Παραθλητικά
Aπό πότε (και πώς) "αποζημιώνονται" τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ;;
07:30 Τρίτη, 05 Δεκ 17

Ο Ελ Καντουρί υπέστη βαριά θλάση στο παιγνίδι με την Ξάνθη στα πηγάδια, και θα καθυστερήσει αρκετά να επιστρέψει στην ενεργό δράση: Δυο μήνες και πάνω…

} Ο Βιεϊρίνια αποχώρησε έγκαιρα από το παιγνίδι,  ωστόσο υπέστη θλάση και αυτός και δε θα καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα στο παιγνίδι με τον Παναθηναϊκό, την προσεχή αγωνιστική στην Τούμπα.

 

} Για την πρώτη περίπτωση και με βάση τις εμφανίσεις του, μάλλον η απουσία του Ελ Καντουρί δεν πρόκειται να επηρεάσει την αγωνιστική δυναμική της ομάδας…

 

} Ο τραυματισμός του Ελ  Καντουρί  ανάγκασε τον Λουτσέσκου να περάσει στο παιγνίδι τον Μακ που πέτυχε ένα σημαντικό γκολ.

} Η διαφορά όμως στην ομάδα φάνηκε, όταν ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ υποχρεώθηκε να περάσει τον Πέλκα στη μεσαία γραμμή όπου είναι και η φυσική του θέση, και το ερώτημα που προκύπτει είναι, γιατί θα έπρεπε να τραυματιστεί ο Ελ Καντουρί ώστε να καταλάβει ο Λουτσέσκου, το λάθος που διέπραττε μέχρι τώρα.

 

} Ακόμη, σημαντικός ρόλο έπαιξε στο συγκεκριμένο παιγνίδι με την Ξάνθη, ότι για πρώτη φορά στην ομάδα συμμετείχαν τέσσερις (4) Έλληνες παίκτες, που έκαναν και τη διαφορά.

} Το φωνακλά Ρέι, πολύ δύσκολα θα τον ξαναδούμε στη βασική ενδεκάδα, γιατί ο Πασχαλάκης έδειξε σιγουριά κάτω από την  εστία του.

} Πόσο δίκαιο έχουμε εμείς όταν επαναλαμβάνουμε συνεχώς, ότι ο Λουτσέσκου δεν έχει αξιολογήσει ακόμη τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, και φρόντισε να μας δικαιώσει στο παιγνίδι της Ξάνθης.

 

} Φίλος της στήλης μας γράφει, ότι ο Λουτσέσκου ως παίκτης έκανε μια πολύ μικρή καριέρα και μάλιστα στη θέση του τερματοφύλακα.

} Τώρα πόσο καλός μπορεί να είναι ένας τερματοφύλακας, όταν είναι πιο κοντός ακόμη και από τον ....  Πόλυ Κατσιώρα, αυτό δύσκολα θα μας το απαντήσουν.

 

} Μετά από 15 χρόνια ταλαιπωρίας, και αφού έριξε αμέτρητο μπινελίκι στον ΠΑΟΚ, η Εφημερίδα Γαύρος έβαλε λουκέτο.

} Το ποδόσφαιρο γλίτωσε από μια ακόμη φυλλάδα, από ένα ακόμη εργαλείο του Μαρινάκη, που όπως αναφέρουμε και παραπάνω για 15 περίπου χρόνια, φρόντισε να βγάλει όλα τα απωθημένα του σε βάρος του Δικεφάλου του Βορρά.

 

} Για μια ακόμη φορά ο γραφικός πλέον Σάββας Θεοδωρίδης , που μαζί του γελάει το Πανελλήνιο, σε ένα ακόμη παιγνίδι διαπίστωσε , ότι η διαιτησία ήταν πονηρή και  εχθρική με τον Ολυμπιακό.

} Θυμάται ο Σάββας  τον Σπάθα, τον Παππά, τον Δημητρόπουλο και άλλους δούλους του  Μαρινάκη, και τώρα που η διαιτησία μπήκε στο δρόμο της, δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τη νέα τάξη πραγμάτων.

} Δεν μπορεί να συνηθίσει στην ιδέα ο Σάββας, ότι τώρα για να φτάσει στη νίκη ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να παίζει μπάλα, και όχι να περιμένει το προκλητικό σπρώξιμο της διαιτησίας, όπως γίνονταν αρκετές δεκαετίες τώρα.

 

} Το ερώτημα που εκφράζουμε για μια ακόμη φορά εμείς είναι, γιατί δεν φροντίζουν να οδηγήσουν το Σάββα σε κάποιο Ίδρυμα θεραπείας, και τον επιτρέπουν να εξευτελίζεται αλλά να εκθέτει και τον Ολυμπιακό;

} Και αυτή η διαπίστωση δεν είναι δική μας , αλλά προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η Θύρα 7 , που ζήτησε με δημόσια ανακοίνωση να βάλουν φίμωτρο στο στόμα του Σάββα, γιατί με τις ανοησίες ποτ εκστομίζει κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό.

 

} Στο παιγνίδι του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα στο ΠΑΟΚ και τον Κολοσσό στο Παλατάκι, το παρών έδωσε και η Ηρώ Ορφανού κόρη του Γιώργου και της Μερόπης.

} Η δίμετρη και όμορφη Ηρώ, έφερε γούρι στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ που πέρασε με νίκη το εμπόδιο του Κολοσσού Ρόδου, γι αυτό και ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, της ζήτησε να έχει περισσότερες παρουσίες στο γήπεδο.

 

}  Η ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 στα γραφεία της Εταιρίας, προκειμένου να αποφασίσουν για τα παρακάτω θέματα.

} Το πρώτο θέμα αφορά την έγκριση του ισολογισμού από 1-7-2017 έως 30-6-2017, και το δεύτερο την απαλλαγή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών για την ίδια χρήση.

} Τα ερωτήματα που προκύπτουν για μια ακόμη φορά είναι δύο: πρώτον αποζημιώνεται το διορισμένο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ και εμείς δεν τον γνωρίζουμε;

} Και δεύτερον, γιατί οι μέτοχοι που αγνοούνται προκλητικά από την διορισμένη διοίκηση, και  τους θυμάται μόνο όταν θα πρέπει να εγκρίνουν την απαλλαγή τους, να τρέξουν να την απαλλάξουν από τις τυχόν... αμαρτίες που έχει διαπράξει;

} Δεν θα ήταν προτιμότερο αλλά και εντιμότερο, στο διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ να συμμετέχουν μέτοχοι της Εταιρίας, ώστε η Γενική Συνέλευση να έχει και το απαραίτητο ειδικό βάρος;

 

} Φίλε αναγνώστη, όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, για την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ανησυχείς.

} Και δεν πρέπει να ανησυχείς, γιατί ο Αντώνης Τσαλόπουλος αλλά και ο Θανάσης Κατσαρής που λειτουργεί ως εγγυητής του Τμήματος, γνωρίζουν τις αδυναμίες της ομάδας, και θα φροντίσουν να την ενισχύσουν με την απόκτηση δύο έμπειρων και ικανών παικτών.

} Ανεξάρτητα με την επιθυμία του Ιταλού τεχνικού να περιμένει τον Γκόμεζ, ο Θανάσης Κατσαρής έδωσε εντολή για τον εντοπισμό παικτών που θα βοηθήσουν την ομάδα να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

 

} Κάποιος δημοσιογράφος Θεοδοσίου με την περίεργη φάτσα που εργάζεται στην ΕΡΤ την οποία πληρώνουμε όλοι εμείς, στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή», έκανε την εξής ερώτηση σε παίκτη της ΑΕΚ.

} Τι «έφταιξε», και σήμερα η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή και στα δύο ημίχρονα, και πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό;

} Αυτό που έφταιξε είναι η Κρατική Τηλεόραση ρε ανόητε, που σε ανέχεται και σε ακριβοπληρώνει για να εκστομίζει αυτές τις ανοησίες είναι η δική μας απάντηση.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σαββίδης να λάβει μέτρα στο κανάλι του…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 21/02/18 (0)
Να μας πει ο Ολυμπιακός ποιο διαιτητή θέλει...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 21/02/18 (0)
Τα Καφέ τελείωσαν και τώρα θα δείξεις αν έχεις τ΄ αρχίδια να γίνεις πρωταθλητής ή έπρεπε να ενισχυθείς...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:00, 20/02/18 (0)
Θεραπεία Πέλκας και Κάμπος...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
14:45, 20/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αν ο Τραμπ απάτησε τη Μελάνια τι να κάνει ο φουκαράς ο Δρίτσας που έχει την Τασία;
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 20/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος