ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Από τους Συριζαίους ξεχωρίζει ο Γιάννης Αμανατίδης…
09:45 Δευτέρα, 12 Φεβ 18

Θέλω να αγιάσω αλλά δεν με αφήνουν οι διάβολοι λέει μια λαϊκή παροιμία, και ταιριάζει απόλυτα στη δική μας περίπτωση.
} Τη θέση μας για τους βαρεμένους ζωόφιλους την έχουμε εκφράσει αρκετές φορές και θα συνεχίσουμε να την εκφράζουμε, όσο θα μας δίνουν αυτό το δικαίωμα.
 

} Προχθές, ένα κοπρόσκυλο από τα πολλά  που κυκλοφορούν αδέσποτα στους δρόμους και τις αλάνες, και τα ταΐζουν διάφοροι .... ευαίσθητοι ζωόφιλοι, δάγκωσε ένα μαθητή στο Βαθύλακο Θεσσαλονίκης.
} Ο Πατέρας του μαθητή κατέθεσε μήνυση τόσο σε βάρος της Δημοτικής Αρχής, όσο και στις ζωολογικές οργανώσεις, που εκτρέφουν τα αδέσποτα.
 
} Πριν μερικές μέρες, προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο και έπεσε το ξύλο της αρκούδας, ανάμεσα σε κάποιο σοβαρό πολίτη και σε γνωστό βαρεμένο.... ζωόφιλο.
} Το κοπρόσκυλο που διατηρούσε στο διαμέρισμά του ο... ευαίσθητος σκυλάς, δεν ήταν καλά εκπαιδευμένο και χέστηκε μέσα στο ασανσέρ της οικοδομής, στο οποίο βρίσκονταν και ο πολίτης που αναφέρουμε παραπάνω και που του είπε:
} «Μάζεψε τα σκατά του σκύλου σου, και φρόντισε να μην   σε ξαναδώ μέσα στο ασανσέρ με το κοπρόσκυλο, γιατί θα φας τις φάπες τις χρονιάς».
} Και πριν ο σκυλάς καταφέρει να αρθρώσει κάποια λέξη, ο αγανακτισμένος πολίτης τον περιποιήθηκε τον σκυλά ανάλογα, και έφαγε τόσο ξύλο που θα το σκεφθεί πολύ σοβαρά να συνοδεύσει ξανά το κοπρόσκυλο μέσα στο ασανσέρ.

} Αλήθεια, τι έχουν να πουν όλοι αυτοί οι ζωόφιλοι. που τα κοπρόσκυλα που διατηρούν στις οικοδομές ενοχλούν τους συγκατοίκους τους;
 
} Φίλε αναγνώστη, δεν γνωρίζουμε αν οι κατηγορίες σε βάρος του Άδωνη Γεωργιάδη έχουν κάποια βάσει και αν ευσταθούν για το σκάνδαλο που ξέσπασε όπως και για αρκετούς άλλους, με  την Φαρμακευτική Εταιρία NOVARTIS.
} Θεωρούμε όμως, ότι θα πρέπει ο Άδωνις να δείξει την απαραίτητη ευαισθησία, και να παραιτηθεί από τη θέση του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που θέλει κοντά του πάση θυσία τον Άδωνη, διέγραψε τον Αντώναρο από το κόμμα, γιατί άσκησε κριτική στον Αντιπρόεδρο.
 
} Μπορεί κάποιοι... ευαίσθητοι να ενοχληθούν από τη θέση μας, σχετικά με την πολύ καλή λειτουργία του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
} Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε την τεράστια προσφορά της Διοικήτριας Βάνας Παπαχριστοδούλου, γιατί πιστεύουμε ότι είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση.
} Θα συνεχίσουμε να προβάλουμε το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η Βάνα Παπαχριστοδούλου, σε συνεργασία με την εξαιρετική Δέσποινα Χατζηβασιλείου, Διευθύντρια του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
 

} Ανοιχτά θέματα, και προβλήματα που χρόνια βρίσκονταν κάτω από το χαλί, η Βάνα Παπαχριστοδούλου τόλμησε να τα ξεσκεπάσει, και να δώσει τις απαραίτητες λύσεις όπου ήταν εφικτές.

} Όπως αρκετές φορές το έχουμε τονίσει, αρκετά προβλήματα λύνονται χωρίς χρήματα, αλλά μόνο με διάθεση, θέληση και αγάπη, και η Διοικήτρια του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, διαθέτει όλα τα παραπάνω στοιχεία.

} Αν σε αυτό το χρήσιμο και αποτελεσματικό δίδυμα, Βάνα Παπαχριστοδούλου και Δέσποινα Χατζηβασιλείου, προσθέσουμε και την παρουσία του διοικητή της 4ης ΥΠΕ Στρατή Πλωμαρίτη που δίνει τη δική του μάχη για την αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται γιατί το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, διατηρεί αυτή την πολύ καλή εικόνα.


} Η εικόνα που υπάρχει στους πολίτες σχετικά με τους πολιτικούς, κάθε άλλο παρά καλή είναι, και γι αυτό ευθύνονται οι ίδιοι οι πολιτικοί.
} Βέβαια, όπως σε όλους τους κανόνες έτσι και εδώ, υπάρχουν ορισμένοι πολιτικοί που είναι σοβαροί, αξιοπρεπείς, και δεν προκαλούν τους πολίτες ούτε με αυτά που λένε, αλλά ούτε και με αυτά που κάνουν.
} Χωρίς καμιά αμφιβολία, στη κατηγορία αυτή ανήκει ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, και αυτό νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.
 
} Ο Μακεδόνας Πολιτικός σπάνια εμφανίζεται στα μέσα ενημέρωσης, και φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του με το έργο που επιτελεί, και δεν ακολουθεί τον λανθασμένο δρόμο εκείνων, που ξημεροβραδιάζονται καθημερινά σχεδόν στα κανάλια.
} Ο Γιάννης Αμανατίδης είναι χαμηλών τόνων, προσπαθεί να είναι χρήσιμος και αποφεύγει να προκαλεί την κοινή γνώμη, όπως κάνουν οι περισσότεροι πολιτικοί.
} Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, είναι συμπαθείς προς κάθε κατεύθυνση, γιατί διατηρεί ένα αξιοπρεπές προφίλ, αλλά και γιατί ποτέ δεν προκάλεσε κανέναν.
 

} Πολιτικοί σαν τον Γιάννη Αμανατίδη ανεβάζουν το πολιτικό επίπεδο, και έχουν την αποδοχή του κόσμου, ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα ανήκουν.
 
} Ο ξεμωραμένος Μπουτάρης σε ρόλο... τοπογράφου, μοίρασε τη Μακεδονία με ποσοστά σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Σκόπια.
} Το ερώτημα το δικό μας αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών της Θεσσαλονίκης είναι, γιατί ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης Σταύρος Καλαφάτης, δεν καταθέτει αίτημα μομφής σε βάρος του, ώστε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που θα ταχθούν υπέρ της παραμονής του κωλόγερου, να αναλάβουν τις ευθύνες τους;
} Γιατί δεν προχωρά ο Σταύρος Καλαφάτης σε αυτή τη δοκιμασία, ώστε να δοκιμάσει ποιοι τάσσονται υπέρ του 76χρονου Μπουτάρη που θέλει να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια;
 
} Δεν πρέπει οι Δημοτικοί Σύμβουλοι όταν διαπιστώνουν ότι ο εγκέφαλος του Δημάρχου έχει υποστεί σοβαρή βλάβη, να του δείξουν την κόκκινη κάρτα, γιατί με όσα λέει και κάνει προκαλεί ζημιά στη Χώρα;
 

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

Κουκουλοφόρος τραμπούκισε τον Πασχάλη Καμόρα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:46, 21/02/18 (0)
O Oυάρντα είπε στον πατέρα του, ότι ο ένας επιτιθέμενος ήταν οπαδός του γαύρου! Τον...αναγνώρισε νύχτα και με κουκούλα!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:45, 21/02/18 (0)
Η πρόσθετη παρέμβαση του γαύρου χαρακτηρίζεται "γελοία". Ενώ η καταγγελία πέρυσι για το ημίχρονο με Πλατανιά; Αυτή ήταν...εντάξει!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:30, 21/02/18 (0)
Στο ξενοδοχείο, υπό...φρούρηση ο Ουάρντα, μετά την επίθεση που δέχτηκε! Ε, βέβαια, πρέπει να παίξει πάση θυσία κόντρα στην ΑΕΚ...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:00, 21/02/18 (0)
ΠΑΟΚτσήδες, Πανηγυρτζήδες του "μια φορά το χρόνο στην Τούμπα"!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
12:00, 21/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος