Τα λερωμένα τ΄ άπλυτα - Όλα στη φόρα...
Τσιμουδιά οι σιτιζόμενοι για την πρόσληψη του Αρχιδιαιτητή και...παρατηρητή διαιτησίας! Αν τον έπαιρνε ο Γαύρος όμως!!
08:30 Παρασκεύη, 08 Σεπ 17

Μια...ευφορία διακατέχει τα σιτιζόμενα ΜΜΕ της πόλης για την πρόσληψη του πρώην Αρχιδιαιτητή και εν ενεργεία... παρατηρητή διαιτησίας Σαραϊδάρη, που μάλιστα, όλως τυχαίως είχε οριστεί στον πρόσφατο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία και οι γαύροι φώναζαν καθώς δεν παρέπεμψε ως όφειλε κατά τη γνώμη τους, το διαιτητή που τα 'κανε μαντάρα!


Οι τρόφιμοι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, λοιπόν, δεν έγραψαν κουβέντα!

 

Αν έπαιρνε ο Γαύρος όμως, έναν εν ενεργεία παρατηρητή διαιτησίας που είχε οριστεί πρόσφατα σε αγώνα του ΠΑΟΚ και ήταν πρώην αρχιδιαιτητής, από τον οποίο θα είχε παράπονα ο ΠΑΟΚ, θα είχαν βγάλει τις Σάρισσες και θα...πυροβολούσαν! Βέβαια οι Σάρισσες δεν πυροβολούν αλλά αυτοί θα έβρισκαν τον τρόπο...

 

Πιανόλα θα τον ανέβαζαν, πουλημένο θα τον κατέβαζαν. Το τι θα του έσουρναν δε λέγεται και δεν περιγράφεται. Όλο το Μακεδονίτικο ρεπερτόριο θα είχαν χρησιμοποιήσει. Τώρα όμως; Τώρα τσιμουδιά.


Αυτή είναι  η δημοσιογραφία της πόλης. Αυτοί σας ενημερώνουν, γι΄ αυτό και οι ομάδες της πόλης, είναι αυτές που είναι: Κουτσουλιές, μπροστά στις ομάδες της Αθήνας...


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Κουκουλοφόρος τραμπούκισε τον Πασχάλη Καμόρα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:46, 21/02/18 (0)
O Oυάρντα είπε στον πατέρα του, ότι ο ένας επιτιθέμενος ήταν οπαδός του γαύρου! Τον...αναγνώρισε νύχτα και με κουκούλα!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:45, 21/02/18 (0)
Η πρόσθετη παρέμβαση του γαύρου χαρακτηρίζεται "γελοία". Ενώ η καταγγελία πέρυσι για το ημίχρονο με Πλατανιά; Αυτή ήταν...εντάξει!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:30, 21/02/18 (0)
Στο ξενοδοχείο, υπό...φρούρηση ο Ουάρντα, μετά την επίθεση που δέχτηκε! Ε, βέβαια, πρέπει να παίξει πάση θυσία κόντρα στην ΑΕΚ...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:00, 21/02/18 (0)
ΠΑΟΚτσήδες, Πανηγυρτζήδες του "μια φορά το χρόνο στην Τούμπα"!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
12:00, 21/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος