Θλάση ο Κων/δης 15 μέρες έξω
18:23 Τρίτη, 19 Μαρ 13

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που αποχώρησε τραυματίας από τον κυριακάτικο αγώνα. Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας υπέστη θλάση α’ βαθμού στην αριστερή γάμπα και θα απουσιάσει για περίπου 10-15 μέρες από την αγωνιστική δράση.
 
Αντίθετα, οι Γιώργος Κατσικάς και Γιώργος Γεωργιάδης μπήκαν στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους και ακολούθησαν σήμερα ιδιαίτερα έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και φαίνεται ότι σε λίγες μέρες θα μπορούν να ενσωματωθούν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.
 
Από τις προπονήσεις λείπουν όλοι οι διεθνείς, αλλά από αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί σε αυτές ο Razzagui Camara ο οποίος δεν θα ενσωματωθεί τελικά με την αποστολή της Εθνικής Γουϊνέας.
 
**Ασκήσεις φυσικής κατάστασης με ανοίγματα και τρέξιμο περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας σε πρώτο στάδιο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με διπλό στα 3/4 του γηπέδου. Το πρόγραμμα αυτό δεν αφορούσε όσους αγωνίστηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με χαλαρό τρέξιμο, ασκήσεις στο γυμναστήριο και μασάζ.

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος