Εντάξει Λόρενς – Κατσουράνης το βράδυ για Κατσικά (Video)
14:22 Δευτέρα, 25 Φεβ 13

Μετά την χθεσινή προπόνηση αποθεραπείας, οι ρυθμοί ανέβηκαν στη σημερινή προπόνηση που περιείχε κυρίως παιχνίδι με μπάλα σε μικρούς χώρους και λίγα “ανοίγματα” και ασκήσεις ενδυνάμωσης στο τέλος για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλές συμμετοχές.

Εντάξει Λόρενς – Κατσουράνης το βράδυ για Κατσικά

Οι δυο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε εξετάσεις το πρωί από τον γιατρό της ομάδας για να επιβεβαιωθεί ότι δεν αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Προληπτικά οι δυο τους ακολούθησαν και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας και αύριο αναμένεται να ενσωματωθούν στον ρυθμό της υπόλοιπης ομάδας.

Στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του έχει μπει και ο Γιώργος Φωτάκης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τον Sekou Oliseh. Χαλαρά έτρεξε και ο Κώστας Σταφυλίδης.

Ο Γιώργος Κατσικάς θα υποβληθεί σε εξετάσεις το απόγευμα αφού θα έχει συμπληρωθεί ένα πλήρες 24ωρο απ τον τραυματισμό του, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη χθες. Ο Γιώργος Γεωργιάδης ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

Άρης - Φάρος Λάρισας 71-60 *Με την ψυχή στο στόμα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:02, 18/11/17 (0)
Ρέθυμνο - ΠΑΟΚ 73-79 *Κέρδισε εκτός έδρας!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
18:04, 18/11/17 (0)
Πήραν χαμπάρι το Λωποδύτη που με πλαστογραφίες έφαγε το σπίτι της πρώην γυναίκας του και τώρα κρύβεται για να μην τον βρούνε...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
11:00, 18/11/17 (0)
O...Mαργαρίτης στην Εθνική Μπάσκετ! Πού καταντήσαμε λοχία...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
10:00, 18/11/17 (0)
O...Mϊκυ, θ΄ αποσφασίσει λέει, για το σχέδιο του νέου γηπέδου! Ρε το φουκαρά τον ΠΑΟΚ!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 18/11/17 (0)Στήλες Στοιχήματος