Τα λερωμένα τ΄ άπλυτα - Όλα στη φόρα...
Ο Γιωργάκης πέταξε έξω από το τσάρτερ τους σιτιζόμενους ρεπόρτερ ΠΑΟΚ!
08:30 Πέμπτη, 24 Αυγ 17

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών του…αεροπλάνου, τιμώρησε ο Γιώργος Σαββίδης τους σιτιζόμενους ρεπόρτερ ΠΑΟΚ και τα Μέσα που εκπροσωπούν και οι οποίοι συνήθως οι ίδιοι και οι ίδιοι, ακολουθούν τις αποστολές της ομάδας εκτός έδρας!

Έτσι, οι…τσαρτερίστες αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν μόνοι τους και φυσικά, με δικά τους έξοδα αφού το τσάρτερ ήταν κούτρα γι΄ αυτούς καθώς το πλήρωνε η ΠΑΕ!

Αυτή ήταν η…προσωρινή ποινή που επέβαλε ο Γιωργάκης, ο οποίος αφού συσκεφθεί με τον Ιβάν θ΄ αποφασίσουν οριστικά για την τελική ποινή και μέχρις ότου οι σιτιζόμενοι ρεπόρτερ πάψουν να είναι αχάριστοι, συμμορφωθούν με τις διαταγές του και τιμήσουν το ψωμί που τους…δίνει!

Ο επίσημος λόγος που οι…Τσαρτερίστες δεν ταξίδεψαν με την ομάδα και αναγκάστηκαν τελευταία στιγμή να τρέχουν και να μη φτάνουν ώστε να βρουν από μόνοι τους πτήσεις και μεταφορικά μέσα στη Σουηδία, ήταν ότι το Τσάρτερ ήταν…μικρό και δεν τους χωρούσε!

Μάλιστα, όπως τους είπαν χαρακτηριστικά, ούτε ο Τεβεκέλης δε θα ταξίδευε μαζί με την ομάδα!

Ο ανεπίσημος λόγος βέβαια ήταν, ότι ο Γιωργάκης είναι τσαντισμένος με τους σιτιζόμενους ρεπόρτερ, με λίγα λόγια τα έχει πάρει στο κρανίο, γιατί αυτοί δεν ακολουθούν τη γραμμή του και αρνούνται ν δημοσιεύουν όοολα όσα ανεβάζει στα κοινωνικά δίκτυα. Παρά αναποαράγουν, μόνο αυτά που σηκώνουν ξεφωνητό!

Έτσι ακριβώς. «Τους ταΐζω, τους ποτίζω, τους πληρώνω, τους βρήκα δουλειά (!)» έλεγε ο Γιωργάκης, «κι αυτοί δε με σέβονται»!

Και δεν εννοούσε βέβαια ότι κάποιους από αυτούς τους τραπεζώνει, ούτε ότι τους κερνάει τα ποτά, ούτε πως είναι στο πέι ρολ όπως λένε διάφοροι καραγκιόζηδες και φυσικά δε βρήκε δουλειά σε κανέναν. Όλα κι όλα. Οι δημοσιογράφοι ΠΑΟΚ έχουν πριν και πάνω απ΄ όλα, αξιοπρέπεια…

Εννοούσε ο άνθρωπος, ότι τους ταΐζει με ειδήσεις για την ΠΑΕ, τους ποτίζει με το νέκταρ της χαράς όταν η ομάδα κερδίζει και προκρίνεται, τους πληρώνει τα έξοδα η ΠΑΕ παίρνοντάς τους μαζί με την αποστολή της ομάδας στο αεροπλάνο τα οποία γλιτώνει το Μέσο που δουλεύουν είτε οι ίδιοι, τους βρήκε δουλειά να κάνουν με τις μεταγραφές που όλο έρχονται αλλά δεν ήρθαν ακόμη, όπως και με αυτά που ανεβάζει στα σόσιαλ μίντια…

Κι αυτοί οι...αληταράδες, αυτοί οι...τιποτένιοι, τι κάνουν;

Δεν αναπαράγουν ακριβώς ό,τι γράφει αλλά αφήνουν στην άκρη μερικές από τις σοφίες του και αναπαράγουν μόνο όσα ακραία κάνει, γεγονός που επιφέρει ξεφωνητό από τον υπόλοιπο κόσμο!

Έξω λοιπόν οι…Τσαρτερίστες από τον ΠΑΟΚ με απόφαση Γιωργάκη και ίδωμεν για το μέλλον…


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 14:02 Πέμπτη, 24 Αυγ 17 ο perilklis έγραψε :
Και πολύ καλά έκανε κι ας άργησε...Δεν το λέω ειρωνικά,το εννοώ!

Στις 07:01 Παρασκεύη, 25 Αυγ 17 ο peet έγραψε :
Οταν ο Ιβάν διώξει το βλαμμένο από την ομάδα ,ίσως πάει καλύτερα.
Και αν του βρεί και καμμιά δουλειά να μάθει ,ίσως είναι ακόμη καλύτερα .Τώρα που πήρε και τον ΟΛΘ ας τον στείλει να μάθει να οδηγεί κλάρκ ,γιατί μάλλον θα του χρειαστεί .

Άρης - Φάρος Λάρισας 71-60 *Με την ψυχή στο στόμα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:02, 18/11/17 (0)
Ρέθυμνο - ΠΑΟΚ 73-79 *Κέρδισε εκτός έδρας!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:04, 18/11/17 (0)
Πήραν χαμπάρι το Λωποδύτη που με πλαστογραφίες έφαγε το σπίτι της πρώην γυναίκας του και τώρα κρύβεται για να μην τον βρούνε...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
11:00, 18/11/17 (0)
O...Mαργαρίτης στην Εθνική Μπάσκετ! Πού καταντήσαμε λοχία...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
10:00, 18/11/17 (0)
O...Mϊκυ, θ΄ αποσφασίσει λέει, για το σχέδιο του νέου γηπέδου! Ρε το φουκαρά τον ΠΑΟΚ!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 18/11/17 (0)Στήλες Στοιχήματος