ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο κωλόγερος τα ‘τσουξε πάλι…
09:00 Τετάρτη, 14 Φεβ 18

Το παιγνίδι με το Σκοπιανό θέμα το χάσαμε, και τώρα θα πρέπει να αλλάξουμε το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στο αεροδρόμιο και στο ΚΤΕΛ, δήλωσε ο ξεμωραμένος Μπουτάρης, που βρίσκεται ένα βήμα πριν να επισκεφθεί την .... Αγία Μαρίνα.
} Κάθε φορά που ο κωλόγερος τα τσούζει λίγο παραπάνω, στήνετε σε κάποιο μικρόφωνο και προκαλεί τους Θεσσαλονικείς,  που έκαναν το λάθος να τον χρίσουν Δήμαρχο.
 

} Γελάνε και οι πέτρες με όσα ο 76χρονος σουρωμένος Μπουτάρης ξέρασε στο δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου στο ΣΚΑΙ.


} Ντρεπόμαστε που τον έχουμε στη Θεσσαλονίκη δήλωσε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Σταύρος Καλαφάτης, που όμως δεν έκανε τίποτα ώστε να βάλει σε δοκιμασία τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας.
} Και αυτό μπορεί να το κάνει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καταθέτοντας μομφή σε βάρος του Μπουτάρη, ώστε οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
 

} Το δικαιολογημένο ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη των Θεσσαλονικέων και όχι μόνο, ανεξάρτητα από την κομματική τους συμπάθεια, είναι το εξής:

} Τι άλλο πρέπει να κάνει αυτός ο μεθύστακας, ώστε οι Δημοτικοί σύμβουλοι να τον ανατρέψουν, για  να σταματήσει να εκθέτει τη Χώρα και ειδικότερα τη Μακεδονία;
 
} Ο Μπουτάρης πρέπει να έχει πάθει σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και να μην ο έχει πάρει χαμπάρι, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η πρότασή του να ονομαστεί το αεροδρόμιο Μακεδονίας σε Νίκος Γκάλης;
} Αρκετοί είναι αυτοί που εκφράζουν το ερώτημα, γιατί κάποιος συγγενής, κάποιος φίλος δεν έχει οδηγήσει ακόμη τον γεράκο με τα σκουλαρίκια σε κάποιο Ίδρυμα... θεραπείας η αποκατάστασης;
 

} Και ενώ ο Μπουτάρης έχει ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας, ο Ερντογάν από τότε που φιλοξενήθηκε στη Χώρα μας  έχει αποθρασυνθεί επικίνδυνα και δηλώνει, ότι η Ελλάδα και η Κύπρος θα  σταματήσουν της μαγκιές, όταν δουν το Τουρκικό Στρατό.

} Αυτές οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν εξόργισαν τον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ Θοδωρή Πάγκαλο ο οποίος δήλωσε, ότι ο μόνος καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος.

} Τώρα ο Πάγκαλος εκ του ασφαλούς το παίζει καλός Πατριώτης της, ενώ όταν τον δόθηκε η ευκαιρία να σηκώσει το ανάστημά του ως Υπουργός των Εξωτερικών, έκανε την πάπια και έκατσε στα... τέσσερα.
 
} Θυμίζουμε σε όσους έχουν ασθενή μνήμη, ότι ο... σκληρός Πατριώτης Πάγκαλος είναι αυτός που ως Υπουργός των Εξωτερικών παρέδωσε στους Τούρκους τον Οτσαλάν, και παρότρυνε τον Έλληνα Στρατηγό όταν ξέσπασε η διαφωνία για τα Ίμια, να πετάξει τη σημαία και να πει ότι την πήρε ο αέρας.
} Ακόμη, ποιος μπορεί να ξεχάσει τον τότε Πρωθυπουργό Σημίτη, που ευχαρίστησε δημόσια τους Αμερικάνους, γιατί βοήθησαν ώστε να παραχωρηθούν τα Ίμια στους ... Τούρκους;
} Οι πολιτικές τύπου Σημίτη και Πάγκαλο, οδήγησαν την Ελλάδα σε απομόνωση, και την έκαναν ευάλωτη στους εχθρούς μας.
 

} Είναι γνωστό και αυτό εμείς το έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ότι η επιτυχία ενός πολιτικού σε πολύ μεγάλο βαθμό, οφείλεται στις εύστοχες επιλογές των συνεργατών του.

} Τα γραφεία αρκετών πολιτικών χωλαίνουν, γιατί οι επιλογές των συνεργατών τους είναι λανθασμένες, και τέτοια παραδείγματα έχουμε πολλά.

} Βέβαια, υπάρχουν και ορισμένα πολιτικά γραφεία που είναι πολύ καλά οργανωμένα, έχουν εξαιρετικούς συνεργάτες, και σε αυτή τη κατηγορία ανήκει το γραφείου του Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη στη Θεσσαλονίκη.
 
} Ο Γιάννης Αμανατίδης στο γραφείο του της Θεσσαλονίκης, εκτός των άλλων συνεργατών του, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η Σοφία.
} Πρόκειται για μια νέα καλλιεργημένη κοπέλα, που σε σκλαβώνει με την ευγένειά της, την εξαιρετική συμπεριφορά της αλλά και την θαυμάσια παρουσία της.
} Πρόκειται για μια θαυμάσια συνεργάτιδα που θα ήθελαν όλοι οι πολιτικοί να έχουν στα γραφεία τους, αλλά τυχερός είναι μόνο ο Μακεδόνας Υφυπουργός Εξωτερικών.
 

} Τώρα δικαιολογημένα θα αναρωτηθείτε, τι να πει και ο Υπουργός Δρίτσας που έχει την Τασία συνεργάτιδα αλλά και γυναίκα μαζί;

} Τον ίδιο πόνο πρέπει να έχει και εκείνος ο... Χριστιανός, που έχει δίπλα του την... Σία με τον πυράκανθο στο κεφάλι.

} Κακά τα ψέματα, μια ευγενική Γυναίκα με καλή συμπεριφορά και επίσης καλή παρουσία, παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του Πολιτικού.

} Κάνουμε μια υποθετική ερώτηση, θα μπορούσε ο σοβαρός, ο έντιμος και ο αξιοπρεπής Γιάννης Αμανατίδης, να έχει δίπλα του την... Αυλωνίτη;
 
} Φίλος της στήλης μας γράφει σχετικά με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς, ότι ενώ η επιτυχία του είναι δεδομένη και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, κρατάει χαμηλούς τόνους, γεγονός που τον κάνει ακόμη πιο αγαπητό.
} Φίλε αναγνώστη, ένας επιτυχημένος Δήμαρχος φροντίζει να μιλάει με το έργο του και όχι να σαλιαρίζει στα μέσα ενημέρωσης όπως κάνει ο Μπουτάρης και ο κάθε αποτυχημένος.
} Όταν χαρακτηρίζουμε επιτυχημένο ένα Δήμαρχο, λαμβάνουμε υπόψη μας εκτός από το έργο που έχει επιτελέσει, και την γενικότερη συμπεριφορά του, και ο Θεοδόσης Μπακογλίδης διαθέτει και τα δύο στοιχεία.
 

} Είναι τέτοια η αποδοχή που έχει ο Θεοδόσης Μπακογλίδης στους Δημότες της Καλαμαριάς, που η Νέα Δημοκρατία ψάχνει να βρει  τον υποψήφιο που θα σταθεί απέναντί του, αλλά μέχρι  σήμερα δεν τον έχει εντοπίσει.

} Στη Τοπική Αυτοδιοίκηση σημαντικό ρόλο παίζει η προσωπικότητα του υποψηφίου, και όχι η κομματική ταμπέλα.


} Ο πρώην αναπληρωτής Περιφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης, συγχαίρει τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, για τις δηλώσεις σχετικά με τον Μπουτάρη.
} Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανέλαβε να παίξει και το ρόλο της Αντιπολίτευσης του Δήμου, αφού ο Σταύρος Καλαφάτης εμφανίζεται αδύναμος να δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις στο Αλ Μπουτάρ, γιατί έτσι είναι το όνομά του στα Εβραϊκά .
 

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

Κουκουλοφόρος τραμπούκισε τον Πασχάλη Καμόρα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:46, 21/02/18 (0)
O Oυάρντα είπε στον πατέρα του, ότι ο ένας επιτιθέμενος ήταν οπαδός του γαύρου! Τον...αναγνώρισε νύχτα και με κουκούλα!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:45, 21/02/18 (0)
Η πρόσθετη παρέμβαση του γαύρου χαρακτηρίζεται "γελοία". Ενώ η καταγγελία πέρυσι για το ημίχρονο με Πλατανιά; Αυτή ήταν...εντάξει!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:30, 21/02/18 (0)
Στο ξενοδοχείο, υπό...φρούρηση ο Ουάρντα, μετά την επίθεση που δέχτηκε! Ε, βέβαια, πρέπει να παίξει πάση θυσία κόντρα στην ΑΕΚ...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:00, 21/02/18 (0)
ΠΑΟΚτσήδες, Πανηγυρτζήδες του "μια φορά το χρόνο στην Τούμπα"!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
12:00, 21/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος