Παραθλητικά
Οι απλήρωτοι παίκτες του ΠΑΟ, απέδειξαν στους…ντελικάτους παίκτες του ΠΑΟΚ, πώς κερδίζονται τα ντέρμπι…
07:30 Δευτέρα, 30 Οκτ 17

Έπρεπε να γνωρίσει την 7η (!!!) ήττα η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, για ν΄  ανησυχήσουν οι... ειδικοί, που δημιούργησαν αυτό το τραγικό συνονθύλευμα.
} Μάλλιασε η γλώσσα μας να φωνάζουμε, ότι αν η διοίκηση δεν προχωρήσει σε δύο τουλάχιστον αλλαγές, η ομάδα μπορεί ακόμη  και να  κινδυνέψει .

} Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ μπορεί να ξεκίνησε φέτος με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά οι λανθασμένες επιλογές του Παπαθεοδώρου, που μέχρι τώρα δεν έχει καθίσει σε δύσκολο πάγκο, έχουν προβληματίσει κι έχουν απογοητεύσει τους  φιλάθλους.

 

} Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο αθλητής του ΠΑΟΚ Νανιτζανιάν  στη Τουρκία, πάντα με τη βοήθεια και τη στήριξη του Κώστα Αμοιρίδη, ανεβάζοντας την Ελληνική πυγμαχία αλλά και την πυγμαχία του ΠΑΟΚ, στην κορυφή.

 

} Κάνει ό,τι μπορεί ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, για να φέρνουν οι φίλαθλοι  στη  μνήμη τους τον Μαρκόπουλο, γιατί είχε καλύτερη παρουσία από τον  ίδιο.

} Είναι πολύ πιθανόν ο Παπαθεοδώρου να μην έχει εκτιμήσει τη δυναμική αλλά και το βάρος που έχει ο πάγκος του ΠΑΟΚ, γι αυτό και κουβάλησε στην ομάδα όλους αυτούς τους... λαθρομετανάστες να παίξουν μπάσκετ.

} Είναι άμεση ανάγκη να προχωρήσει  η διοίκηση σε αλλαγές, εκτός και αν οι ειδικοί πιστεύουν ότι μπορεί να ξυπνήσει το... θηρίο. Μέχρι τότε όμως, ο ΠΑΟΚ θα διασύρεται μέσα στο γήπεδο…

 

} Οι απλήρωτοι παίκτες του Παναθηναϊκού, νίκησαν τους πληρωμένους παίκτες του Ολυμπιακού, κι  έστειλαν συγχρόνως και ένα καθαρό μήνυμα στους... ντελικάτους παίκτες του ΠΑΟΚ, πώς κερδίζονται τα ντέρμπι…

 

} Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), καταδικάζει την υβριστική όπως λέει ανάρτηση  του Γιώργου Σαββίδη αλλά και την πρόθεσή του να μην επιτρέψει σε κανέναν να σπιλώνει και να στοχοποιεί τους... λειτουργούς  της ενημέρωσης (εδώ γελάνε).

} Σε ποιους λειτουργούς αναφέρεστε ρε παιδιά, όταν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι οπαδοί κάποιας ομάδας, και ο ρόλος  τους είναι περίεργος;

} Αν θέλετε να έχετε ένα δείγμα για την εκτίμηση που έχει ο κόσμος απέναντι στους αθλητικογράφους, κάντε ένα δημοψήφισμα και θα διαπιστώσετε την... αγάπη του.

 

} Σπάθας και Γιάχος αντί να ζητήσουν ένα δημόσιο συγνώμη για τη βλάβη που προκάλεσαν στο ποδόσφαιρο, όσο βρίσκονταν  στην ενεργό δράση και να εξαφανιστούν, διαιτητεύουν αγώνες ο πρώτος στον Πειραιά και στη Χίο ο δεύτερος…

 

} Το αυριανό παιγνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, ειδικότερα μετά την εμφάνιση της ομάδας  απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Πόντου).

} Αν εξαιρέσουμε το παιγνίδι με την Λαμία, και τα πρώτο 20λεπτο με τον Ολυμπιακό, σε όλα τα υπόλοιπα παιγνίδια του Πρωταθλήματος, η εμφάνιση του ΠΑΟΚ ήταν προβληματική.

} Η φετινή αγωνιστική περίοδο  είναι  θείο δώρο για τον ΠΑΟΚ, γιατί οι διεκδικητές του τίτλου Ολυμπιακός και ΑΕΚ, βρίσκονται σε χαμηλή πτήση σχετικά με άλλους περιόδους.

} Ειδικότερα τώρα, που χθες, τραυματίστηκε ο Μάνταλος κι εκτός του ότι δε θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα μείνει εκτός αγώνων για ένα εξάμηνο περίπου…

 

} Μια δικαιολογία που έχουν στον ΠΑΟΚ είναι, ότι παίζει μέχρι τώρα όλα τα παιγνίδια στην έδρα του χωρίς κόσμο.

} Μια μεγάλη ομάδα όμως, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, δε νομίζουμε ότι χρειάζεται τους φιλάθλους για να νικήσει έναν αντίπαλο με πολύ μικρό προϋπολογισμό.

} Όπως αρκετές φορές έχουμε επαναλάβει, το έμψυχο υλικό του ΠΑΟΚ φέτος είναι αρκετά υψηλό, και οι παίκτες διαθέτουν την ανάλογη ποιότητα.

} Πιστεύουμε, ότι ο Λουτσέσκου δεν κατάφερε ακόμη να αξιολογήσει τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, διαθέτει τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία, γι αυτό και επιμένει στη χρησιμοποίηση  παικτών τύπου Σάκχοφ που έχουν αποδείξει, ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο ρόλο τους.

 

} Φίλος της στήλης μάς γράφει, ότι είναι μοναδικός ο τρόπος με τον οποίο οι αρμόδιοι του ΤΑΠ, αποφασίζουν για την  απομάκρυνση των προπονητών της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

} Φίλε δεν πρέπει να ξεχνάς, ότι ο Πρόεδρος του Α.Σ στον οποίο ανήκει ουσιαστικά η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα αν τη διαχείριση την έχει ο Αντώνης Τσαλόπουλος που συμβάλει οικονομικά, είναι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων.

} Όταν ο Θανάσης Κατσαρής διαπιστώσει ότι ο τεχνικός της ομάδας έχει χάσει... τη μπάλα, ότι δεν διαχειρίζεται εύστοχα το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, βγάζει την κόκκινη κάρτα χωρίς φανφάρες και άλλα φραμπαλά όπως πιθανόν κάνουν ορισμένοι αδύναμοι ηγέτες.

} Με τον ίδιο τρόπο που αντίκρισε την... κόκκινη κάρτα ο Καλματζίδης με το καλλιτεχνικό μουσάκι, έτσι πλήρωσε το μάρμαρο και ο... Πόντιος Ελγκέτα από την Αργεντινή.

} Μπορεί ελάχιστοι να ασχολούνται με τα ερασιτεχνικά τμήματα του Α.Σ., όλα όμως τα Τμήματα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

 

} Κανένας δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο που σχεδιάστηκε η φετινή ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, και φυσικά με την πορεία της .

} Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι κάθε φορά που η ομάδα θα γνωρίζει τη ήττα, θα εμφανίζονται οι γνωστοί σωτήρες και θα απαιτούν την παραίτηση της διοίκησης.

} Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι η διοίκηση της ΚΑΕ δεν έχει διαπράξει κάποια λάθη κυρίως στις επιλογές της, αν όμως κάθε φορά που χάνει η ομάδα πρέπει να αλλάζει και η διοίκηση, τότε θα έπρεπε κάθε εβδομάδα να έχουμε και νέο διοικητικό σχήμα.

 

} Με 3-0 σετ ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Κηφισιάς , που δεν έχει καμιά σχέση με την ισχυρή ομάδα που είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν.

} Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πήρε τη νίκη με αντίπαλο την Κηφισιά, οι αδυναμίες όμως που εμφάνισε η ομάδα ήταν αρκετές, ώστε οι αρμόδιοι να θέλουν να την ενισχύσουν.

} Ήδη ο Πρόεδρος έχει στα χέρια του λίστα με τα ονόματα των προπονητών που πολύ σύντομα ένας από αυτούς θα καθίσει στο πάγκο της ομάδας.

} Πολύ δουλειά όμως περιμένει και τον Γενικό Γραμματέα που έχει αναλάβει το δύσκολο ρόλο της επιβολής της τάξεως μέσα και έξω από το γήπεδο.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος