Παραθλητικά
Ο Ιβάν ξεφορτώνεται κι άλλα βαριά συμβόλαια...
08:15 Τετάρτη, 06 Δεκ 17

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, έχοντας απέναντί της έναν ισχυρό αντίπαλο, αλλά και τη διαιτησία που φόρτωσε με φάουλ τους παίκτες της ομάδας, κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη.

} Οι 300!! περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο παλατάκι, ένιωσαν την ανάγκη να χειροκροτήσουν τους παίκτες αρκετές φορές, γιατί στο χθεσινό παιγνίδι τα έδωσαν όλα.

} Ανεξάρτητα όμως από την καλή εμφάνιση της ομάδας και το θετικό αποτέλεσμα, θεωρούμε επιβεβλημένη την απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών, με προτεραιότητα στο ψηλό.

} Εξαιτίας των ριμπάουντ, η ομάδα της Λιθουανίας προηγήθηκε αρκετές φορές στο σκορ, και αυτό πρέπει να το έχει διαπιστώσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

} Με την απόκτηση ενός έμπειρου ψηλού, και ενός σουτέρ που επίσης κρίνεται απαραίτητος, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί αρκετά.

 

} Ο γνωστός παράγοντας που διαθέτει μοναδική όρεξη, είχε καλή πληροφόρηση και δεν πήγε στο παλατάκι, γιατί δεν υπήρξε μπουφές.

 

} Ο Λέοβατς δεν άντεξε στο επιχείρημα που χρησιμοποίησε επίσημα ο ΠΑΟΚ, ότι δηλαδή αποχωρεί γιατί αισθάνεται πίεση, και έδωσε τη δική του απάντηση.

} Από τον ΠΑΟΚ φεύγω γιατί με διώχνουν δήλωσε ο Κροάτης παίκτης, και όχι γιατί δεν μπορώ να αντιμετωπίσω την πίεση όπως διέρρευσε στον τύπο από την πλευρά της ΠΑΕ.

 

} Ο Κούγιας συνήγορος της Εφημερίδας Γαύρος, ζήτησε και πήρε αναβολή για την μήνυση που είχε καταθέσει ο Ιβάν Σαββίδης για συκοφαντική δυσφήμιση.

} Μπορεί το εργαλείο του Ολυμπιακού  να έβαλε λουκέτο, ο Ιβάν Σαββίδης όμως εμφανίζεται αποφασισμένος να τιμωρήσει τους υπευθύνους της Εφημερίδας, που στην προσπάθειά της να προσφέρει καλές υπηρεσίες στο Μαρινάκη, έγραψε αναλήθειες σε βάρος του.

 

} Σιγά-σιγά αλλά σταθερά η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της, και παίρνει αποτελέσματα τόσο μέσα στο παλατάκι όσο και εκτός έδρας.

} Αυτό βέβαια δεν σημαίνει, ότι η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις, και αυτές τις έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές.

 

} Ο ΕΣΑΠ που ελέγχεται από τον Ολυμπιακό, κάνει ό,τι μπορεί και με κάθε τρόπο, να ταλαιπωρήσει την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

 

} Με πρόταση του Γιώργου Σαββίδη, την οποία υιοθέτησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, ο Λέοβατς θα κληθεί σε απολογία, για τις δυσφημιστικές δηλώσεις του σε βάρος του ΠΑΟΚ.

} Ο Κροάτης παίκτης του ΠΑΟΚ  έδωσε συνέντευξη σε μέσο του εξωτερικού, και διέψευσε τον Λουτσέσκου λέγοντας, ότι ποτέ δεν είπε στον προπονητή τη ομάδας, ότι δεν μπορεί να αντέξει την πίεση.

} Αυτό που έχει σημασία όμως είναι, ότι ο Λέοβατς αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, και τώρα οι... ειδικοί θα πρέπει να ανακαλύψουν τον αντικαταστάτη του.

} Η άμεση λύση στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού δεν είναι πλέον ο Βιεϊρίνια, έτσι ίσως και να δοθεί η ευκαιρία στον νεαρό Δελληγιαννίδη.

} Κάποιοι ενοχλήθηκαν από το χθεσινό μας σχόλιο, σχετικά με αυτούς που πληρώνονται για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ΚΑΕ.

} Δεν γνωρίζουμε αν πληρώνονται , πόσοι είναι αυτοί, και πόσο κοστολογείται η... προσφορά τους στο ΠΑΟΚ που αγαπούν.

} Σίγουρα όμως στη κατηγορία αυτή δεν ανήκει ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, γιατί κάποιος σαλιάρης φρόντισε να τον εμπλέξει.

 

} Επειδή κάποιοι έβγαλαν στην επιφάνεια πάλι το θέμα της αποτυχημένης διοίκησης της ΚΑΕ όπως την χαρακτηρίζουν, αν έχουν εναλλακτική λύση είναι ευπρόσδεκτοι να την καταθέσουν στον Πρόεδρο του Α.Σ.

} Όσο για εκείνους που επιμένουν, ότι τώρα πλέον τη διοίκηση της ΚΑΕ την ορίζει ο Ιβάν Σαββίδης και όχι ο Θανάσης Κατσαρής, είναι βαθιά νυχτωμένοι.

} Αν ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να πάρει στα χέρια το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, μπορεί να το κάνει αγοράζοντας τις μετοχές της ΚΑΕ.

} Όσο όμως  οι μετοχές θα βρίσκονται στη διάθεση του Α.Σ., αυτός που θα ορίζει τη διοίκηση της ΚΑΕ, είναι ο Θανάσης Κατσαρής.

} Τώρα, αν ο Ιβάν Σαββίδης τρέφει κάποια συμπάθεια στον Μπάνε Πρέλεβιτς, και δείχνει διάθεση να ενισχύσει οικονομικά το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αυτό είναι διαφορετικό πράγμα.

 

} Σιγά-σιγά ο Ιβάν Σαββίδης άρχισε να ξεφορτώνεται τα βαριά συμβόλαια, και οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι μετά τους Ζαμπράνο και Λέοβατς , στους οποίους ήδη έχει δείξει την κόκκινη κάρτα, το ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες, που ενώ έχουν στοιχήσει ακριβά στο ΠΑΟΚ, έχουν προσφέρει ελάχιστα στην ομάδα.

} Αυτό ο Ιβάν δεν το κάνει για οικονομία, γιατί οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο πρόεδρος εμφανίζεται αποφασισμένος να ενισχύσει με δύο παίκτες μεγάλου βεληνεκούς.

} Ακόμη βλέποντας ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ την πολύ καλή απόδοση των Ελλήνων παικτών στο παιγνίδι με την Ξάνθη, έδωσε εντολή να εντοπιστούν Έλληνες παίκτες που παίζουν σε άλλες ομάδες και μπορούν να φορέσουν τη βαριά φανέλα του Δικεφάλου.

 

} Σχετικά με τους δανεικούς παικτες που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες, δεν υπήρξε κάποια απόφαση για την επιστροφή τους.

} Για κάποιο συγκεκριμένο παίκτη, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε την γνώμη του Θοδωρή Ζαγοράκη, την άποψη του οποίου σέβεται ιδιαίτερα.

 

} Ρε σαλιάρη, όταν είναι χορηγός του Βόλεϊ, όταν στηρίζει οικονομικά το μπάσκετ, και έχει δύο αγορασμένες θέσεις σε παλατάκι και Τούμπα, τι άλλο έπρεπε να κάνει για να τον χαρακτηρίσεις καλό ΠΑΟΚτσή;

} Αν ο ΠΑΟΚ υποφέρει είναι, γιατί δυστυχώς στην ασπρόμαυρη οικογένεια τρύπωσαν κάτι τέτοιοι γελοίοι σαν και σένα.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 18:44 Πέμπτη, 07 Δεκ 17 ο Antonopoulos Giorgos έγραψε :
Καλησπέρα,
θέλω άποψη για το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα για τους τυχάρπαστους Ακά -Κοσμίδη- Χάβο - Κωστίκο που προτείνουν ποδοσφαιρστές στον ΠΑΟΚ.

Κουκουλοφόρος τραμπούκισε τον Πασχάλη Καμόρα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:46, 21/02/18 (0)
O Oυάρντα είπε στον πατέρα του, ότι ο ένας επιτιθέμενος ήταν οπαδός του γαύρου! Τον...αναγνώρισε νύχτα και με κουκούλα!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:45, 21/02/18 (0)
Η πρόσθετη παρέμβαση του γαύρου χαρακτηρίζεται "γελοία". Ενώ η καταγγελία πέρυσι για το ημίχρονο με Πλατανιά; Αυτή ήταν...εντάξει!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:30, 21/02/18 (0)
Στο ξενοδοχείο, υπό...φρούρηση ο Ουάρντα, μετά την επίθεση που δέχτηκε! Ε, βέβαια, πρέπει να παίξει πάση θυσία κόντρα στην ΑΕΚ...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:00, 21/02/18 (0)
ΠΑΟΚτσήδες, Πανηγυρτζήδες του "μια φορά το χρόνο στην Τούμπα"!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
12:00, 21/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος