Παραθλητικά
Ο ΠΑΟΚ δε χρειάζεται φιέστες αλλά προστασία από τη διαιτησία...
08:45 Παρασκεύη, 20 Οκτ 17

Ο ορισμός του Κομίνη δεν προβληματίζει μόνο αλλά και ανησυχεί τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, γιατί σε προηγούμενα παιγνίδια που έχει σφυρίξει, έχει αδικήσει κατάφορα την ομάδα του Δικεφάλου.

} Ο Κομίνης έχει αμαρτήσει πολλές φορές σε βάρος  του ΠΑΟΚ, και μάλιστα με προκλητικό τρόπο. To ερώτημα  λοιπόν είναι γιατί ο Ιβάν Σαββίδης τον δέχθηκε να διευθύνει το παιγνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης;

} Θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι ο Ιβάν Σαββίδη για ανεξήγητους λόγους, το θέμα της διαιτησίας δεν το έχει αντιμετωπίσει με την ανάλογη σοβαρότητα, και αυτό μπορεί ο Κομίνης να το εκλάβει ως αδυναμία να προστατέψει τον ΠΑΟΚ.

 

} Σε πάγια βάση, ο  επενδυτής του ΠΑΟΚ, πρέπει να ζητήσει την εξαίρεση όλων τν διαιτητών του συνδέσμου  της Αθήνας, γιατί έχουν αποδείξει αρκετές φορές, ότι ο ρόλος τους είναι περίεργος.

} Μακάρι να πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας, πολύ φοβόμαστε όμως ότι οι φόβοι μας θα επαληθευτούν, και ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει το μάρμαρο.

} Μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι ο γραφικός Σάββας από την Βαρκελώνη θυμήθηκε ότι στην Ελλάδα οι διαιτητές έκλεψαν βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

} Η αδιαφορία και η ανοχή του Ιβάν Σαββίδη στο θέμα της διαιτησίας, δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, και αυτό το διαπιστώσαμε στο παιγνίδι με τη Λάρισα.

 

} Που το πάει η ομάδα του μπάσκετ, και γιατί η διοίκηση της ΚΑΕ συνεχίζει  να ανέχεται αυτή την τραγική κατάσταση και το διασυρμό της ομάδας;

} Τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας  ασκούν ψυχολογική βία στον τεχνικό του ΠΑΟΚ που δείχνει να τα έχει χαμένα.

} Η ομάδα μπάσκετ είναι βαριά άρρωστη, υποφέρει από ασθένεια που την προκαλούν όλοι αυτοί οι ... λαθρομετανάστες που ο Παπαθεοδώρου και άλλοι ... ειδικοί κουβάλησαν στον ΠΑΟΚ.

 

} Σχετικά με την δήλωση του Προέδρου, ότι από την ομάδα λείπει η συνοχή, διαφωνούμε κάθετα, γιατί αυτοί  που λείπουν  από την ομάδα είναι οι ικανοί παίκτες.

} Θα το επαναλάβουμε μια ακόμη φορά, αν η διοίκηση δεν προχωρήσει στην απόκτηση δύο τουλάχιστον ικανών παικτών όπως και ενός ψηλού γιατί  κάτω από τη μπασκέτα η ομάδα εμφανίζει σοβαρή αδυναμία, μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρεθεί σε δύσκολη θέση.

} Οι τραγικές εμφανίσεις σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της ομάδας, έδωσαν το δικαίωμα σε κάποιους γελοίους να θυμηθούν τον Μαρκόπουλο, ακόμη και τον Κανώτα.

} Αυτό δεν σημαίνει ότι η διοίκηση δεν έχει ευθύνη για τη δημιουργία αυτής της τραγικής ομάδας, που είναι η χειρότερη των τελευταίων ετών.

 

} Την θέση μας για το χθεσινό μάζεμα στην Τούμπα, την έχουμε εκφράσει αρκετές φορές, και  συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι ήταν μια λανθασμένη απόφαση.

} Οι παίκτες που έχουν καρδιά και σθένος, δεν επηρεάζονται από τέτοιου είδους  συγκεντρώσεις, γιατί είναι αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη.

} Μια τέτοια εκδήλωση θα είχε μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα, αν προγραμματίζονταν να γίνει μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα.

} Εν πάση περιπτώσει, οι φίλαθλοι που έδωσαν το παρών  χθες στην Τούμπα έφταναν τις 10.000!!!, και ζήτησαν από τους παίκτες να αντιμετωπίσουν στα ίσια και παλικαρίσια τον Ολυμπιακό, και να πάρουν τη νίκη, γιατί έχουν τα προσόντα να το πετύχουν.

 

} Εκείνο που κατά τη δική μας εκτίμηση χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι προστασία, τόσο από τη διαιτησία, όσο και από τα άλλα θεσμοθετημένα όργανα.

 

} Ο νέος [ρόεδρος της ΕΠΟ καλά θα κάνει να σταματήσει τις ...  δημόσιες σχέσεις,  γιατί ο ρόλος του είναι να καθαρίσει τη βρωμιά που είχε σωρευτεί τόσα χρόνια στο χώρο της διαιτησίας και όχι μόνο.

} Δεν νομίζω πως μπορεί να θεωρεί παρέμβαση εκ μέρος του, αν επικοινωνήσει με την ΚΕΔ ακόμη και τον διαιτητή, και ζητήσει να απονέμει δικαιοσύνη στο παιγνίδι της Κυριακής.

} Έτσι και αλλιώς, ό,τι και να συμβεί, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, ο γραφικός Σάββας πάλι θα διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία, και θα συνεχίσει να το κάνει, όσο θα τον επιτρέπουν να κυκλοφορεί... ελεύθερος.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται αποφασισμένος να κάνει ένα σημαντικό οικονομικό δώρο στους παίκτες, σε περίπτωση που πάρουν την Κυριακή ένα θετικό αποτέλεσμα.

} Το ποσό που σκέφτεται να μοιράσει ο Πρόεδρος στην ομάδα σε περίπτωση νίκης είναι τόσο μεγάλο σε όγκο, που κάποιοι θα εκπλαγούν.

 

} Είναι αυθεντικό και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει γιατί υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες , σχετικά με την εκτίμηση που τρέφει ο Ιβάν Σαββίδης στο πρόσωπο του Θανάση Κατσαρή.

} Πριν μερικές μέρες,  ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Γενικό Διευθυντή Φορολογίας Βορείου Ελλάδας.

} Η συζήτηση σε πολύ μεγάλο ποσοστό αφορούσε τον ΠΑΟΚ, και όταν ο Γενικός πρότεινε στον Ιβάν Σαββίδη να πλαισιωθεί με έμπειρους παράγοντες,  ο Πρόεδρος είπε χαριτολογώντας, αν έχει κάποιον να τον υποδείξει.

} Αμέσως ο Ιβάν Σαββίδης ανταπάντησε στους δύο συνομιλητές του λέγοντας, ότι σοβαρό, ευπρεπή και αξιόπιστο παράγοντα θεωρεί τον Πρόεδρο του Α.Σ., αλλά αυτός έχει το δικό του βάρος να σηκώσει.

} Είναι περιττό νομίζω να πούμε, ότι τόσο ο Γενικός, όσο και ο Ζαγοράκης, συμφώνησαν μαζί του.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 13:38 Παρασκεύη, 20 Οκτ 17 ο έγραψε :
''Η αδιαφορία και η ανοχή του Ιβάν Σαββίδη στο θέμα της διαιτησίας, δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ''
-Πράγματι μεγάλο πλήγμα αυτό.
Πως θα γίνει να αλλάξει τακτική σ' αυτό;;;;
Κάποιος να του το πεί ;;;;;;
Δεν διαβάζει εδώ;;;;

Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος