Παραθλητικά
Όταν ο Λουτσέσκου είναι ευχαριστημένος γιατί έχασε μόνο με 1-0…
08:00 Τρίτη, 24 Οκτ 17

Ο ΠΑΟΚ είδε στα μάτια τον Ολυμπιακό, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτός που δημιουργούσε ευκαιρίες, αλλά για μια ακόμη φορά δεν κατάφεραν οι παίκτες να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

} Στο δεύτερο ημίχρονο, η αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ άλλαξε, είτε  γιατί κουράστηκαν ορισμένοι παίκτες , είτε γιατί ο Λουτσέσκου δεν ανανέωσε έγκαιρα την ομάδα.

} Όταν όμως ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, εμφανίζεται στα μέσα ενημέρωσης και δηλώνει ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, αυτό σημαίνει ότι η ήττα με μικρό σκορ απέναντι στον Ολυμπιακό, τον ικανοποιεί.

} Αυτό προκύπτει και από τις επιλογές του, γιατί αντί να περάσει στο ματσ τον Μπίσεσβαρ και τον Πέλκα για να δημιουργήσουν παιγνίδι και να προωθήσουν τη μπάλα στην επίθεση, επέλεξε τον Σάκχοφ που είναι γνωστό ότι δεν διαθέτει αυτό το χάρισμα.

 

} Σχετικά με την μάζωξη στη προπόνηση της Πέμπτης, αυτός που έλαβε το μήνυμα που έστειλαν  οι 10.000 περίπου οπαδοί του ΠΑΟΚ,  ήταν μόνο ο Μάτος.

} Ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να σπρώξει την ομάδα στην επίθεση, προσπάθησε ο ίδιος να δημιουργήσει ευκαιρίες  αλλά δεν τον βοήθησαν οι συνάδελφοί του, γιατί προφανώς τους είχαν εγκαταλείψει οι δυνάμεις.

} Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς και σοβαρούς λόγους να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία του Κομίνη, γιατί χαρίστηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού.

} Αν υποθέσουμε ότι αυτός ο Σισέ δεν δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο 13΄λεπτό για το εσκεμμένο εκτός φάσης χτύπημα σε βάρος του Πρίγιοβιτς, γιατί ήταν στην αρχή του παιγνιδιού.

} Αν δεχθούμε, ότι ο Κομίνης χαρίστηκε στον Ανδρούτσο για το εγκληματικό τάκλιν σε βάρος του Μάτος, δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε γιατί στο εγκληματικό πάτημα του Ανσαραφάτ στον Πρίγιοβιτς που έγινε μπροστά του, ο Ιρανός παίκτης του Ολυμπιακού, δεν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

 

} Και ενώ ο Κομίνης προστάτεψε τους κακομαθημένους παίκτες του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ο παχύσαρκος Καραπαπάς διαμαρτυρόμενος, προκαλώντας όλους τους υγιείς φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιγνίδι.

} Τη σκυτάλη από τον Καραπαπά πήρε  ο γραφικός Σάββας που ακόμη τον επιτρέπουν να κυκλοφορεί ελεύθερος, δηλώνοντας ότι ο Κομίνης έπαιξε 90-10 υπέρ του ΠΑΟΚ.

} Το πάγιο ερώτημα είναι, γιατί δεν οδηγούν το Σάββα σε κάποιο Ίδρυμα, αφού η κατάστασή του συνεχώς επιδεινώνεται;

 

} Η διάθεση του Κομίνη για να εξυπηρετήσει τον Ολυμπιακό, φάνηκε και από τα 6 λεπτά καθυστέρησε που έδειξε, όταν το παιγνίδι διακόπηκε δύο φορές, και όταν υπήρξαν 6 αλλαγές.

} Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαμαρτυρηθεί έντονα τόσο για την διαιτησία του Κομίνη, όσο και προς τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, για τον τρόπο που ο Βασιλάκης με το βαμμένο μαλλί, σχολιάζει τις φάσεις.

} Αυτά μπορούσε να τα κάνει όταν τον είχε επιστρατεύσει ένα ιδιωτικό κανάλι, τώρα που πληρώνεται από την δημόσια, από την Κρατική τηλεόραση, δεν μπορεί να προκαλεί τον κόσμο με τον επιλεκτικό του σχολιασμό.

} Τι θα πει κ Βασιλάκη τον πάτησε λίγο ή πολύ, όταν ο διαιτητής τιμωρεί την πρόθεση, και αυτή υπήρχε ξεκάθαρα, και το αδίκημα έγινε μπροστά στο Κομίνη;

 

} Ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να ζητήσει από την ΕΡΤ ποιο αντικειμενική  ανάλυση και σχολιασμό από τον βαψομαλλιά Βασιλάκη, που και ως διαιτητής ήταν γελοίος, σε διαφορετική περίπτωση να τον στείλει στα τσακίδια.

} Τη διαμαρτυρία του πρέπει να εκφράσει ο ΠΑΟΚ, γιατί ο υπεύθυνος του Αθλητικού Τμήματος της Κρατικής τηλεόρασης, γιατί έβγαλε να σχολιάσει το παιγνίδι τον Ορφανό, ο οποίος είχε δηλώσει δημόσια, ότι είναι 50% Ολυμπιακός.

} Το Κρατικό κανάλι δεν μπορούσε να επιλέξει ένα βετεράνο, που να είναι Ορίτζιναλ ΠΑΟΚ, και να μην έχει λερώσει την πλάτη του, φορώντας τη βρώμικη φανέλα του Ολυμπιακού;

 

} Μια αγχωτική, μια αρρωστημένη νίκη επί της αδύναμης ομάδας της Κύμης, για κάποιους ήταν αρκετοί, ώστε να κελαηδήσουν στα μέσα ενημέρωσης.

} Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα μας ταλαιπωρήσει πολύ φέτος, και αν η διοίκηση της ΚΑΕ δεν προχωρήσει στην αντικατάσταση τουλάχιστον δύο παικτών, μπορεί να έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις.

} Πολύ μεγάλη ευθύνη όμως γι΄ αυτό το μπασκετικό συνονθύλευμα , έχει και ο τεχνικός , γιατί  ενώ είχε τον απαραίτητο χρόνο να οργανώσει και να χτίσει τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ, τα έκανε μαντάρα.

} Οι παίκτες αυτοσχεδιάζουν μέσα στο γήπεδο γιατί δεν υπάρχει κανένα σύστημα να εφαρμόσουν, γι αυτό και ο ΠΑΟΚ δέχεται εύκολα καλάθια από κάποιες μικρομεσαίες ομαδούλες.

} Η διοίκηση της ΚΑΕ παραμένει... χαλαρή, ο Πρόεδρος αρνείται παρακολουθήσει τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ομάδας, ενώ τα μέλη αρέσκονται στο να φωτογραφίζονται.

 

} Περνάμε στο Βόλεϊ, περνάμε στη σταθερή αξία, και δεν πρέπει να αμφιβάλει κανείς, ότι πάλι από την ομάδα Βόλεϊ θα εισπράξουν χαρά οι φίλαθλοι.

} Για να γίνει αυτό όμως, είναι απαραίτητη η απόκτηση ενός έμπειρου ικανού και καταξιωμένου παίκτη, που θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Γκόμεζ.

} Αν οι αρμόδιοι του ΤΑΠ, με την οικονομική στήριξη του Θανάση Κατσαρή, καταφέρουν να ενισχύσουν την ομάδα με την απόκτηση του Αγκάμεζ που εκδήλωσε το ενδιαφέρον του  να έρθει στο ΠΑΟΚ, τότε  το πρωτάθλημα θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

} Οικονομική βοήθεια για την απόκτηση του Αγκάμεζ, εκτός από τον Θανάση Κατσαρή που βάζει συνεχώς το χέρι στην τσέπη, και τον Αντώνη Τσαλόπουλο που επίσης υπόκειται σε οικονομικές θυσίες, μπορούν να προσφέρουν και οι Κώστας Αμοιρίδης και Ηλίας Βιολίδης.

} Υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να βοηθήσουν, αλλά αυτοί μέχρι στιγμής τουλάχιστον  βάζουν  μόνο.... μυαλό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 08:28 Τρίτη, 24 Οκτ 17 ο ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ έγραψε :
ΧΑΤΖΗΗΣΑΙΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ...........ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ...........ΕΤΣΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ......ΑΛΛΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ 4 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ20 ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ)....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑΣ...ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ...ΤΗΣ ΤΥΡΟΓΑΛΟΥΠΟΛΗΣ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΗΔΙΚΟΥ ΨΑΡΟΧΩΡΙΟΥ....

Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος