Παραθλητικά
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μεγαλώσει το χρόνο της καλής του απόδοσης...
07:45 Τετάρτη, 01 Νοε 17

Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ έχει συγκεντρώσει καθαρούς βαθμούς, χωρίς να έχει τη βοήθεια της διαιτησίας, όπως έχει γίνει με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

 

} Οι διαιτητές, όχι μόνο δεν έχουν στηρίξει τον  ΠΑΟΚ, άλλωστε αυτό ούτε ο Ιβάν Σαββίδης το επιθυμεί, αλλά σε αρκετά παιγνίδια τον έχουν αδικήσει κιόλας.

 

} Οι πληροφορίες, ότι μπορεί η ΚΕΔ για το παιγνίδι της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ  και τον ΠΑΟΚ να ορίσει τον Καλογερόπουλο, έκανε τους φιλάθλους του Δικεφάλου να ανησυχήσουν και όχι άδικα.

} Ο συγκεκριμένος διαιτητής, εκτός ότι  έχει αδικήσει επανειλημμένα τον ΠΑΟΚ, χρεώνεται και ειδική φιλία με τον Μελισσανίδη.

} Το σοβαρό επιχείρημα που μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιήσει ο ΠΑΟΚ είναι, ότι δεν μπορεί να δεχθεί διαιτητή από τον σύνδεσμο της Αθήνας, να διαιτητεύει Αθηναϊκή ομάδα.

 

} Ακόμη, γιατί δεν αποφασίζει η ΚΕΔ, και όλα τα ντέρμπι του πρωταθλήματος να τα διαιτητεύσει ο Σιδηρόπουλος, που αν μη τι άλλο εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλες τις ομάδες;

} Θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι το θέμα της διαιτησίας ο Ιβάν Σαββίδης δεν τον αντιμετώπιση με την ανάλογη σοβαρότητα.

} Στο παιγνίδι της Κυριακής όμως με την ΑΕΚ, αυτός που μπορεί να απονέμει δικαιοσύνη είναι μόνο ο Σιδηρόπουλος, και ο Ιβάν Σαββίδης έχει το δικαίωμα να το απαιτήσει.

 

} Ποιος ρε φίλε ασχολείται με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, όταν η ομάδα δέχεται τη μία ήττα μετά την άλλη, ακόμα και χθες το βράδυ και μάλιστα από Περιφερειακές ομαδούλες όπως είναι τα Τρίκαλα;

 

} Την πολύ καλή απόδοση των τριών παικτών του ΠΑΟΚ, που αγωνίζονται ως δανεικοί στον Ατρόμητο, ο Σπανός την δικαιολογεί λέγοντας ότι στην ομάδα του νιώθουν ασφάλεια.

} Μπορεί ο Λουτσέσκου να τους έκρινε ακατάλληλους για τον ΠΑΟΚ, για τον προπονητή του Ατρόμητου όμως, ο Ουάρντα, ο Χατζησαΐας, και ο Γιαννούλης, αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας.

 

} Ο Γιατρός που είχε χειρουργήσει τον παίκτη της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ Γιάννη Παντακίδη μας είχε ενημερώσει, ότι θα απουσιάσει από την ενεργό δράση για 2-3 μήνες περίπου.

} Από τότε όμως πέρασαν πάμπολλοι μήνες, και αυτό που διαπιστώνουμε είναι, ότι ο Γιάννης Παντακίδης δεν φαίνεται να επιστρέφει στην ενεργό δράση.

} Δεύτερη περίπτωση αποτελεί ο Γκόμεζ, που και γι αυτόν ο Γιατρός που τον  χειρούργησε ήταν αισιόδοξος λέγοντας ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ομάδας, για 5 με 6 μήνες.

} Έκτοτε πέρασαν επίσης πάμπολλοι μήνες, αλλά ο παίκτης από την Βενεζουέλα δεν έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση, και ούτε πρόκειται να επιστρέψει λένε οι δικές μας πληροφορίες.

} Δεν γνωρίζουμε αν τους δύο παίκτες τους χειρούργησε ο ίδιος γιατρός, γνωρίζουμε όμως όποιος και να είναι αυτός, δε θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

 

} Με 20 λεπτά περίπου που παίζει καλή μπάλα ο ΠΑΟΚ, μπορεί να μην είναι αρκετά  για να κατακτήσει τη νίκη, αν απέναντι έχει ένα σοβαρό αντίπαλο, και όχι τον τελευταίο της βαθμολογίας Αστέρα Τρίπολης.

} Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να πιστεύει σε μια καλή πορεία που θα τον οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρέπει να μεγαλώσει το χρόνο της καλής απόδοσης, γιατί και με τον Ολυμπιακό έπαιξε για 20΄καλό ποδόσφαιρο, αλλά τελικά, γνώρισε την ήττα.

 

} Αν συμβεί κάτι τέτοιο, αν δηλαδή όπως ακούγεται και γράφεται ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Στανόγιεβιτς αναλάβει την Εθνική Σερβίας, αυτό θα σημαίνει ότι έχει ισχυρό μπάρμπα στην Κορώνη...

 

} Για το χυδαίο πανό που αναρτήθηκε στη Θύρα 7 από τους... επιστήμονες του Ολυμπιακού, με αποδέκτη τον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του, οι αρμόδιες αρχές επιφυλάχτηκαν να πάρουν απόφαση.

} Και την καθυστέρηση αυτή την στηρίζουν στο γεγονός, ότι ο διαιτητής, ο Παρατηρητής αλλά και η Αστυνομία, δεν αναφέρουν τίποτα στις εκθέσεις τους.

} Μήπως πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να ζητήσει εξηγήσεις από τον διαιτητή και τον παρατηρητή, καταθέτοντας αγωγή σε βάρος τους,  γιατί δεν ανέφεραν τίποτα στις εκθέσεις τους, για το χυδαίο πανό;

 

} Ο Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο γνωστός τραμπούκος Καραπαπάς, επιτέθηκε κατά των παρατηρητών στο παιγνίδι με τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι αυτή τη φόρα έγραψαν τα κατορθώματά του στις εκθέσεις τους.

} Έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια να κερδίζουν όλα τα παιγνίδια, όλες τις αναμετρήσεις με τις αντίπαλες ομάδες και όταν ακόμη δεν δικαιούταν την νίκη με τη στήριξη του διαιτητή, και τώρα δεν μπορούν να δεχθούν την ήττα.

} Ευτυχώς λούφαξε ο γραφικός Σάββας, γιατί με την συμπεριφορά του έχει καταντήσει τον Ολυμπιακό μικρή ομάδα, όπως έγραφε και μια ανακοίνωση της Θύρα 7.

 

} Όταν ο Ιβάν Σαββίδης ξεκίνησε τον... ανένδοτο της κάθαρσης στο ποδόσφαιρο, ο Μαρινάκης χασκογελούσε γιατί δεν πίστευε ότι θα αλλάξουν οι καιροί, και ότι η ομάδα του θα γνωρίζει ταπεινωτικές ήττες.

} Τώρα που διαπίστωσε ότι η κάθαρση σιγά-σιγά αλλά σταθερά παίρνει σάρκα και οστά, και ότι μπορεί να χάσει  το πρωτάθλημα ο Θρήνος, άρχισε να βάζει σε ενέργεια το δικό του βρώμικο σχέδιο.

} Αυτή είναι η πιο μεγάλη νίκη που έχει πετύχει ο Ιβάν Σαββίδης, και θα πρέπει όλες ομάδες να συνταχθούν μαζί του, ώστε να καθαρίσει τελείως το βρώμικο και θολό τοπίο, που τόσα χρόνια ταλαιπώρησε το ποδόσφαιρο.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 08:48 Πέμπτη, 02 Νοε 17 ο ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ έγραψε :
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΑΥΡΟ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟ ΑΘΗΝΑ.
ΤΟ ΟΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΡΙΞΕΣ 4 ΚΑΙ 2 ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.
ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΤΕΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος