Παραθλητικά
Απ΄ ό,τι φαίνεται, δεν ιδρώνει το αυτί του Σαββίδη…
07:15 Δευτέρα, 06 Νοε 17

Η τραγική εμφάνιση  και η ήττα της  ομάδας του ΠΑΟΚ σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιγνίδι, σε συνδυασμό με τα σοβαρά λάθη που διέπραξε για μια ακόμη φορά ο Λουτσέσκου, πρέπει όχι μόνο να προβληματίσουν, αλλά και να ανησυχήσουν τον Ιβάν Σαββίδη.

} Σε ένα ακόμη παιγνίδι οι παίκτες αυτοσχεδίαζαν μέσα στο γήπεδο, και έδειξαν  ότι δεν γνώριζαν ποιο είναι το σύστημα που πρέπει να ακολουθήσουν.

} Αυτός λοιπόν που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την εμφάνιση και την ήττα της ομάδας, είναι ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

 

} Ο Λουτσέσκου εκτός από την επιμονή του στη χρησιμοποίηση του Σάκχοφ που έχει αποδείξει δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας, δεν αντιμετώπισε το παιγνίδι με κάποιο οργανωμένο σχέδιο.

} Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να δηλώνει ότι του προσφέρει τη στήριξή του στο Λουτσέσκου, , αυτός όμως κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει την απόφασή του…

 

} Η διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον καλαθοσφαιριστή Ντίρλαντ, ίσως τον καλύτερο παίκτη της ομάδας.

} Οι λόγοι της αποπομπής του Αμερικάνου παίκτη από την ομάδα δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο το πιο πιθανόν είναι να έδειξε σημάδια απειθαρχίας, δηλαδή να μην ήταν καλό... παιδί.

} Η ομάδα όμως έχει ανάγκη από καλούς παίκτες και όχι από καλά παιδιά, γιατί δεν νομίζουμε πως χρειάζεται να θυμίσουμε για μια ακόμη φορά, τι κερνούσε τα... καλά παιδιά ο αείμνηστος Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Χάρης Σαββίδης.

 

} Ακόμη, γιατί η διοίκηση της ΚΑΕ υποχρεώθηκε να εκδώσει ανακοίνωση, προκειμένου να δικαιολογήσει την  απόφασή της  να λύσει τη συνεργασία της  με τον Ντίρλαντ;

} Κανέναν σοβαρό και υγιή φίλαθλο δεν ενδιαφέρει γιατί η διοίκηση έδειξε την Κόκκινη κάρτα στον Αμερικάνο παίκτη, αρκεί να προχωρήσει στην αντικατάστασή του και στην ενίσχυση της ομάδας…

 

} Και ενώ η διοίκηση προσπαθεί να διορθώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, με την απόκτηση νέων παικτών, οι γνωστοί νταβατζήδες της ενημέρωσης, οι γνωστοί εργολάβοι στήριξης του Μαρκόπουλου, πίστεψαν όταν βρήκαν την ευκαιρία να ζητήσουν την επιστροφή του Σούλη στο ΠΑΟΚ.

} Αλήθεια, είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν όλοι αυτοί, ότι ο Σούλης κάθισε στο πάγκο του ΠΑΟΚ οκτώ  (8) ολόκληρα χρόνια, και ότι δεν μπορεί να υπάρχει καμιά σκέψη από τη διοίκηση να προχωρήσει σε ένα τέτοιο πισωγύρισμα;

} Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν, ότι η πόρτα του ΠΑΟΚ έκλεισε οριστικά για τον Μαρκόπουλο, ώστε να σταματήσουν όλες αυτές τις ανοησίες , που το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να προκαλούν τον κόσμο;

 

} Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, δεν έχει κάποια σοβαρά λάθη στις επιλογές του, και δεν ευθύνεται για την τραγική αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

} Ακόμη όμως και αν χρειαστεί η διοίκηση να αντικαταστήσει τον  Παπαθεοδώρου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σίγουρα αυτός που θα πάρει τη θέση του  δεν θα είναι ο Μαρκόπουλος.

} Και δεν μπορεί να είναι ο Μαρκόπουλος, γιατί ο Σούλης  έχει καβατζάρει τα 70 του, και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει ανανέωση της ομάδας  με τη δική του παρουσία.

 

} Η ανάρτηση του χυδαίου πανό από τους... επιστήμονες του Λιμανιού στο Καραϊσκάκης στο παιγνίδι με τον ΠΑΟΚ πέρασε χωρίς ουσιαστικές συνέπειες, αν και τελικά, οι αρμόδιοι υποχρεώθηκαν να στείλουν το κείμενο που ήταν γραμμένο στα Ρώσικα, μεταφρασμένο στον Αθλητικό Εισαγγελέα.

} Η ανάρτηση του χυδαίου πανό από τους... επιστήμονες του Λιμανιού πέρασε χωρίς ουσιαστικές συνέπειες, και γι αυτό ευθύνεται το σύστημα που σε ορισμένους τομείς ακόμη καλά κρατεί.

 

} Εδώ και αρκετά χρόνια μάλλιασε η γλώσσα μας να φωνάζουμε, ότι για να δημιουργηθεί, για να χτιστεί μια νέα και ισχυρή ομάδα, εκτός από τη διάθεση χρημάτων, σημαντικό ρόλο παίζουν οι εύστοχες επιλογές των... ειδικών.

} Δεν το διαπιστώνουμε για πρώτη φορά, ότι ομάδες με πολύ μικρό χρόνο, παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, και κατακτούν νίκες από αντιπάλους με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ.

} Αυτό συμβαίνει, γιατί οι παίκτες της ομάδας με μεγάλο μπάτζετ, υπέρ τιμολογήθηκαν σύμφωνα με την  αξία τους, με αποτέλεσμα ο προϋπολογισμός να είναι πολύ μεγάλος, η βοήθεια που προσφέρουν όμως να είναι ελάχιστοι.

} Σε αυτές τις περιπτώσεις το πάγιο ερώτημα που προκύπτει είναι, αν οι ... ειδικοί είναι ανίκανοι να επιλέξουν τους κατάλληλους παίκτες, η αν συμμετέχουν στα παιγνίδια συναλλαγής με τους μάνατζερ.

 

} Κάποιοι ενοχλούνται από την ηρεμία που υπάρχει στο ΠΑΟΚ, και προσπαθούν να αναταράξουν τα νερά για ίδιον όφελος φυσικά, χρησιμοποιώντας γελοία επιχειρήματα.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι προέκυψε ξαφνικά κάποιος που ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ, και ειδικότερα με τον Ερασιτέχνη.

} Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα είναι η δική μας απάντηση, και κανείς δεν πρόκειται να τον εμποδίσει στις προσεχείς εκλογές του Α.Σ να διεκδικήσει αυτό που επιθυμεί.

} Εκείνο που σίγουρα δεν μπορεί και δεν πρέπει να κάνει είναι να σαλιαρίζει στους καφενέδες, σε μια περίοδο μάλιστα, που όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ διεκδικούν διακρίσεις.

 

} Ο φιλόδοξος παραγοντικός αστέρας προχώρησε ακόμη παρακάτω λέγοντας, ότι υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στις σχέσεις του Θανάση Κατσαρή και του Θοδωρή Ζαγοράκη.

} Δεν γνωρίζουμε γιατί ο ευρηματικός παράγοντας προσπάθησε να μπερδέψει τα... λάχανα με τα πορτοκάλια.

} Γνωρίζουμε όμως, ότι οι σχέσεις ανάμεσα στον Πρόεδρο του Α.Σ. και του Ευρωβουλευτή, ποτέ δεν ήταν καλύτερες.

 

} Από τους Έλληνες βετεράνους ποδοσφαιριστές, μόνο ο Βασίλης Τσιάρτας είχε το κουράγιο να δηλώσει δημόσια, ότι την Ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάνε μόνο Έλληνες , και όχι ο κάθε μουσουλμάνος λαθρομετανάστης, που κάποιο... κύμα τον ξέβρασε στη Χώρα μας.

} Από τους λαλίστατους βετεράνους του ΠΑΟΚ, από αυτούς που ξημεροβραδιάζονται στα μέσα ενημέρωσης, κανείς δεν είχε το θάρρος να πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα, τώρα που η... προοδευτική Κυβέρνηση θέλει να ξεπουλήσει στους λαθρομετανάστες ακόμη και το σύμβολο της Ελλάδας.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 08:21 Δευτέρα, 06 Νοε 17 ο έγραψε :
Το έχω γράψει κι άλλη φορά. Γιατί διεκδικεί ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα ή πρέπει να το πάρει ντε και καλά ? Μας έχει συνηθίσει σε πρωταθλήματα ? Έχει πάρει καμιά 10αρια και δεν το ξέρουμε ? Δύο έρμα έχει πάρει σε 90 χρόνια κι αυτά με σπρώξιμο. Βλέπε δηλώσεις Ασλανίδη και Βασιλάκου. Εδώ έχει να πάρει 26 χρόνια πρωτάθλημα ο μπασκετικός Άρης. Αν πάρει ο Άρης στο μπάσκετ 4-5 πρωταθλήματα συνεχή, τότε ίσως η μοίρα και το σύμπαν συνηγορήσουν θετικά σε ένα πρωτάθλημα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Άιντε μας τα κάνατε τσουρέκια !

Στις 16:40 Δευτέρα, 06 Νοε 17 ο adam adamopoulos έγραψε :
Ουαί τοις "επιστήμονοις" για το κατάπτυστο πανό, στο Καραϊσκάκης. Μήπως να καταδικάσουμε, όμως, και τις κατάρες που έχει ακούσει ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του; Για τους Μπιν Λάντεν και τις επάρατες ασθένειες; Επειδή διαιωνίζεται μια ανυπόφορη κατάσταση που ωφελεί όλους πλην των "υγιών" οπαδών-φιλάθλων.

Στις 16:42 Δευτέρα, 06 Νοε 17 ο adam adamopoulos έγραψε :
Ουαί τοις "επιστήμονοις" για το κατάπτυστο πανό, στο Καραϊσκάκης. Μήπως να καταδικάσουμε, όμως, και τις κατάρες που έχει ακούσει ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του; Για τους Μπιν Λάντεν και τις επάρατες ασθένειες; Επειδή διαιωνίζεται μια ανυπόφορη κατάσταση που ωφελεί όλους πλην των "υγιών" οπαδών-φιλάθλων.

Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος