Παραθλητικά
Προλαβαίνει ο Σαββίδης. Έχει δέκα μέρες ακόμη...
07:00 Τρίτη, 22 Αυγ 17

Σε μια ακόμη αγωνιστική περίοδο, τελείως... συμπτωματικά, ο Ολυμπιακός  το πρώτο γκολ απέναντι στη Λάρισα το πέτυχε με πέναλτι, και άνοιξε... λογαριασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

} Μπορεί να έχει αλλάξει το καθεστώς στην ΕΠΟ, το σύστημα και οι διαιτητές  όμως, συνεχίζουν να παίζουν το δικό τους γνωστό ρόλο, και να στηρίζουν τον Ολυμπιακό.

} Δεν θα αναφερθούμε και δεν θα αναλύσουμε πόσο καθαρό ήταν τον πέναλτι που παραχώρησε  ο διαιτητής στο πρώτο κιόλας παιγνίδι της αγωνιστικής περιόδου, υπέρ του Ολυμπιακού, γιατί υπάρχει και το επιθετικό φάουλ που ζητούν οι Λαρισινοί ότι προηγήθηκε αλλά όλως περιέργως, ο Κούγιας δε φώναξε!

 

} Λογικό να μη φωνάξει ο Κούγιας θα πείτε, αφού έχει  προσληφθεί ως νομικός σύμβουλος στις επιχειρήσεις του Μαρινάκη και αμείβεται αδρά. Κορόιδο είναι; Αφήστε που υπάρχει…ασυμβίβαστο, να κρίνει τον εργοδότη του, πόσο δε, να καταφέρεται εναντίον του…

} Δεν μπορούμε όμως να μη σχολιάσουμε  την ευκολία με την οποία ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι, αλλά και την ικανοποίησε που έδειξε όταν ο παίκτης του Ολυμπιακού το μετέτρεψε σε γκολ.

} Τέτοια επεισόδια θα δούμε πολλά στη νέα περίοδο, αν η νέα διοίκηση της ΕΠΟ δεν λάβει τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να σταματήσει αυτή την προκλητική συμπεριφορά των διαιτητών.

 

} Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ κέρδισαν πέναλτι την πρώτη αγωνιστική, με τον προπονητή του Παναιτωλικού Μάκη Χάβο να δηλώνει ότι δεν υπήρξε πέναλτι, αλλά το ανακάλυψε ο διαιτητής.

} Η τρίτη ομάδα του συστήματος ο Παναθηναϊκός, ευνοήθηκε από την διαιτησία, γιατί ο διαιτητής ακύρωσε κανονικό γκολ του Πλατανιά.

 

} Στο ΠΑΟΚ, μπορεί να άλλαξαν προπονητές, οι παίκτες όμως συνεχίζουν να εφαρμόζουν την παλιά συνταγή του Άγγελου, και σε κάθε παιγνίδι και το πιο σημαντικό χωρίς λόγο, να γυρίζουν την μπάλα στον τερματοφύλακα.

} Ρε φίλε, πως μπορεί να θεωρείται χρήσιμος ένας παίκτης με καλά σωματικά προσόντα όπως είναι Σάκχοφ, όταν στις δέκα πάσεις που επιχειρεί για να προωθήσει τη μπάλα, η οκτώ (8) είναι λανθασμένες;

} Ακριβώς σε αυτό το σημείο, σε αυτό το χώρο βρίσκεται η αδυναμία του, γι΄ αυτό και η ομάδα πρέπει άμεσα να ενισχυθεί με έναν παίκτη που θα έχει ηγετικό ρόλο σε αυτή και θα μπορεί να μεταβιβάζει άνετα την μπάλα…

 

} Ιεραρχημένα, η ομάδα χρειάζεται ένα παίκτη οργανωτή στο κέντρο, ένα ψηλό και γρήγορο στόπερ, και ένα κεντρικό επιθετικό τώρα που έφυγε ο Αθανασιάδης.

} Εκτός, και αν ο Λουτσέσκου πιστεύει ότι αυτόν τον ρόλο , δηλαδή τον αντικαταστάτη του Αθανασιάδη, μπορεί να τον παίξει ο Κουλούρης!

 

} Στην πρώτη αγωνιστική στη Λεβαδειά,  ο ΠΑΟΚ πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς και με βάση την εμφάνιση της ομάδας απόλυτα δικαιολογημένα, με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να εισπράξουν την επίσης δικαιολογημένη αποδοκιμασία του κόσμου.

} Εδώ και τρεις περίπου ημέρες, κάποιοι καλά... ενημερώνει δημοσιογράφοι γράφουν, ότι ο Ελ Καντουρί έχει αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη, αλλά ακόμη δεν έφτασε.

} Με... μοτοσακό να έρχονταν ο Ελ Καντουρί θα είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη , αλλά μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει και καθυστέρησε η άφιξή του, η οποία επίκεται απόψε αν πιστέψουμε το Γιωργάκη που το ανακοίνωσε την…τελευταία φορά που μίλησε για φέτος!

 

} Θα το επαναλάβουμε όσες  ακόμη χρειαστεί, ότι από τον ΠΑΟΚ λείπει ο ηγέτης , λείπει ο παίκτης που θα έχει καθοδηγητικό ρόλο στην ομάδα.

} Υπάρχουν ακόμη δέκα ημέρες μέχρι τέλους Αυγούστου, ώστε να μπορέσει ο Ιβάν Σαββίδης να εντοπίσει τον κατάλληλο παίκτη που έχει ανάγκη η ομάδα άμεσα.

 

} Η ομάδα που φέτος θα κάνει την έκπληξη είναι αυτή του μπάσκετ, και θα πρέπει οι φίλαθλοι να την στηρίξουν αγοράζοντας διαρκείας.

} Η ομάδα σχεδιάστηκε εμπρόθεσμα , αποκτήθηκαν οι παίκτες που επιθυμούσε ο προπονητής, και θα συμπληρωθεί με την απόκτηση δύο ακόμη παικτών.

} Το σημαντικό για μας είναι, ότι όλος ο σχεδιασμός και οι επιλογές των παικτών έγιναν αθόρυβα, όπως ταιριάζει σε μια μεγάλη Εταιρία, όπως είναι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

} Ακόμη, υπάρχει πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα στον προπονητή και τη διοίκηση της ΚΑΕ, και είναι σημαντικό για μας, ότι ο Παπαθεοδώρου κρατάει μια σοβαρή θέση και δεν βγαίνει να σαλιαρίζει στα μέσα ενημέρωσης, όπως έκανε ο προκάτοχός του.

 

} Κάποιοι περίεργοι συνεχίζουν να πλάθουν μυθιστορήματα, σχετικά με την  απομάκρυνση του Μαρκόπουλου, και το ρόλο που έπαιξε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στην συγκεκριμένη απόφαση.

} Είναι τόσο γελοίοι, που ταυτίζουν την απόφαση για την  απομάκρυνση του Σούλη, με την εκλογή του στη Προεδρία του ΕΣΑΚΕ.

} Οι φίλαθλοι γνωρίζουν τον περίεργο ρόλο που παίζουν όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι της πλάκας, και δεν τους παίρνουν στα σοβαρά.

 

} Το πρώτο παιγνίδι για το θεσμό του Κυπέλλου η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα το δώσει στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη, αλλά δεν έχει τίποτα να φοβάται.

} Με καλή διαιτησία, και στο ... σαλόνι του Λάσκαρη να γίνει το παιγνίδι, ο ΠΑΟΚ θα το κερδίσει γιατί είναι πολύ καλύτερος από τον Άρη.

 

} Όπως αρκετές φορές το έχουμε τονίσει, η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, παραμένει μια σταθερή αξία με τον  Γκόμεζ ή χωρίς αυτόν, γιατί έμαθε πλέον να κυκλοφορεί στους... υψηλούς ορόφους.

} Ποιος  είναι ο δημοσιογράφος χρησιμοποίησε πρόεδρο Ποντιακού συλλόγου, προκειμένου να πείσει τον Ιβάν, να τον δώσει μια θέση στο Κανάλι Ε;

} Δεν αντιλαμβάνεται ο δημοσιογράφος, ότι με τέτοια εμφάνιση δεν μπορεί να δείχνει τη φάτσα του στο γυαλί, ειδικότερα όταν τα μικρά παιδιά δεν έχουν ακόμη... κοιμηθεί;

} Δεν έχει ακούσει το παλικάρι, ότι για να δουλέψει κάποιος σε κάποιο κανάλι, θα πρέπει να έχει το.... πακέτο;

} Ο Ιβάν Σαββίδης έχει επιλέξει ήδη τον διευθυντή του Καναλιού, και είναι τόσο σκληρός και απόλυτος , που αποκρουστικές φιγούρες όπως είναι αυτή του δημοσιογράφου που αναφέρουμε, δεν έχουν καμιά τύχη.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σαββίδης να λάβει μέτρα στο κανάλι του…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 21/02/18 (0)
Να μας πει ο Ολυμπιακός ποιο διαιτητή θέλει...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 21/02/18 (0)
Τα Καφέ τελείωσαν και τώρα θα δείξεις αν έχεις τ΄ αρχίδια να γίνεις πρωταθλητής ή έπρεπε να ενισχυθείς...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:00, 20/02/18 (0)
Θεραπεία Πέλκας και Κάμπος...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
14:45, 20/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αν ο Τραμπ απάτησε τη Μελάνια τι να κάνει ο φουκαράς ο Δρίτσας που έχει την Τασία;
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 20/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος