Παραθλητικά
Ο Κούγιας έβαλε λυτούς και δεμένους για να προσεγγίσει τον Ιβάν..
08:00 Σαββάτο, 07 Οκτ 17

Και ο Μαργαρίτης προστέθηκε στους τραυματίες του ΠΑΟΚ και αυτό που χρειάζεται να κάνει η διοίκηση της ΚΑΕ τώρα, είναι, να καλέσει επειγόντως  τον παπά - Χρήστο να εξορκίσει το κακό.

} Στο μεταξύ, η ΚΑΕ απέκτησε τον Κατσίβελη, που στη παρούσα φάση και με τους τραυματισμούς που προέκυψαν, μοιάζει σαν λαχείο.

} Αυτή είναι μόνο η αρχή γιατί εμείς πιστεύουμε, ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, γιατί ορισμένοι Αμερικανοί παίκτες έδειξαν, ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

 

} Και έναν τέτοιο θεωρούμε εμείς τον Τζόουνς που πέρυσι έπαιζε στον Προμηθέα Πάτρας, που όμως δεν είχε απαιτήσεις.

} Στο ΠΑΟΚ οι απαιτήσεις  είναι μεγάλες, οι ικανότητες του Αμερικάνου περιορισμένες, και αυτή η... προσέγγισε οδηγεί τον Τζόουνς στην έξοδο.

 

} Οι φίλαθλοι δεν πρέπει να απογοητευθούν από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της ομάδας απέναντι στον Άρη προχθές στο Αλεξάνδρειο και στο σημερινό παιγνίδι με τον Ορφέα Πατρών στο παλατάκι, να στηρίξουν την ομάδα τους να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

 

} Ο Λουτσέσκου  προσπαθεί να διορθώσει τις ατέλειες της ομάδας, γράφουν κάποιοι καλά... ενημερωμένοι δημοσιογράφοι.

} Δεν λένε τίποτα όμως για τις σοβαρές ατέλειες που εμφανίζει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και είναι πάρα πολλές και χτυπητές.

} Δική μας εκτίμηση είναι, ότι αν ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε ακόμη να αξιολογήσει σωστά τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, τότε δεν πρέπει να συνεχίσει να κάθεται στο πάγκο της ομάδας.

 

} Αν ο Λουτσέσκου δεν αλλάξει αγωνιστική φιλοσοφία, αν δεν μπορέσει να καταλάβει ότι δεν βρίσκεται πλέον στην... Ξάνθη, και συνεχίσει να εμφανίζει αυτή τη αδικαιολόγητη φοβία, δεν θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του ΠΑΟΚ.

} Πρέπει να καταλάβει ο Ρουμάνος, ότι αυτοί που πρέπει να αμύνονται είναι οι αντίπαλοι και όχι ο ΠΑΟΚ όπως γίνεται μέχρι τώρα, και μάλιστα απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες.

 

} Η διοίκηση της ΠΑΕ φαίνεται ότι έχει αλλάξει φιλοσοφία, και έδωσε τη δική της απάντηση στις ασχήμιες του Κούγια, καταθέτοντας υπόμνημα  στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό  Όργανο της Σούπερ Λίγκα σε βάρος του.

 

} Όλες οι διοικήσεις, όλα τα συμβούλια εκπροσωπούνται από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα, εκτός από τον Α.Σ ΠΑΟΚ, που εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο.

} Στη προχθεσινή συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της νέας Τούμπας, τον Α.Σ. ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Θανάσης Κατσαρής και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

} Από όσα εμείς γνωρίζουμε, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου, και καλά γράμματα γνωρίζει, και καλές ιδέες έχει, και τον ΠΑΟΚ αγαπάει περισσότερο από πολλούς άλλους.

} Γιατί ο Θανάσης Καπετανάκη δεν συμμετέχει σε τέτοιου είδους συναντήσεις, είναι το δικό μας ερώτημα αλλά και πολλών άλλων φίλων του ΠΑΟΚ.

} Εκτός, και αν ο Γενικός Γραμματέας αποφεύγει να δίνει το παρών σε τέτοιες συνάξεις, γιατί ματιάζεται εύκολα, και δεν θέλει να δείξει τη φάτσα του κάποιο μέσο ενημέρωσης.

 

} Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η ομάδα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο, γιατί θ αρχίσουν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

} Ο γνωστός για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του Κώστας Ζουράρης  στην ομιλία του στο ΑΠΘ, και πιο συγκεκριμένα στην εκδήλωσε που οργάνωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ώστε να διδάσκεται και η Ρωσική γλώσσα στο Πανεπιστήμιο, δήλωσε τα παρακάτω.

} Χαιρετίζω τον Κύριο Ιβάν Σαββίδη που ήρθε ως Απόστολος και μέγας Ευεργέτης  στη Χώρα μας. Τον ευχαριστεί σύσσωμο το Υπουργείο Παιδείας των Ελλήνων αλλά και η Θύρα 4 του ΠΑΟΚ της οποίας είμαι επίτιμος Πρόεδρος.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Κούγιας έβαλε λυτούς και δεμένους και προσπάθησε να προσεγγίσει τον Ιβάν Σαββίδη και να του ζητήσει συγνώμη.

} Δυστυχώς όμως για τον Κούγια, γιατί δεν κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του Προέδρου του ΠΑΟΚ, ο οποίος του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

} Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις ότι είναι ανεκτικός , όταν όμως η συμπεριφορά είναι σαν αυτή του Κούγια, τότε έχει την αντιμετώπιση που του ταιριάζει.

 

} Ξεσάλωσαν τα σαπιομεγάφωνα  του Μαρκόπουλου, και άρχισαν να αποδίδουν ευθύνες προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη και σε εκείνους που δεν έχουν καμιά σχέση με την απομάκρυνση του Σούλη.

} Ναι, ευθύνες χρεώνουν και στον Θανάση Κατσαρή, γιατί επέτρεψε στον Πρέλεβιτς και τον Γαλατσόπουλο, να διώξουν τον Σούλη που οκτώ ολόκληρα χρόνια ταλαιπώρησε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

} Αυτόν  που θέλουν να πολεμήσουν περισσότερο, αυτόν έχουν στοχοποιήσει ακόμη  πιο πολύ και από τον Πρόεδρο, είναι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

} Θεωρούμε, μας εξομολογήθηκε κάποιος από τους υποστηρικτές του Μαρκόπουλου, ότι τα έχουν με τον Γαλατσόπουλου, γιατί τον θεωρούν ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ.

 

} Τρελά πράγματα δηλαδή, που κανείς δεν περίμενε ότι ο Σούλης είχε τόσους πολλούς υποστηριχτές, ώστε να μην τους ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ, αλλά ο κολλητός τους.

} ΠΑΟΚτσήδες που να χαίρονται για την ήττα της ομάδας, στηρίζοντας προσωπικά τον Μαρκόπουλο που θα έπρεπε να τον απομακρύνουν πριν αρκετά χρόνια από τον ΠΑΟΚ. αυτό ως γεγονός δεν μπορούσαμε να το προβλέψουμε.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 21:21 Σαββάτο, 07 Οκτ 17 ο kraxtis έγραψε :
τσιμπούκια ο μπαογ με σημα το sdna!
φάε στη μάπα τον αδερφό του μεγαλύτερου ΑΡΔ της Ελλάδας προβατοοοοο!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος