Αντί να τους χώσουνε στο πιο βαθύ μπουντρούμι, έμειναν ...ελεύθεροι, αν και υπεξαίρεσαν 440 χιλιάδες ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο!
13:56 Δευτέρα, 25 Φεβ 13

Κι όμως, αφέθηκαν ελεύθεροι! Αντί να τους χώσουνε στο πιο βαθύ μπουντρούμι, και να τους κρατήσουνε εκεί μέχρι να πληρώσουνε τα φέσια τους στο Κράτος, δηλαδή εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, χρήματα τα οποία εισέπραξαν, αλλά υπεξαίρεσαν όπως είπε και ο Κούγιας και δεν τα απέδωσαν στο Ελληνικό δημόσιο, τους άφησαν … ελεύθερους!Αθάνατο Ελληνικό κράτος με τους νόμους σου…

Ελεύθεροι λοιπόν, με εγγύηση εφτά χιλιάδων ο Αθανασιάδης και με τρεις χιλιάδες ο Ζαμπέτας, τα οποία πρέπει να πληρώσουνε ως τις 7 Μαρτίου και με τον περιοριστικό όρο να μην φύγουν στο εξωτερικό, όπως και να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα στην αρχή κάθε μήνα, αφέθηκαν ο πρώην πρόεδρος και πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, που δεν απέδωσαν ΦΠΑ ύψους 440 χιλιάδων ευρώ, για τους εννιά πρώτους μήνες του 2012…Τουλάχιστον, θα κυκλοφορούν και θα είναι δαχτυλοδειχτούμενοι και καταγέλαστοι…

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 22:52 Δευτέρα, 25 Φεβ 13 ο OPTIMUS έγραψε :
Σοβαρά ;
Τι λέτε;
7000!!!!!Μάλιστα ,τη ίδια ώρα που με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, αποφασίστηκε η αναστολή των πλειστηριασμών ακινήτων για όλο το έτος 2013. ΑΛΛΑ προσέξτε!!!!!!!! ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!! Των περιουσιών συμπεριλαμβανόμενου και των σπιτιών των κακομοίρηδων ελλήνων για οφειλές άνω των 3000€!!!
Και τον άλλον τον τραχανά τον πείραξε που είπα για την Θράκη .
Κάτσε να δεις το τι θα γίνει στα νότια και ανατολικά του Καστελόριζου και την μη προσπάθεια ανακηρύξεως της ΑΟΖ με την αμφισβητουμένη από τους τουρκαλάδες υφαλοκρηπίδας και των θαλάσσιων οικοπέδων.
Και περίμενε εσύ τα 12 ναυτικά μίλια και το casus belli, από τους γείτονες ……
Επίσης ψάξτε ποιες συγκεκριμένες χώρες δεν αναγνωρίζουν το διεθνές δίκαιο για την θάλασσα και γιατί.
Κάποια στιγμή θα σας γράψω για τον αγαπητό αφεντ ΕΡΓΚΑΖ και την περίφημη Μ.Ι.Τ που σε συνεργασία με την (Genelkurmay Elektronik Sistemler (GES) Komutanlığı) η οποία εδώ και περίπου δύο χρόνια έχει υπαχθεί στην ΜΙΤ και τα 150000 διαβατήρια που ετοιμάζουν να μοιράσουν στα ανατολικά σύνορα μας.

Στις 19:39 Δευτέρα, 25 Φεβ 13 ο menios έγραψε :
Τα έγραψα, δηλαδή τι περίμενες να γίνει;
Και οι ποινές χάδια θα είναι.
Στην Ελλάδα μόνο για εξύβρηση πέφτουν ποινές.


Ο "Μπαλλαδόρος" δεν πήγε συλλαλητήριο. Έμεινε σπίτι και το παρακολούθησε ζωντανά, από το κανάλι του Σαββίδη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 22/01/18 (0)
Το λάθος του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:00, 22/01/18 (0)
Ο Γαύρος της εκγληματικής και ο ΠΑΟΚ της...εξυγίανσης! Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 22/01/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καραμανλής: «Ποτέ δεν δεχθήκαμε τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια»…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 22/01/18 (0)
Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:47, 21/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος