Παραθλητικά
Πρώτη εκτός έδρας νίκη και πρόκριση με τραγική εμφάνιση…
09:00 Πέμπτη, 26 Οκτ 17

Ό Απόλλων Καλαμαριάς η Πόντου όπως βαπτίστηκε  τα τελευταία χρόνια δυσκολεύει διαχρονικά τον ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα στο κύπελλο και αυτό έγινε και χθες στο γήπεδό του.

} Στο 89΄λεπτό ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης με τον Μακ, και εκτός από τον πρόκριση, είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη.

} Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός, οι παίκτες έκαναν πολλά λάθη σε όλες τις γραμμές, με αποτέλεσμα αρκετές φορές ο Απόλλων να φτάσει κοντά στο γκολ.

 

} Αν εξαιρέσουμε την νίκη,  έστω και το γεγονός ότι επιτεύχθηκε στο τελευταίο σχεδόν λεπτό του αγώνα, η εμφάνιση της ομάδας πρέπει να προβλημάτισε σοβαρά τον Λουτσέσκου.

} Τώρα πρέπει να ανασυνταχθεί για το παιγνίδι της Δευτέρας με τον Αστέρας Τρίπολης, που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι.

 

Το πρωτάθλημα το θέλουν όλοι στον ΠΑΟΚ, αυτοί που πιστεύουν όμως ότι μπορούν να το κατακτήσουν, είναι ο Ιβάν Σαββίδης, μια μεγάλη μερίδα φιλάθλων, και κάποιοι ποδοσφαιριστές.

} Ο Λουτσέσκου με βάση τις δηλώσεις του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει κάποια παιγνίδια, δεν δείχνει ότι το πιστεύει και τόσο πολύ.

} Το ίδιο συμβαίνει και με ορισμένους παίκτες, που σε κάθε παιγνίδι εμφανίζονται νωθροί και συγκρατημένοι, γιατί δε το έχουν συνειδητοποιήσει ότι ειδικότερα φέτος ο ΠΑΟΚ έχει όλες τις προϋποθέσεις  να διεκδικήσει και να πάρει το πρωτάθλημα.

 

} Για να διεκδικήσει και να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, είναι απαραίτητο να υπάρχουν δύο βασικές προϋποθέσεις.

} Να το επιστέψουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με την ομάδα ότι αυτό  μπορεί να γίνει πράξη, αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης να θωρακίσει το ΠΑΟΚ από τους διαιτητές του... συστήματος, γιατί υπάρχουν ακόμη κάποια απομεινάρια.

} Δεν χρειάζεται νομίζω να αναφέρουμε για μια ακόμη φορά, ότι οι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι έχουν υπέρ εκτιμηθεί, και ότι μέχρι τώρα δεν έχουν δικαιολογήσει τα χρήματα που στοίχισαν στο ΠΑΟΚ.

} Κανένας από τους  πέντε παίκτες που αποκτήθηκαν δεν έχει προσφέρει σύμφωνα με την αξία του αλλά και το κόστος τους, με τον Ζαμπράνο να δείχνει ότι είναι λίγο πιο έτοιμος από τους άλλους.

} Όταν οι αποκτηθέντες παίκτες ανεβάσουν την απόδοσή τους, και όταν ο Ρουμάνος τεχνικός τους αξιοποιήσει ανάλογα, τότε μπορεί οι εμφανίσεις της ομάδας να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα, και να πιστέψουν ότι φέτος  μπορεί  ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

 

} Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, αφενός να μεγαλώσουν τη διαφορά τους από την ομάδα ου Λιμανιού, και αφετέρου να βάλουν στους  λογαριασμούς τους, ένα ποσό της τάξεως των 300.000!!! ευρώ, που είχε διάθεση να προσφέρει ο Ιβάν Σββίδης.

 

} Σχετικά με την ομάδα μπάσκετ, ήδη έχουν ψαλλιδισθεί πάρα πολύ οι φιλοδοξίες και τα πιστεύω των φιλάθλων και όχι άδικα, αφού τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι τραγικά.

} Κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο, ότι οι εμφανίσεις και οι ήττες της ομάδας οφείλονται στους τραυματισμούς και στις διάφορες συγκυρίες.

} Εμείς έχουμε διαφορετική άποψη, πιστεύουμε ότι η τραγική εικόνα της ομάδας οφείλεται στις λανθασμένες επιλογές των παικτών, αλλά και στα λάθη που έχει διαπράξει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

} Και λέμε ότι ευθύνεται ο Παπαθεοδώρου, γιατί όλες οι επιλογές είναι δικές του, και πιθανόν να μην εκτίμησε το βάρος του ΠΑΟΚ, γι αυτό και κουβάλησε όλους αυτούς τους... λαθρομετανάστες για να χτίσει τη νέα ομάδα.

 

} Θα συνεχίσουμε να το φωνάζουμε, ότι αν η διοίκηση δεν προχωρήσει στις αναγκαίες αλλαγές, αν δεν αντικαταστήσει τους παίκτες εκείνους που έχουν αποδείξει με τις εμφανίσεις τους ότι δεν είναι ικανοί για να σηκώσουν τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ, η ομάδα μπορεί ακόμη και να κινδυνέψει.

} Οι φίλαθλοι από την δική τους πλευρά έχουν υποχρέωση να στηρίξουν την ομάδα, και να μην  παρασύρονται από κάποιους κολαούζους της ενημέρωσης, που ασχολούνται ακόμη με τον ... συνταξιούχο Μαρκόπουλο.

 

} Μπορεί το θαύμα να έγινε στην Ιταλία, και η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ να πέτυχε μια σημαντική νίκη επί μιας ισχυρής ομάδας και μάλιστα μέσα στην έδρα της.

} Μπορεί ακόμη η ομάδα που έτρωγε... 80ρες, στην Ιταλία να δέχθηκε μόνο 58 πόντους, γεγονός που φυσικά δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

} Μπορεί ακόμη το πολύ καλό αποτέλεσμα να στενοχώρησε κάποια σαπιομεγάφωνα που έχουν αναλάβει εργολαβικά τη στήριξη του Μαρκόπουλου.

} Εμείς όμως θα επιμένουμε, ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, ειδικότερα στους ψηλούς που πάσχει σοβαρά.

 

} Στραβά ... αυλάκιασε και η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, πιστεύουμε όμως ότι εκεί υπάρχει ο Θανάσης Κατσαρής, που σε συνεργασία με τον Αντώνη Τσαλόπουλο, έχουν τη διάθεση και μπορούν να διορθώσουν τα όποια λάθη έχουν γίνει στο αγωνιστικό κομμάτι.

} Και  ένα τέτοιο λάθος θεωρούμε εμείς, την επιμονή κάποιων να πιστεύουν ότι ο Γκόμεζ θα μπορούσε να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα.

} Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι τώρα που έχει ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που υπήρχε με τον παίκτη από την Βενεζουέλα, οι αρμόδιοι θα ενισχύσουν την ομάδα, με ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά.

} Οι Θανάσης Κατσαρής, Αντώνης Τσαλόπουλος, Κώστας Αμοιρίδης και Ηλίας Βιολίδης, (μακάρι να υπάρχουν κι άλλοι), θα βάλουν για μια ακόμη φορά το χέρι στη τσέπη, ώστε η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, να κρατήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος.
Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος