Προπονείται κανονικά ο Γεωργιάδης!
19:26 Τετάρτη, 20 Μαρ 13

Αυτή, είναι είδηση! Ο Γιώργος Γεωργιάδης μπήκε σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Καμαρά ενσωματώθηκε τελικά σήμερα με την Εθνική ομάδα της Γουϊνέας και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας.
 
Ασκήσεις προθέρμανσης και διπλό στο μισό γήπεδο με τη συμμετοχή και του προπονητικού τημ περιείχε η σημερινή προπόνηση που διεξήχθη με πολλές απουσίες.
 
Για διαφορετικούς λόγους ατομικό πρόγραμμα και πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι : Γλύκος (κάκωση στην κλείδα), Αποστολόπουλος (κάκωση στα πλευρά), Lawrence (ενοχλήσεις στο ισχίο) και Etto (τενοντίτιδα στον αχίλλειο). Ο Κωνσταντινίδης ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ ο Γιωργος Κατσικάς έτρεξε ατομικά.

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

Κουκουλοφόρος τραμπούκισε τον Πασχάλη Καμόρα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:46, 21/02/18 (0)
O Oυάρντα είπε στον πατέρα του, ότι ο ένας επιτιθέμενος ήταν οπαδός του γαύρου! Τον...αναγνώρισε νύχτα και με κουκούλα!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:45, 21/02/18 (0)
Η πρόσθετη παρέμβαση του γαύρου χαρακτηρίζεται "γελοία". Ενώ η καταγγελία πέρυσι για το ημίχρονο με Πλατανιά; Αυτή ήταν...εντάξει!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:30, 21/02/18 (0)
Στο ξενοδοχείο, υπό...φρούρηση ο Ουάρντα, μετά την επίθεση που δέχτηκε! Ε, βέβαια, πρέπει να παίξει πάση θυσία κόντρα στην ΑΕΚ...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:00, 21/02/18 (0)
ΠΑΟΚτσήδες, Πανηγυρτζήδες του "μια φορά το χρόνο στην Τούμπα"!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
12:00, 21/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος