Θλάση α’ βαθμού ο Ηρακλής- Βελτιώνεται ο Πουλίδο
19:08 Τετάρτη, 20 Μαρ 13

Η μαγνητική που έκανε ο Ανδρέας Ηρακλής, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έδειξε θλάση α’ βαθμού. Ο 23χρονος αμυντικός ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας τις επόμενες μέρες.
Ο Πουλίδο ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Πάντως, η κατάσταση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού παρουσιάζει αισθητή βελτίωση και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Από εκεί και μετά, ο Νίκος Ψυχογιός συνέχισε και σήμερα το ειδικό πρόγραμμα της αποκατάστασής του, ενώ ο Μιχάλης Γιαννίτσης από την πλευρά του συνέχισε την θεραπεία του.
Σε ό,τι αφορά τον Παντελή Αντωνιάδη, ο νεαρός ανασταλτικός μέσος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.
Το πρωί γυμναστήριο και το απόγευμα προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.
Για αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, ενώ το διπλό με την ομάδα Κ-20 του ΑΡΗ μετατέθηκε για το πρωί του Σαββάτου (23/03) στο Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου να επιστρέψουν και οι τρεις διεθνείς. Ως γνωστόν, οι Γιάννης Γιαννιώτας, Σωκράτης Διούδης και Δημήτρης Διαμαντάκος βρίσκονται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων.Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

Κουκουλοφόρος τραμπούκισε τον Πασχάλη Καμόρα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:46, 21/02/18 (0)
O Oυάρντα είπε στον πατέρα του, ότι ο ένας επιτιθέμενος ήταν οπαδός του γαύρου! Τον...αναγνώρισε νύχτα και με κουκούλα!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:45, 21/02/18 (0)
Η πρόσθετη παρέμβαση του γαύρου χαρακτηρίζεται "γελοία". Ενώ η καταγγελία πέρυσι για το ημίχρονο με Πλατανιά; Αυτή ήταν...εντάξει!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:30, 21/02/18 (0)
Στο ξενοδοχείο, υπό...φρούρηση ο Ουάρντα, μετά την επίθεση που δέχτηκε! Ε, βέβαια, πρέπει να παίξει πάση θυσία κόντρα στην ΑΕΚ...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:00, 21/02/18 (0)
ΠΑΟΚτσήδες, Πανηγυρτζήδες του "μια φορά το χρόνο στην Τούμπα"!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
12:00, 21/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος