Παραθλητικά
Με Κομίνη στο ντέρμπι, αποδεικνύεται πως ο Σαββίδης δεν προστατεύει τον ΠΑΟΚ…
06:45 Πέμπτη, 19 Οκτ 17

Όπως ήταν αναμενόμενο, και όπως έγκαιρα είχαμε προβλέψει , η ΚΕΔ για το ντέρμπι της Κυριακής στο Καραϊσκάκης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όρισε να τον διαιτητεύσει , ο διαιτητής Κομίνης από τον σύνδεσμο της Αθήνας.

} Και για να είναι σίγουρο το... σύστημα, 4ο διαιτητή όρισε τον Παπαπέτρου πάλι από το σύνδεσμο της Αθήνας.

 

} Λυπόμαστε που θα το αναφέρουμε για μια ακόμη φορά, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης με τον τρόπο που αντιμετωπίζει το θέμα της διαιτησίας, δεν θωρακίζει την προστασία της ομάδας.

} Ανεξάρτητα ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ από το Καραϊσκάκης θα φύγει βαριά πληγωμένος, μόνο που όταν ο Ιβάν Σαββίδης θα το καταλάβει, τότε θα είναι πολύ αργά.

} Θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι υπάρχουν ακόμη κάποια διαιτητικά απομεινάρια του συστήματος, και ένα από αυτά θα διαιτητεύσει το ντέρμπι της Κυριακής.

 

Όσο και ν΄ ανατρέξει κανείς στην πολύχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ, δύσκολα θα θυμηθεί την ομάδα μπάσκετ να δέχεται πέντε (5) συνεχόμενες ήττες σε επίσημα παιγνίδια.

} Οι... διαβεβαιώσεις του Προέδρου της ΚΑΕ, ότι η ομάδα δεν πρόκειται να κινδυνέψει, δεν έπεισαν τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν χθες στο Παλατάκι, και εξέφρασαν την δικαιολογημένη οργή  τους προς κάθε κατεύθυνση.

} Μια ομάδα που σταθερά σε κάθε παιγνίδι κάνει 20-25 λάθη, που χάνει 15-20 στις ελεύθερες Βολές, και οι ψηλοί της παίκτες είναι ανύπαρκτοι, δεν μπορεί να σταθεί σε κανένα πρωτάθλημα.

 

} Αν δε γίνουν αλλαγές και μάλιστα άμεσα, τ΄ αποτελέσματα μπορεί να διαψεύσουν τον Πρέλεβιτς, και ο ΠΑΟΚ να βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

} Είναι ανάγκη άμεσα η διοίκηση να προχωρήσει σε αλλαγές, και μονόδρομος η απόκτηση ενός καταξιωμένου ψηλού παίκτη.

} Έχουμε σοβαρές επιφυλάξεις, γα την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ, η σημερινή προπόνηση να γίνει παρουσία των φιλάθλων, για να ανεβάσουν την ψυχολογία των παικτών.

} Θεωρούμε, ότι το παιγνίδι με τον Ολυμπιακό, έπρεπε να το ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ χωρίς φανφάρες, ώστε να φανατίσει λιγότερο τους γάβρους.

 

} Συμφωνούμε απόλυτα με την πρόταση του Γιώργου Σαββίδη, το ντέρμπι της Κυριακής στο Καραϊσκάκης, να κληθεί να το διαιτητεύσει Εγγλέζος διαιτητής.

} Θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, σε καμιά περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να δεχθεί τον ορισμό του διαιτητή Κομίνη και θα έπρεπε πέραν από τις τυπικότητες, το ντέρμπι αυτό όπως και τα υπόλοιπα, να τα διαιτητεύει ο Σιδηρόπουλος.

} Με ποιο δικαίωμα και με ποια λογική η ΚΕΔ,  όρισε τον Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, κα αρνήθηκε να τον ορίσει με τον ΠΑΟΚ;

} Αυτό είναι ένα σοβαρό επιχείρημα κι όφειλε να το χρησιμοποιήσει ο ΠΑΟΚ, και να μη δεχτεί το τυπικό μέρος, ότι ο Σιδηρόπουλος έπαιξε σε άλλο παιγνίδι, και δεν δικαιούται να ξαναπαίξει.

} Το γεγονός, ότι η ΚΕΔ δεν διαφύλαξε τον Σιδηρόπουλο για το ντέρμπι της Κυριακής, δείχνει ότι θέλει να παίξει περίεργα παιγνίδια.

 

} Ο Πρέλεβιτς δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ η ομάδα δεν κινδυνεύει, (τώρα μας καθησύχασε ο Μπάνε), και ότι χρειάζεται επενδυτής.

} Εκτός από επενδυτή Πρόεδρε, χρειάζονται και ικανοί άνθρωποι που να μπορούν να επιλέγουν καλούς παίκτες, και όχι σαν αυτούς που κουβάλησαν φέτος στον ΠΑΟΚ.

} Κανείς δεν έχει απαίτηση Μπάνε, η ομάδα να κερδίζει τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, κανείς όμως και δεν δέχεται να χάνει από τον Προμηθέα μέσα στο παλατάκι.

Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί οι φετινές μεταγραφές ήταν οι χειρότερες των τελευταίων ετών, και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

 

} Οι διαιτητές τα έπαιρναν και συνεχίζουν να τα παίρνουν, δήλωσε δημόσια σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Αλέξης Κούγιας.

} Η δήλωση αυτή έγινε την Τρίτη, μέχρι σήμερα όμως ο Εισαγγελέας Αθλητισμού όπως και άλλος θεσμοθετημένος φορέας, δεν έδειξαν την απαραίτητη ευαισθησία.

} Γιατί ο Εισαγγελέας Αθλητισμού, δεν κάλεσε τον λαλίστατο δικηγόρο και Πρόεδρο της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, να δώσει εξηγήσεις και να δικαιολογήσει τη δημόσια καταγγελία του σε βάρος των διαιτητών που τα παίρνουν;

} Σε μια σεμνή και λιτή εκδήλωση, στην οποία συμμετείχε  η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και η διοίκηση της ΚΑΕ, υπεγράφη συμφωνία χορηγίας με τον ΟΠΑΠ.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι από τη συμφωνία αυτή, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα βάλει στο ταμείο της 200.000 ευρώ, ποσό ιδιαίτερα ικανοποιητικό, αν λάβει κανείς υπ΄ όψιν, τις υπάρχουσες συνθήκες.

} Για όσους δεν τον γνωρίζουν ή το γνωρίζουν αλλά σιωπούν, αυτή είναι μια επιτυχία του Προέδρου του ΕΣΑΚΕ, γεγονός που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

} Άλλωστε, όπως αρκετές φορές το έχουμε τονίσει, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να κλείνει συμφωνίες, που να εξυπηρετούν τα συμφέροντα που ο ίδιος υποστηρίζει.

} Θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι στο διπλωματικό τομέα ο Βαγγέλης έχει ντοκτορά, και αυτό το αποδεικνύει στη πράξη όταν χρειάζεται.

 

} Αρκετοί ήταν που διάβασαν το χθεσινό μας σχόλιο, σχετικά με την πρόταση που έγινε στο Θανάση Καπετανάκη από μεγάλο κομματικό φορέα, και ζητούν από εμάς να δώσουμε λεπτομέρειες.

} Εμείς γράψαμε την πληροφορία, τώρα ο καθένας σύμφωνα με το μυαλό που διαθέτει, μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, είναι η απάντηση που δίνουμε σε κάποιους... περίεργους.

 

} Το σύστημα συνεχίζει να ταλαιπωρεί το ΠΑΟΚ, συνεχίζει να παίζει το βρώμικο παιγνίδι του, και αυτό το διαπιστώσαμε χθες με τον ορισμό του Κομίνη αλλά το διαπιστώνουμε και σχεδόν σε κάθε παιγνίδι.

} Στο παιγνίδι της Λάρισας, ο Κατσικογιάννης συνεργάστηκε άψογα με τον Μάνταλο που ήταν 4ος σε αυτό το παιγνίδι, και με όσα έγραψαν στο φύλο αγώνος, τιμώρησαν τον Κουλούρη με 3 αγωνιστικές.

} Πρέπει να αντιληφθεί ο Ιβάν Σαββίδης, ότι την κάθαρση που ο ίδιος εμπνεύστηκε στο ποδόσφαιρο, και που την πλήρωσε πολύ ακριβά, την καρπώνονται άλλοι.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 09:13 Πέμπτη, 19 Οκτ 17 ο Κώστας Κώστας έγραψε :

Να τα βλέπεις εσύ Μπάλα αυτά που στον τελικό του κυπελλου φωνάζες τον Ιβάν χαλιφη επειδή έγινε ένα λάθος από τον εποπτη. Το μέλλον απέδειξε ότι επρόκειτο για λάθος κι ότι ο Ιβαν δεν είναι χαλιφης Είναι ένας επενδυτης που θέλει να επενδύσει σ ένα καθαρό προϊόν που όμως εδώ και δεκαετίες είναι τόσο σάπιο που δεν καθορίζεται...


admin


Ναι, αγοράζοντας την ΕΠΟ!!


Στις 20:43 Πέμπτη, 19 Οκτ 17 ο ΚΟΜΙΝΗΣ έγραψε :
Ρε balla; Μήπως θυμάσαι ποιος ήταν Διαιτητής στον τελευταίο τίτλο που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ;

Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος