Παραθλητικά
Aντί ν΄ ανεβάσει στροφές, προσπάθησε να ισοφαρίσει σε ρυθμό ρελαντί...
07:15 Δευτέρα, 23 Οκτ 17

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στον Ολυμπιακό, στο πρώτο ημίχρονο πατούσε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει σε δύο ευκαιρίες που δημιούργησε.

} Αντίθετα, ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ με καραμπόλα, και αντί στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ να ανεβάσει στροφές, προσπάθησε να ισοφαρίσει σε ρυθμό... ρελαντί.

 

} Στο δεύτερο ημίχρονο, αυτός που τα έδωσε όλα και  προσπάθησε να νικήσει τον Ολυμπιακό μόνος του, ήταν μόνο ο Μάτος.

 

} Κανένας από τους μεσαίους παίκτες δεν μπορούσαν να προωθήσουν σωστά τη μπάλα στην επίθεση, και αντίο Λουτσέσκου να ρίξει στο παιγνίδι τον Πέλκα, επέλεξε τον Σάκχοφ που είναι γνωστό όστις δέκα προσπάθειες που κάνει για να μοιράσει τη μπάλα, οι οκτώ είναι λανθασμένες.

} Η επιλογή του Τζάλμα ήταν λανθασμένη, γιατί ο παίκτης έδειξε ότι δεν ήταν έτοιμος για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός τέτοιου αγώνα.

 

} Σχετικά με τον διαιτητή Κομίνη ήταν όπως τον περιμέναμε, προστάτευσε τον Ολυμπιακό, δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα στο χτύπημα του Σισσέ στον Πρίγιοβιτς εκτός φάσης, στον Ανδρούτσο, όπως και στον Ανσαριφάτ που πάτησε τον αντίπαλό του.

} Μπορεί να ενοχλούνται ορισμένοι, εμείς όμως θα επιμένουμε, ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν μπορεί να προστατέψει το ΠΑΟΚ από την διαιτησία.

 

} Η ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και αποκλεισμός από το Final Four του Λίγκ Κάπ, είναι το πρώτο καμπανάκι που χτύπησε για την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

} Με δεδομένη την μόνιμη απουσία του Γκόμεζ, που δύσκολα έως αδύνατον να καταφέρει να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα, η αρμόδιοι πρέπει να λάβουν  τα απαραίτητα μέτρα.

} Όπως και στο προχθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε , ο  νέος τραυματισμός του Γκόμεζ, θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης, για δύο μήνες περίπου.

} Αυτό σημαίνει, ότι οι αρμόδιοι του Βόλεϊ πρέπει να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα με την απόκτηση ενός έμπειρου και καταξιωμένου διαγώνιο παίκτη.

}  Εμείς  αυτό το είχαμε επισημάνει από την πρώτη ημέρα του τραυματισμού του και πριν από την πρόσφατη θλάση, ότι ο Γκόμεζ  είναι περισσότερο χρήσιμος στο πάγκο της ομάδας παρά μέσα στο γήπεδο.

} Η επιθυμία του Αγκάμεζ, ότι θέλει να έρθει στο ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη από αρμόδιους του ΤΑΠ.

 

} Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη αγχωτική νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στην αδύναμη Κύμη, δεν κατάφερε όμως να πείσει τους λιγοστούς φιλάθλους που έδωσαν το παρών στο παλατάκι, ότι μπορεί να έχει μια επιτυχημένη συνέχεια.

} Η Κύμη που μέχρι τώρα ήταν γνωστή για τα... σύκα της, κοντράρισε το ΠΑΟΚ στα ίσια, και θα μπορούσε ακόμη και να τον νικήσει, αν δεν έβαζε το χέρι της η ... Παναγιά ‘όπως  θα έλεγε και ο Άγγελος.

} Σταθερή στα λάθη της η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, σταθεροί στις χαμένες  βολές οι παίκτες, σταθερή και η όρεξη του γνωστού παράγοντα που και προχθές κατάπινε τα λουκανικάκια σαν... κορμοράνος.

 

} Σημαντικό ρόλο  για τη  νίκη της ομάδας έπαιξε και η παρουσία του Ηλία Βιολίδη, ο οποίος και στο  παλατάκι έχει αγορασμένες θέσεις, για όσους δεν το γνωρίζουν.

 

} Μετά από πέντε (5) συνεχόμενες ήττες και μία νίκη, ο κόσμος έχει βγάλει ασφαλή συμπεράσματα τόσο για την ομάδα και τους παίκτες, όσο και την παρουσία του προπονητή, που κάθε άλλο παρά θετική είναι.

} Η ομάδα δεν έχει αρχή και τέλος, εμφανίζει σοβαρές αδυναμίες  στους ψηλούς, στους κοντούς και στους μεσαίους, ενώ ο τεχνικός της ομάδας δείχνει να τα έχει χαμένα.

} Μπορεί ο Παπαθεοδώρου  να σηκώσει το βάρος μιας μικρομεσαίας ομάδας, δεν μπορεί όμως να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

} Θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι με αυτούς τους παίκτες, και αυτόν τον προπονητή που όπως λένε οι πληροφορίες τον επέλεξε η Μαρία Γκοντσάρεβα, ο ΠΑΟΚ μπορεί ακόμη και να κινδυνέψει.

 

} Όταν εμφανίστηκε ο Παπαθεοδώρου στο πάγκο της ομάδας ακούστηκαν διάφορα, του τύπου τώρα οι διαιτητές θα σέβονται το ΠΑΟΚ.

} Κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει, γιατί σε όλα τα παιγνίδια, από το πρώτο με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, μέχρι και το προχθεσινό με την Κύμη, οι διαιτητές έδειξαν όχι  μόνο να μη σέβονται τον ΠΑΟΚ, αλλά να τον έχουν στοχοποιήσει και από πάνω.

} Ο γνωστός Ραδιοφωνικός Παραγωγός φρόντισε σε μια ακόμη εκπομπή του να ρίξει το ανάθεμα στο ΠΑΟΚ, στον  Ιβάν Σαββίδη και στον Θοδωρή Ζαγοράκη.

} Αντιλαμβάνεται άραγε ο ιδιοκτήτης του Σταθμού, ότι ο συγκεκριμένος Ραδιοφωνικός παραγωγός με την απαράδεκτη συμπεριφορά του,  κλείνει χρήσιμες πόρτες για τον ίδιο;

} Σε κάθε εκπομπή του ασχολείται με τον ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ζαγοράκη, γεγονός που δείχνει πόσο εμπαθής είναι μαζί τους.

 

} Είναι  περιττό νομίζω να πούμε, ότι αυτά που σχολιάζει σχεδόν σε κάθε εκπομπή του ο εμπαθής Ραδιοφωνικός Παραγωγός, εκνευρίζει τους ΠΑΟΚτσήδες.

} Το καμπανάκι αυτό , πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη του ο Ανδρώνης, γιατί δύσκολα θα μπορέσει να δικαιολογήσει αν χρειαστεί, την εμμονή αυτού του κυρίου, που σε όλες σχεδόν  τις εκπομπές του, έχει ως πρώτο θέμα τον ΠΑΟΚ, τον Σαββίδη και τον Ζαγοράκη.

} Φίλος της στήλης μας έστειλε μήνυμα με τον οποίο μας ρωτάει, αν η διοίκηση του Α.Σ, έχει ενημερωθεί και φυσικά αν έχει συμφωνήσει για την κατασκευή της Νέας Τούμπας, που συχνά πυκνά επικαλείται ο Ιβάν Σαββίδης.

} Έχουμε την εντύπωση φίλε αναγνώστη, ότι ο Θανάσης Κατσαρής έχει την εμπειρία και τη θέληση να προστατέψει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ αν χρειαστεί.

} Άλλωστε, το νέο γήπεδο που θέλει να κατασκευάσει ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ, και όχι κάποιας δικής του Εταιρίας.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 08:03 Δευτέρα, 23 Οκτ 17 ο Giorgos έγραψε :
Με Σακχωφ ο Λουτσεσκου ηθελε να διαφυλαξη την διαγραφομενη αξιοπρεπη ηττα. Επαιξε συστημα λεωφορειο. Ο Λουτσεσκου κανει ΜΟΝΟ για διοικητης του ΟΑΣΘ.
Μπουλο ΑΜΕΣΑ

Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος