Παραθλητικά
Σαββίδη, πήρες μέτρα για τη διαιτησία της Κυριακής, ή ο ΠΑΟΚ πάει Πειραιά με το Σταυρό στο χέρι;
08:00 Τετάρτη, 18 Οκτ 17

Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας έχουμε αναφέρει, το σύστημα κατάφερε να διατηρήσει κάποιους διεφθαρμένους  διαιτητές, και στην κατηγορία αυτή χωρίς καμιά αμφιβολία ανήκει και ο Αθηναίος Ευαγγέλου.

} Για όσους πιθανόν να το έχουν ξεχάσει, ο Ευαγγέλου είναι ο διαιτητής που χάρισε στη Νέα Σμύρνη τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό, καταλογίζοντας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ένα ανύπαρκτο πέναλτι.

} Ήταν τόσο τραγική και τόσο δόλια η διαιτησία του Ευαγγέλου, που ακόμη και ο Πανιώνιος που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους διαμαρτυρίες, εξέδωσε ανακοίνωση σε βάρος του διαιτητή.

 

} Βαθμούς από την διαιτησία τσίμπησε και η ΑΕΚ, και μόνο ο ΠΑΟΚ κατέκτησε καθαρούς βαθμούς, χωρίς να έχει την εύνοια της διαιτησίας.

 

} Σχετικά με το ντέρμπι της Κυριακής στο Καραϊσκάκης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στο ΠΑΟΚ, αυτός που πρέπει να το διαιτητεύσει είναι μόνο ο Σιδηρόπουλος.

} Όλα τα ντέρμπι, όπως διαιτήτευσε το παιγνίδι Ολυμπιακού - ΑΕΚ, έτσι πρέπει να διαιτητεύσει και το παιγνίδι της Κυριακής, γιατί είναι ο καλύτερος, ο ικανότερος και ο πλέον άφθαρτος διαιτητής.

} Σε καμιά περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να δεχθεί διαιτητή από τον Σύνδεσμο της Αθήνας, ούτε το επιχείρημα ότι ο Σιδηρόπουλος δεν μπορεί για τυπικούς λόγους να διαιτητεύσει το ντέρμπι.

 

} Η ΚΕΔ γνωρίζει τις αγωνιστικές των ντέρμπι, και θα έπρεπε να τον διαφυλάξει ώστε να μην  υπάρχει κώλυμα για την Κυριακή.

} Δεν πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να αφήσει για μια ακόμη φορά απροστάτευτη την ομάδα, γιατί γνωρίζει ότι μετά την απομάκρυνση από το γήπεδο, κανένα διαιτητικό.... ανθρώπινο λάθος δεν αναγνωρίζεται.

 

} Ο Μαλεζάς με τον Τσόχλα, μπορεί να προσφέρουν ελάχιστα αγωνιστικά στην ομάδα, ως... προοδευτικοί πολίτες όμως, υπέγραψαν για την αποφυλάκιση της τρομοκράτισσας Ηριάνας.

} Να τους χαίρεται ο ΠΑΟΚ και τους δύο, γιατί  έδειξαν με την  ψήφο τους πόσο.... προοδευτικοί είναι, αλλά και πόσο επικίνδυνοι είναι.

} Σήμερα οι φίλαθλοι που δώσουν το παρών στο παλατάκι για να στηρίξουν την ομάδα τους, να μην ξεχάσουν να δώσουν τα... εύσημα στον Τσόχλα, που υπέγραψε για την αποφυλάκιση της Ηριάνας.

 

} Δεν είχαμε  καμιά αμφιβολία, ότι τις αρνητικές εμφανίσεις και τις ήττες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, κάποιοι θα προσπαθήσουν να τις φορτώσουν στο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

} Αυτοί λοιπόν οι ελάχιστοι, αυτοί με το αρρωστημένο τους μυαλό, ενοχοποιούν τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, γιατί αυτός δρομολόγησε την απομάκρυνση του Μαρκόπουλου, για να φέρει στο ΠΑΟΚ τον Παπαθεοδώρου.

} Βέβαια, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ασχολείται με την επιχείρησή του και τα προβλήματα που ταλανίζουν το μπάσκετ, και όλους αυτούς τους γελοίους τους έχει γραμμένους.

} Δεν μπορούμε όμως ειλικρινά να δεχθούμε και να ανεχθούμε τέτοιες γελοιότητες, γι αυτό την επόμενη φορά θα αναγκαστούμε να γράψουμε ονόματα και διευθύνσεις.

 

} Ο ΠΑΟΚ έχει τις προϋποθέσεις και μπορεί μέσα στο Καραϊσκάκης να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αν επικρατήσουν οι ανάλογες   ποδοσφαιρικές συνθήκες .

} Αν δηλαδή τα θεσμοθετημένα όργανα δεν επιτρέψουν να βρίσκονται κάποιοι νταήδες παρατρεχάμενοι να απειλούν και να φοβίζουν παίκτες και μέλη της  αποστολής του ΠΑΟΚ, γενικότερα.

} Αν ο διαιτητής  δεν επιτρέψει στους παίκτες του Ολυμπιακού να σακατέψουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ και να μείνουν ατιμώρητοι.

} Αν ο διαιτητής , σφυρίζει μέσα στο παιγνίδι ό,τι βλέπει και όχι ό,τι του έχουν φορτώσει στο μυαλό του να... βλέπει.

 

} Ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα προκειμένου να πετύχει το στόχο του, γιατί ξέρει πως αν γνωρίσει την ήττα, αφενός ο ΠΑΟΚ θα κάνει ένα γενναίο βήμα προς τα εμπρός, και αφετέρου στο Θρήνο θ΄ αρχίσουν οι γκρίνιες.

} Είναι περιττό νομίζω να αναφέρουμε, ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να ζητήσει την  προστασία της Πολιτείας και των θεσμοθετημένων οργάνων, ώστε να μην έχουμε επανάληψη των εγκληματικών πράξεων που συμβαίνει κυρίως στη φυσούνα του γηπέδου, γιατί εκεί  συνήθως φιλοξενούνται διάφοροι φουσκωτοί.

} Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τη δύναμη και μπορεί να προστατέψει την ομάδα, μόνο που θα πρέπει τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζεται να πάρει, να τα πάρει εμπρόθεσμα.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο μεγαλομέτοχος προβληματίζεται σοβαρά αν πρέπει να δώσει την Κυριακή το παρών στο Καραϊσκάκης.

} Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν φοβάται για τη συμπεριφορά των φιλάθλων, όποια και αν είναι αυτή, σκέφτεται όμως πως σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να θελήσει στο δεύτερο παιγνίδι να έρθει στην Τούμπα και ο Μαρινάκης.

} Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, την αποστολή θα συνοδεύει ο Μίχελ, ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο εκπρόσωπος στη ΠΑΕ Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

 

} Ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι μπορεί να γκρεμίσει την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ από την κορυφή και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

} Την διάθεση του Ολυμπιακού την γνωρίζουν καλά οι αρμόδιοι του ΠΑΟΚ, και εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν ακόμη και την υπέρβαση, προκειμένου η ομάδα Βόλεϊ να μην παραδώσει το... στέμμα της.

 

} Ποιος μεγάλος κομματικός σχηματισμός έκανε πρόταση στα Θανάση Καπετανάκη να είναι υποψήφιος στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, αλλά ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑΟΚ, αρνήθηκε;


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 16:10 Σαββάτο, 21 Οκτ 17 ο παπά- Μάρκος έγραψε :
Πολύ σωστός σε όλα!
Αυτή η ανεξήγητη αντιπάθεια με το Μαρκόπουλο να έλλειπε θα ήσασταν άριστοι!
Αλλά βλέπεις όλοι μας έχουμε την αχείλλειο φτέρνα!

Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος