Παραθλητικά
Συμμετοχή στη νίκη στα Πηγάδια είχε και η... Παναγιά!
07:45 Δευτέρα, 04 Δεκ 17

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε ένα πολύ καλό και δύσκολο αντίπαλο, και με τέσσερις (!!!) Έλληνες παίκτες στην σύνθεσή του.

 

} Η βροχή που έπεφτε συνεχώς ευνόησε τον ΠΑΟΚ, και οι αρμόδιοι σκέφτονται μήπως πρέπει να σε κάθε παιγνίδι να δημιουργούν τεχνητή… βροχή, γιατί οι παίκτες  βρεγμένοι αποδίδουν καλύτερα.

 

} Συμμετοχή στη νίκη στα Πηγάδια είχε και η... Παναγιά, και αναφερόμαστε στον τραυματισμό του Ελ Καντουρί, γιατί αν δεν τραυματίζονταν ο Μαροκινός, δύσκολα θα τον άλλαζε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, που δείχνει να είναι κολλημένος με ορισμένους παίκτες.

 

} Η διοίκηση σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας, αποφάσισαν να δείξουν την κόκκινη κάρτα στους Ζαμπράνο και Λέοβατς.

} Το ερώτημα που προκύπτει είναι, ποιος είναι ο... ειδικός που είδε και ενέκρινε να δοθεί ένα τόσο μεγάλο ποσό χρημάτων που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ  περίπου, για να αποκτήσει δανεικό ο ΠΑΟΚ από την Ρούμπιν Καζάν τον Ζαμπράνο;

} Δεν είναι μόνο ο Ζαμπράνο όμως που υπέρ κοστολογήθηκε από τους ειδικούς, είναι και πολλοί που έχουν ανεβάσει το μπάτζετ του ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να βοηθήσουν αγωνιστικά την ομάδα.

} Κατά τη δική μας εκτίμηση, ο Ζαμπράνο μπήκε στο στόχαστρο του Λουτσέσκου από το παιγνίδι με την ΑΕΚ, που δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη που έγινε κόκκινη, ενώ θα μπορούσε να την είχε αποφύγει.

} Αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο, τον Ρουμάνο τεχνικό ποιος θα τον τιμωρήσει, γιατί δεν προνόησε να αντικαταστήσει τον Ζαμπράνο όταν δέχθηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα;

 

} Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις 2.000 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στα Πηγάδια, που δεν τους φόβισε η βροχή και στήριξαν την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη, που ήταν η πρώτη εκτός έδρας.

 

} Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει την πιο γεμάτη ομάδα μπάσκετ, διάγνωσε ένας άσχετος της ενημέρωσης, προκαλώντας τους φιλάθλους.

} Πράγματι είναι γεμάτη η φετινή ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αλλά είναι γεμάτη με μετριότητες, γιατί λείπει ο σουτέρ, το ορίτζιναλ πλέι μέικερ, και ο Ψηλός.

} Μέχρι να φτάσει στη νίκη απέναντι στο Κολοσσό ο ΠΑΟΚ, καρδιοχτύπησε τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο παλατάκι.

 

} Θα πετάξω μπαλάκια στις κερκίδες, και όσοι τα πιάσουν μπορούν στο ημίχρονο να έρθουν στο παρκέ να δοκιμάσουν την τύχη τους και να εισπράξουν διάφορα δώρα, ήταν η ενημέρωση του εκφωνητή.

} Γιατί όμως να πετάξει τα μπαλάκια στην κερκίδα και να μην τα μοιράσει ... χέρι με χέρι, αφού η παρουσία των φιλάθλων ήταν και πάλι ελάχιστη;

 

} Αφού πέρασαν πέντε (5) ολόκληροι μήνες, και το Ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ δεν έκανε τίποτα για να θεραπεύσει τον παίκτη, τώρα αποφάσισαν να τον οδηγήσουν στο χειρουργείο, αν βέβαια συμφωνήσει και ο ίδιος.

} Γιατί όμως να συμφωνήσει ο παίκτης να υποστεί μια τέτοια ταλαιπωρία, αφού μια χαρά περνάει το χρόνο του και εισπράττει το παραδάκι;

} Περίπου το ίδιο συμβαίνει και στο Βόλεϊ με την περίπτωση Γκόμεζ, για τον οποίο δήλωσε ο Ιταλός προπονητής της ομάδας, ότι θα τον περιμένει μέχρι τέλους του έτους.

} Δύο περίπου χρόνια πέρασαν από τον σοβαρό τραυματισμό του Γκόμεζ, και οι σώφρονες γιατροί πιστεύουν ότι η καριέρα του παίκτη από τη Βενεζουέλα έχει τερματίσει εδώ.

} Ο Ιταλός όμως επιμένει και πιθανόν να πιστεύει ότι μπορεί να...  φυτρώσει καινούργιο χέρι , αυτό όμως είναι δύσκολο να συμβεί, γιατί ο Γκόμεζ εκτός των άλλων  έχει καβατζάρει τα 36του κ. Ρίτσι.

} Με βάση την εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Ηρακλή Χαλκίδας, η απόκτηση όχι έναν πλέον αλλά δύο παικτών , κρίνεται απολύτως απαραίτητη.

} Η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ εμφανίζει πολλές αδυναμίες, και μια από αυτές που έχουμε εντοπίσει εμείς είναι, ότι είναι πολύ κοντή, γι αυτό και τα μπλοκ στο παιγνίδι με τον Ηρακλή Χαλκίδας, δεν ήταν επιτυχημένα.

} Αφού ο ΠΑΟΚ... εξασφάλισε το πρωτάθλημα, τώρα μπορεί να απαλλαγεί από παίκτες που περισσεύουν στην... ομάδα.

 

} Εξαιρετική ήταν η χειρονομία των καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό, φωτογραφήθηκαν με τον Γιαννάκη που δεν χάνει κανένα παιγνίδι στο παλατάκι.

 

} Σχετικά με τους τραυματισμούς των παικτών  σε ποδόσφαιρο ,  μπάσκετ, και Βόλεϊ, συμβαίνουν κάποια περίεργα πράγματα, που πρέπει να απαντηθούν από τους Γιατρούς.

} Όταν χειρουργήθηκε ο Μυστακίδης, οι γιατροί διαβεβαίωναν ότι σε λιγότερο από 4-5 μήνες ο παίκτης θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

} Από τότε πέρασε ένας χρόνος, αλλά ο παίκτης ακόμη δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στην ενεργό δράση για  να βοηθήσει την αγωνιστική πορεία της ομάδας.

} Το ίδιο περίπου συμβαίνει και με το Γλύκο, που μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει ποιος τον χειρούργησε, αλλά και πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει.

 

} Προχωράμε στο μπάσκετ, όταν χειρουργήθηκε ο Χαραλαμπίδης, οι αρμόδιοι ενημέρωναν τον κόσμο, ότι ο παίκτης θα είναι έτοιμος σε 6 περίπου μήνες.

} Έκτοτε πέρασαν 3 περίπου χρόνια, και ο Χαραλαμπίδης δεν επέστρεψε ποτέ στο γήπεδο, γιατί κάποιος ... ειδικός του έκοψε το μπάσκετ.

} Περνάμε στο Βόλεϊ, και εκεί τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, γιατί τόσο ο Πατακίδης όσο και ο Γκόμεζ που οι... ειδικοί υπόσχονταν ότι η επιστροφή τους στο γήπεδο θα γίνει σε 6-8 μήνες, πέρασαν δύο και πλέον χρόνια, αλλά κανείς από τους δύο δεν είναι έτοιμος  να αγωνιστεί.

} Πιστεύουμε, ότι αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τους αρμόδιους, γιατί και στον τομέα αυτόν, ο ΠΑΟΚ δείχνει να χωλαίνει σοβαρά.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σαββίδης να λάβει μέτρα στο κανάλι του…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 21/02/18 (0)
Να μας πει ο Ολυμπιακός ποιο διαιτητή θέλει...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 21/02/18 (0)
Τα Καφέ τελείωσαν και τώρα θα δείξεις αν έχεις τ΄ αρχίδια να γίνεις πρωταθλητής ή έπρεπε να ενισχυθείς...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:00, 20/02/18 (0)
Θεραπεία Πέλκας και Κάμπος...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
14:45, 20/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αν ο Τραμπ απάτησε τη Μελάνια τι να κάνει ο φουκαράς ο Δρίτσας που έχει την Τασία;
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 20/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος