Παραθλητικά
Να πάρει την ομάδα και να φύγει από το γήπεδο...
08:00 Σαββάτο, 21 Οκτ 17

Πήρε το προσωπικό του αεροπλάνο και πέταξε από το Ροστόφ, προκειμένου να παραστεί στην προπόνηση της Πέμπτης, και να μιλήσει με τον κόσμο.
} Αυτό δείχνει πόσο παθιασμένος αλλά και πόσο αποφασισμένος είναι ο Ιβάν Σαββίδης να κάνει  ότι μπορεί, προκειμένου να στέψει το ΠΑΟΚ πρωταθλητή.

} Αν η απόφαση του Σαββίδη ήταν εύστοχη  ή όχι για τη μάζωξη της   Πέμπτης  στη Τούμπα, αυτό θα το διαπιστώσουμε την Κυριακή το Βράδυ.

 

} Εκείνο που μας προκαλεί περιέργεια εμάς τουλάχιστον είναι, ότι από την ΠΑΕ  δεν υπήρξε ούτε μία ανακοίνωση για την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει  διαιτητή στο αυριανό ντέρμπι του Καραϊσκάκης τον Κομίνη, που επανειλημμένα έχει αμαρτήσει κατά του ΠΑΟΚ.

} Πιθανόν να μην γνωρίζει ο Ιβάν Σαββίδης, ότι στη... Δημοκρατική Ελλάδα, κανένα διαιτητικό λάθος δεν αναγνωρίζεται μετά την αποχώρηση από το γήπεδο, εκτός και αν εμπιστεύεται τον Κομίνη.

 

} Το αποτέλεσμα που θα προκύψει από το ντέρμπι της Κυριακής στο Καραϊσκάκη, θα κρίνει και την παραμονή του Λεμονή στο πάγκο του Ολυμπιακού.

} Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ο Λεμονής θα αποτελέσει παρελθόν από το πάγκο του Ολυμπιακού.

 

} Αν η ανοχή του Ιβάν Σαββίδη εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, αυτό θα το διαπιστώσουμε την Κυριακή το βράδυ, μόνο που τότε θα είναι αργά για δάκρυα.

} Έπρεπε να γνωρίζει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, ότι αυτός ο γραφικός Σάββας από τη Βαρκελώνη ούρλιαζε για τους βαθμούς που έχει χάσει από τη διαιτησία, (ενώ η αλήθεια είναι ότι έχει κερδίσει), μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός.

 

} Προσέλαβαν διατροφολόγο για να βοηθήσει τους παίκτες στον τομέα της διατροφής, ενώ η ίδια είναι  υπέρβαρη.

} Αυτό μας θυμίζει την Ελληνική ταινία  που είχε πρωταγωνιστή τον Βέγγο, ο οποίος πωλούσε φάρμακο για τη... φαλάκρα.

 

} Ποιοι ζήτησαν οικονομική βοήθεια από τον Ιβάν Σαββίδη για να βοηθήσουν κάποιον ασθενή, αλλά διαπιστώθηκε ότι ο άρρωστος ήταν ... υγιέστατος;

 

} Είναι τυχαίο, ότι ο πρώτος παίκτης της Σούπερ Λίγκα που συμπλήρωσε τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το παιγνίδι με τον Ατρόμητο, είναι ο Πέλκας του ΠΑΟΚ;

} Ακόμη είναι τυχαίο, ότι ο Πέλκας αγωνίζεται στην επίθεση και όχι στην άμυνα που συνήθως οι παίκτες δέχονται τις κάρτες;

} Τα απομεινάρια της διαιτησίας, όχι μόνο έχουν στοχοποιήσει τον ΠΑΟΚ, αλλά επιλέγουν και σε ποιον παίκτη θα δείξουν την κάρτα.

} Η κάθαρση φαίνεται ότι πέτυχε εν μέρει, το σύστημα συνεχίζει να υπάρχει, και αυτός που πληρώνει το τίμημα είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που την προκάλεσε.

 

} Το οργανωμένο έγκλημα είναι πολύ καλά σχεδιασμένο, γι αυτό και φρόντισαν να ορίσουν παρατηρητή διαιτησίας τον κόκκινη Ζωγράφο, για να προστατέψει τον Κομίνη.

} Το ερώτημα είναι, αν ο Ιβάν Σαββίδης   αυτήν την αλχημεία , αυτήν  την εγκληματική  πράξη,  την περάσει  απαρατήρητη.

} Αν ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να προστατέψει την ομάδα, θα πρέπει να  διαμαρτυρηθεί έντονα για το στημένο παιγνίδι που προσπαθεί να παίξει η ΚΕΔ και οι λοιποί αρμόδιοι σε βάρος του ΠΑΟΚ.

} Θα το φωνάξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε, ότι αν ο Πρόεδρος  του ΠΑΟΚ δεν λάβει εμπρόθεσμα τα απαραίτητα μέτρα, μπορεί με όσα θα συμβούν στο Καραϊσκάκης, να χρειαστεί  η ομάδα να φύγει  ακόμη και από το γήπεδο.

 

} Είναι αδίστακτοι οι άνθρωποι, και επειδή ο Μαρινάκης γνωρίζει ότι σε περίπτωση που ο διαιτητής επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να νικήσει ο Θρήνος θα διαλύσει, γι αυτό και θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα.

} Ένα από αυτά τα μέσα είναι, η επιλογή του Κομίνη όπως και η απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει παρατηρητή διαιτησίας, τον βαμμένο μέχρι τα μπούνια κόκκινο,  Ζωγράφο.

 

} Αυτό λέγεται ξευτίλα, αυτό λέγεται και μη χειρότερα, γιατί ακούσαμε παράγοντα της ΚΑΕ να λέει, ότι το παιγνίδι με την Κύμη δεν είναι... εύκολο.

} Αν ρε παραγοντικέ αστέρα, χάσει η ομάδα από την Κύμη, θα πρέπει να εξαφανιστείτε όλοι, και να αλλάξουν ακόμη και τους πάγκους.

} Ήδη ο κόσμος είναι εξοργισμένος , αλλά και πως θα μπορούσε να μην είναι, όταν  ο ΠΑΟΚ στη πολύχρονη ιστορία του για πρώτη φορά δέχεται πέντε (5) συνεχόμενες ήττες.

 

} Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο παιγνίδι με την Κύμη, αυτή η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει την πορεία της στο πρωτάθλημα, αν δεν ενισχυθεί τουλάχιστον με δύο παίκτες όχι για να βοηθήσουν, αλλά για να κάνουν τη διαφορά.

 

} Σχετικά με την ομάδα Βόλεϊ, και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Αγκάμεζ που έφυγε από το Ιράν, εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει στο ΠΑΟΚ.

} Η απόκτησή του μπορεί να βρίσκεται σε καλό δρόμο, γιατί αυτή είναι και η επιθυμία του προπονητή της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

} Ειδικότερα μετά την θλάση που υπέστη ο Γκόμεζ, και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για δύο μήνες, η απόκτηση ενός διαγώνιο παίκτη είναι μονόδρομος.

 

} Είμαστε σίγουροι, ότι ο Θανάσης Κατσαρής σε συνεργασία με τον Αντώνη Τσαλόπουλο, θα προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας, που για μας είναι μονόδρομος.

} Εμείς δεν ανησυχούμε για την ομάδα του Βόλεϊ, γιατί την  στηρίζει ο Θανάσης Κατσαρής σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος