Παραθλητικά
Τα παιγνίδια που παίζονται στο...φουκαρά τον ΠΑΟΚ...
07:00 Σαββάτο, 09 Σεπ 17

Το πρώτο δοκιμαστικό απέναντι στην ισχυρή Τουρκική ομάδα, ήταν θετικό με τον ΠΑΟΚ να φτάνει στη νίκη με 90-80.
} Στο πρώτο 10λεπτο ο ΠΑΟΚ καρδιοχτύπησε τους φιλάθλους, σιγά-σιγά όμως οι παίκτες βρήκαν το δρόμο τους αγωνιστικά και η ομάδα ικανοποίησε με την εμφάνισή της.

} Στην ομάδα προστέθηκε και νέος παίκτης από την Αμερική, που θα βοηθήσει στο σκοράρισμα γιατί είναι πολύ καλός σουτέρ.

 

} Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ενίσχυση μόνο την ομάδα με την απόκτηση τεσσάρων (4) παικτών, ενίσχυσε και τον πάγκο του ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Σαραϊδαρη.

} Ποιος θα είναι ο ρόλος του Σαραϊδάρη στην ομάδα τον φανταζόμαστε, ανεξάρτητα αν χαρακτηρίστηκε…βοηθός του Κωνσταντινίδη.

} Εκείνο που εμείς θα θυμίσουμε στο μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ για μια ακόμη φορά είναι, ότι τη διαφορά σε μια ομάδα δεν την κάνουν οι πολλοί αλλά οι ικανοί.

} Υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του ΠΑΟΚ χρίστηκε τυπικά ο Σαραϊδάρης, πιθανόν για να δικαιολογήσουν τον μισθό του, γιατί αυτή η θέση είναι ανύπαρκτη.

 

} Την ίδια θέση έχει αναλάβει πριν μερικούς μήνες στον ΕΣΑΚΕ ο Πρέλεβιτς, και προχθές έχουμε και τρίτο... κρούσμα με τον Διονύση Ψωμιάδη, να αναλαμβάνει τις... διεθνείς σχέσεις της ΕΠΣΜ.

 

} Κάποιοι ελάχιστοι, συνεχίζουν να λοιδορούν τον Ηλία Βιολίδη, που έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ και ειδικότερα στο μπάσκετ και που με την εξαιρετική συμπεριφορά του δεν έχει ενοχλήσει κανέναν.

} Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, δεν ασχολείται με τις κραυγές κάποιων ολίγων ανόητων, οι οποίοι έχουν χάσει πολλά... επεισόδια, και τους δίνει την απάντηση δημιουργώντας νέες Εταιρίες και καταστήματα.

 

} Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο που προβλέπει την εξόντωση του Κυριάκου Κυριάκου, για να του πάρουν τη θέση του.

} Είναι όλοι αυτοί που ρίχνουν το ανάθεμα στον Μίχελ, που επίσης θέλουν να εξοντώσουν, γιατί έδιωξε τον κολλητό τους στο Ισραήλ.

} Αυτά τα παιγνίδια παίζονται  στο... φουκαρά τον ΠΑΟΚ όπως λέει και ο Νικόλας, γιατί ο Ιβάν Σαββίδης δεν τους στέλνει στον αγύριστο.

 

} Ο καθένας προσπαθεί να  δείξει πόσο πολύ αγαπάει τον ΠΑΟΚ, μόνο που αυτοί βρίσκονται στην κερκίδα, και δεν σουλατσάρουν στα γραφεία της ΠΑΕ.

} Προσπαθούν να παίξουν το ρόλο του νταβατζή, προσπαθούν να εμφανιστούν ως προστάτες του Κλάους, και το δικαιολογημένο ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί το κάνουν.

} Τους βοηθούσε ο Αθανασιάδης με ειδήσεις, τους έδινε κάποια στοιχεία για να τα χρησιμοποιήσουν, γιατί άλλη δικαιολογία δεν υπάρχει.

 

} Είναι όλοι αυτοί, που όταν ο Νίκος Βεζυρτζής υπέβαλε την παραίτησή του από τον ΠΑΟΚ, είχαν βγάλει το σκασμό, γιατί πατούσαν σε δύο βάρκες

} Θέλουν να ασκήσουν κριτική στον Ιβάν αλλά κρατούν πισινή γιατί θέλουν να έχουν και την ... εύνοιά του, οικονομική και άλλη.

} Αυτές τις πρακτικές τις γνωρίζει ο κόσμος, γι αυτό και έχει απαξιώσει τους δημοσιογράφους και την ενημέρωση γενικότερα σε τέτοιο βαθμό.

 

} Το παιγνίδι της Δευτέρας στη Ριζούπολη είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον ΠΑΟΚ, και θα πρέπει να αποσπάσει τη νίκη πάση θυσία.

} Μια νίκη που θα ανεβάσει την ψυχολογία παικτών και φιλάθλων, και θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για την μελλοντική εξέλιξη.

 

} Φίλος της στήλης μας έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει, ότι στην παρούσα φάση η βοήθεια του Θοδωρή Ζαγοράκη στην ομάδα κρίνεται απαραίτητη.

} Αγαπητέ φίλε, το έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ότι οι υποχρεώσεις του Ευρωβουλευτή είναι τεράστιες, και είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθεί με το αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ.

} Ποτέ όμως ο Ζαγόρ δεν αρνήθηκε να καταθέσει την άποψή του όποτε του ζητηθεί, και αυτό το κάνει όταν συναντάται με τον Ιβάν Σαββίδη.

} Ο Ζαγοράκης είναι σοβαρός, είναι κυμπάρης, είναι προσεκτικός, και σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε να εμπλακεί στα πόδια εκείνων που ανέλαβαν τον σχεδιασμό της ομάδας.

} Αυτή είναι η απάντηση για πολλοστή φορά, και καλά θα κάνουν ορισμένοι να μην εμπλέκουν το όνομα του Ζαγοράκη στα διοικητικά του ΠΑΟΚ.

 

} Φίλε αναγνώστη, όλους αυτούς που αναφέρεις στο μήνυμα που μας, έχουν κληθεί για την κλήρωση του μπάσκετ στο Μακεδονία Παλλάς, μάλιστα ορισμένοι και προσωπικά από τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, αλλά ο εγωισμός και τα κόμπλεξ με τα οποία είναι φορτωμένοι, δεν τους επέτρεψαν να δώσουν το παρών.

 

} Δεν έχεις καλή ενημέρωση, γιατί ο Πρόεδρος του Α.Σ. Θανάσης Κατσαρής βρίσκονταν εκτός Ελλάδος, και δεν σνομπάρισε την κλήρωση όπως μας γράφεις.

 

} Ο Δημήτρης Μπούζας, ο άνθρωπος που για περισσότερο από μισό αιώνα  ενημέρωνε και συνεχίζει να ενημερώνει τους φιλάθλους, υποβλήθηκε σε μια μικρή χειρουργική επέμβαση, και σήμερα πήρε εξιτήριο .

} Και όμως τον άνθρωπο, τον εκδότη, τον δημοσιογράφο που κοντραρίστηκε σκληρά με το Αθηναϊκό κατεστημένο, και πλήρωσε ακριβά την αγάπη του για το ΠΑΟΚ, κάποιοι προσπαθούν να ξεχάσουν την ζωντανή ιστορία του Δικεφάλου.

} Εμείς ευχόμαστε μέσα από την Καρδιά μας στο Δημήτρη Μπούζα να είναι γερός και να συνεχίσει να δίνει τη μάχη για τον ΠΑΟΚ, όπως έκανε παραπάνω από μισό αιώνα.
Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Κουκουλοφόρος τραμπούκισε τον Πασχάλη Καμόρα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:46, 21/02/18 (0)
O Oυάρντα είπε στον πατέρα του, ότι ο ένας επιτιθέμενος ήταν οπαδός του γαύρου! Τον...αναγνώρισε νύχτα και με κουκούλα!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:45, 21/02/18 (0)
Η πρόσθετη παρέμβαση του γαύρου χαρακτηρίζεται "γελοία". Ενώ η καταγγελία πέρυσι για το ημίχρονο με Πλατανιά; Αυτή ήταν...εντάξει!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:30, 21/02/18 (0)
Στο ξενοδοχείο, υπό...φρούρηση ο Ουάρντα, μετά την επίθεση που δέχτηκε! Ε, βέβαια, πρέπει να παίξει πάση θυσία κόντρα στην ΑΕΚ...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:00, 21/02/18 (0)
ΠΑΟΚτσήδες, Πανηγυρτζήδες του "μια φορά το χρόνο στην Τούμπα"!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
12:00, 21/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος