, Σισμανίδης Παναγιώτης Μουρτίδης Οδυσσέας, Θεοδωράκης Χ ρήστος και Μπέτας  Γεώργιος,

} Όπως αντιλαμβάνεστε από τους 9 αθλητές οι 7 πρώτοι είναι Πόντιοι, και είναι γνωστό ότι διακρίνονται στα... βαριά και ανθυγιεινά αθλήματα.

} Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι το τμήμα πάλης το έχει αγκαλιάσει με πολύ αγάπη ο Κώστας Αμοιρίδης, που... συμπτωματικά και αυτός πόντιος είναι.

 

} Ο επιχειρηματίας και φίλος του Παναθηναϊκού Σπύρος Θεοδωρόπουλος ανέλαβε να βγάλει την αθηναϊκή ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο, και στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τους βετεράνους  έκανε την εξής ρεαλιστική πρόταση.

} Αν 300.000 Φίλοι του Παναθηναϊκού βάλουν από 50 ευρώ ο καθένας, θα μαζευτούν τα 15 εκατομμύρια ευρώ που λείπουν από το Ταμείο της ΠΑΕ, προκειμένου βγει η χρονιά.

} Στο άκουσμα αυτής της πρότασης, οι πρώτοι που λάκισαν ήταν οι βετεράνοι, γιατί έμαθαν να παίρνουν και όχι να δίνουν, αλλά και γιατί έχουν συνηθίσει να βάζουν μόνο... μυαλό, όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος πρώην Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Χάρης Σαββίδης.

 

} Απογοητεύτηκε λοιπόν ο Θεοδωρόπουλος και αποχώρησε. Βλέπετε, όλοι οι βετεράνοι έχουν την  ίδια φιλοσοφία, με αυτούς του ΠΑΟΚ να είναι ασυναγώνιστοι.

} Είναι γνωστό πως οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ πέρασαν από αρκετά διοικητικά σχήματα, και το μόνο που κατάφεραν ήταν να βοηθήσουν την Εταιρία να βουλιάξει…

 

} Όπως είχαμε προβλέψει, μπορεί η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ να πέρασε με νίκη και από τη Σύρο και μάλιστα με 3-0 σετ.

} Οι αρμόδιοι του ΤΑΠ όμως και φυσικά με τις ευλογίες του Θανάση Κατσαρή, προχώρησαν στην απόκτηση του Ραφαήλ Κουμεντάκη.

} Ο παίκτης αυτός έλλειπε από την ομάδα, γιατί όπως και σε προηγούμενα σχόλιά μας έχουμε αναφερθεί, η φετινή ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ είναι αρκετά κοντή.

} Η παρουσία του Κουμεντάκη όμως με ύψος 2,03, θα δώσει άλλο αέρα στην ομάδα, και θα την ενισχύσει σε όλους τους τομείς.

 

} Σειρά τώρα έχει η διοίκηση της ΚΑΕ να ενισχύσει την ομάδα σε δύο θέσεις  που είναι εμφανές ότι χωλαίνει σοβαρά.

} Αν ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, κλείσουν συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουν τη μεταγραφή που χρειάζεται η ομάδα.

} Βέβαια, αν δεν είναι διατεθειμένος ο Ιβάν να στηρίξει για μια ακόμη φορά οικονομική το μπάσκετ  του ΠΑΟΚ, τότε υπάρχει η εναλλακτική λύση που λέγεται Αλέξανδρος Ασλανίδης.

} Εκτός και αν ο Πρέλεβιτς επέλεξε τον Αλέξανδρο για τη διοίκηση να βάλει μόνο... μυαλό όπως κάνουν οι βετεράνοι, και όχι λεφτά.

 

} Επίσης, αυτός που μπορεί να ενισχύσει την ομάδα είναι ο Μαλέλης, ο οποίος στο παρελθόν έχει δείξει τέτοια... δείγματα.

} Τελικά, βλέπω πάλι τον Ηλία Βιολίδη να βάζει το χέρι στη τσέπη, γιατί όπως αρκετές φορές το έχουμε τονίσει, για να βάλει  κάποιος χρήματα στο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να διαθέτει και το ανάλογο ψυχικό σθένος, και ο Ηλίας έχει αποδείξει ότι το έχει.

 

} Αύριο η Ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο παλατάκι την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, και οι φίλαθλοι πρέπει να δώσουν το παρών.

} Πρέπει να συνεχιστεί η ρέντα, γιατί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όλες οι ομάδες του ΠΑΟΚ, ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Βόλεϊ, πέτυχαν σημαντικές νίκες.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 09:24 Τετάρτη, 13 Δεκ 17 ο Κώστας Κώστας έγραψε :

Τον λόγο που φεύγει ο *** θα μας τον πεις;;; Γιατί οι άλλοι δε μας τον λένε!!


admin


Μπεκροπίνει ως τα χαράματα. Αυτό έκανε και τη μέρα που αποκλείστηκε για πρώτη φορά από την αποστολή. Κι αν του παίρνανε και λίγο αίμαι για έλεγχο όταν τράκαρε, μέχρι που τον χώνανε μέσα.


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος