Παραθλητικά
Ακόμα γιουχάρουν τους παίκτες στην Καλαμαριά...
07:00 Παρασκεύη, 27 Οκτ 17

Νίκη με γιουχαΐσματα και διαμαρτυρίες  είχαμε την Τετάρτη στην Καλαμαριά από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, για την τραγική εμφάνιση της ομάδας.
} Αυτοί που διασώθηκαν από το... ναυάγιο με τους Ποντίους, ήταν ο τερματοφύλακας Πασχαλάκης που είχε πολύ καλές επεμβάσεις, ο σταθερός Μάτος, ο Μαλεζάς και ο Μπίσεσβαρ.

} Όλοι οι άλλοι βρίσκονταν εκτός τόπου και χρόνου, και προβλημάτισα  σοβαρά με την απόδοσή τους, κι όχι απαραίτητα τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ.

} Ο Ιβάν Σαββίδης που ενημερώθηκε από την τραγική εικόνα της ομάδας, εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε γενναίες αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι.

 

Φίλε αναγνώστη, σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιβάν Σαββίδης  ικανοποίησε την επιθυμία των... ειδικών, και προχώρησε στην απόκτηση εκείνων των παικτών, που αυτοί του υπέδειξαν.

} Αν οι παίκτες που αποκτήθηκαν, δεν έχουν ανταποκριθεί στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μέχρι σήμερα τουλάχιστον, αν δεν έχουν δικαιολογήσει  τα βαριά συμβόλαιά τους, ο μόνος που δεν ευθύνεται γι αυτό, είναι ο Σαββίδης.

} Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στους Μίχελ και Λουτσέσκου, και όχι στον Ιβάν, που για μια ακόμη φορά στη προσπάθειά του να δημιουργήσει την ισχυρή ομάδα που επιθυμεί, έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη.

 

} Η αξία, η ποδοσφαιρική ικανότητα των παικτών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι ήταν λίγο πολύ γνωστή, ανεξάρτητα αν μέχρι σήμερα δεν έδωσαν αυτό που μπορούν να δώσουν.

} Αυτό κατά τη δική μας εκτίμηση οφείλεται σε δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι να μην έτοιμοι ακόμη οι παίκτες, η ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ να μην τους έχει αξιολογήσει σωστά.

 

} Σε όλα τα παιγνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ, εκτός αυτό με τη Λαμία, το πρόβλημα εντοπίζεται στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

} Το ερώτημα που προκύπτει και χρειάζεται απάντηση είναι, πώς είναι δυνατόν  την αδυναμία της ομάδας  στη συγκεκριμένη θέση, να την έχουν εντοπίσει όλοι εκτός από τον Λουτσέσκου;

} Η επιμονή του Ρουμάνου τεχνικού, να μη χρησιμοποιεί στη μεσαία γραμμή της ομάδας τον Μπίσεσβαρ ή τον Πέλκα, μας οδηγεί στο εξής συμπέρασμα.

} Θα πρέπει ο Λουτσέσκου ή να είναι εμπαθείς με τους δύο αναφερόμενους παραπάνω παίκτες, γι αυτό και προκλητικά τους αγνοεί, ή να είναι βαθιά νυχτωμένος με το ποδόσφαιρο.

 

} Μάταια περιμέναμε να διαβάσουμε κάποια ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, με την οποία να διαμαρτύρεται στην ΕΡΤ για την επιλογή του Βασιλάκη να σχολιάζει όπως τον βολεύει, τις φάσεις στη Κρατική τηλεόραση .

} Είναι γνωστό το παρελθόν του Βασιλάκη, και όσοι έχουν ασθενή γνώμη τους θυμίζουμε εμείς, ότι όταν βρίσκονταν στην ενεργό δράση ως διαιτητής, είχε προκαλέσει αρκετές φορές με τα... ανθρώπινα λάθη του, που όμως  ήταν όλα σε βάρος του ΠΑΟΚ.

} Είναι προκλητικό να ανεχόμαστε τον βαψομαλλιά Βασιλάκη, να μας κοροϊδεύει και μάλιστα από το Κρατικό Κανάλι που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες.

 

} Θα πρέπει ο Ιβάν την ίδια διαμαρτυρία να εκφράσει στην ΕΡΤ, γιατί οι δημοσιογράφοι του Αθλητικού τμήματος που... συμπτωματικά είναι όλοι τσιράκια του Ολυμπιακού, κάλεσαν τον Ορφανό να εκφράσει την άποψή του για τον ΠΑΟΚ, όταν δημόσια έχει δηλώσει ότι 50% είναι ο Ολυμπιακός.

} Και αφού ανοίξαμε το αρχείο μας, θα ενημερώσουμε τον Ιβάν Σαββίδη, αν γνωρίζει ότι οι Γιατροί που προσφέρουν τις υπηρεσίες του στο ΠΑΟΚ, είναι σκληρά μέλη της Σούπερ 3 του Άρη…

} Είναι καιρός να καταλάβει ο Ιβάν Σαββίδης, ότι αυτές οι... αιμομιξίες πρέπει να σταματήσουν στον ΠΑΟΚ, γιατί ο ιστορικός σύλλογος άρχισε να χάνει την εικόνα του.

 

 

} Οι αρμόδιοι του ΤΑΠ, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του Θανάση Κατσαρή, έδειξαν την κόκκινη κάρτα στον προπονητή της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

} Παρά το γεγονός ότι η ομάδα πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα, οι αρμόδιοι για τους λόγους που αυτοί γνωρίζουν έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Χόρχε Ελγκέτα, πριν κλείσει ενάμιση χρόνο στο πάγκο του ΠΑΟΚ.

} Εδώ ακριβός βρίσκεται και η επιτυχία της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, γιατί μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι αρμόδιοι απομάκρυναν τον προπονητή.

 

} Μια σοβαρή και ισχυρή διοίκηση, που γνωρίζει τις αδυναμίες του τεχνικού, δεν επηρεάζεται από το γεγονός, ότι η ομάδα κατέκτησε τον τίτλο.

} Βλέπετε στο Βόλεϊ επικρατεί άλλο καθεστώς, και ο Ελγκέτα δεν κατάφερε να δημιουργήσει δημοσιογραφικό στρατό για να τον προστατεύσει, όπως έγινε με τον Μαρκόπουλο, που ενώ στα οκτώ (8) χρόνια δεν κατάφερε να πετύχει τίποτα, κάποιοι κολαούζοι της δημοσιογραφίας ενοχλήθηκαν με την απομάκρυνσή του από τον ΠΑΟΚ.

 

} Τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να δημιουργήσουν ακροαματικότητα, από τις αστείες ανακοινώσεις-απαντήσεις που δίνει κάθε φορά ο Κούγιας.

} Αν τα μέσα ενημέρωσης σταματήσουν να φιλοξενούν δηλώσεις του γραφικού πλέον Κούγια, ο Αλέξης θα βγάλει το σκασμό.

} Όταν όμως ο νόμος τον επιτρέπει να παίζει το ρόλο του γυρολόγου, και να γυρίζει από ομάδα σε ομάδα, γιατί στόχος του Κούγια είναι να βρίσκεται στην επικαιρότητα, αυτό είναι τροφή για τον Αλέξη.

 

} Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού τύπου (ΠΣΑΤ), εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την Υβριστική ανάρτηση όπως λένε του Γιώργου Σαββίδη.

} Στην ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΤ εκτός των άλλων γράφει, ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν  να σπιλώσει και να στοχοποιήσει  τους... λειτουργούς της ενημέρωσης, (εδώ ... γαλάνε).


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 10:23 Παρασκεύη, 27 Οκτ 17 ο Μια επισήμανση έγραψε :
Γράψατε πιο πάνω: "Ο Ιβάν Σαββίδης που ενημερώθηκε από την τραγική εικόνα της ομάδας, εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε γενναίες αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι."
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
Αν όντως ήθελε να φτιάξει μια ομάδα-πρωταθλήτρια ΔΕΝ θα επέλεγε τον Στανόγιεβιτς για προπονητή, δεν θα προσλάμβανε τον Λουτσέσκου για σωτήρα, αλλά θα αποκτούσε έναν προπονητή παγκοσμίου κλάσεως, κατά προτίμηση Ισπανό ή Πορτογάλο ή Ιταλό.
Όμως τότε, πώς θα εξασφάλιζε ότι η δόξα του προπονητή δεν θα ήταν μεγαλύτερη από τη δική του ή του γιού του;
Απλά πράγματα, για ψάξτε το διαχρονικά από τη στιγμή που αγόρασε τον ΠΑΟΚ. Ακόμη και τη "λατρεία" των οπαδών, τον Πάμπλο Γκαρσία, τον εξαφάνισε στην Κ-20 όπου σε λίγο το όνομά του θα αποκτήσει αράχνες στα μυαλά των Παοκτσήδων...

Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος