ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Οι "αντιπρόεδροι" διχάζουν τη Νέα Δημοκρατία...
07:45 Σαββάτο, 10 Φεβ 18

Με αγκαλιές, συνθήματα και χειροκροτήματα υποδέχθηκαν κάποιοι... προοδευτικοί της αριστεράς τον δολοφόνο Κουφοντίνα, που καταδικάστηκε 11!!! φορές σε ισόβια κάθειρξη, αλλά όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα είναι ελεύθερος κάνοντας χρήση τον... προοδευτικό νόμο του Παρασκευόπουλου.
} Αυτοί που αποφάσισαν να δώσουν άδεια στον καταδικασμένο φονιά έντεκα φορές σε ισόβια, μπορούν να λάβουν υπόψη τους πως αισθάνονται οι συγγενείς των θυμάτων, που χωρίς λόγο ο δολοφόνος Κουφοντίνας έστειλε στον άλλο κόσμο;
} Για την αριστερή Κυβέρνηση του Τσίπρα, πρόοδος σημαίνει να μένουν ελεύθεροι οι δολοφόνοι, να αποφυλακίζονται οι φονιάδες, και να μένουν στις φυλακές αυτοί που χρωστούν 1000!!! ευρώ.
 

} Αλβανούς Αστυνομικούς θα προσλάβει ο Τόσκας για να μας... προστατέψουν, στα πρότυπα της Σκοτλαντ Γιάρντ της Αγγλίας!!
 
} Τα γνωστά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, άρχισαν να μαδούν τη μαργαρίτα για να μάθουν, σε ποια εκλογική Περιφέρεια θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Κιλτίδης.
} Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι υπάρχει αγωνία τόσο στους υποψηφίους της Α Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, όσο και στην αντίστοιχη του Κιλκίς.
} Σημασία δεν έχει ποια Περιφέρεια θα επιλέξει ο επιτυχημένος πρώην Υφυπουργός Γεωργίας, γιατί η εκλογή του τόσο στην Α Θεσσαλονίκης, όσο και στο Κιλκίς είναι δεδομένη.
 
} Σχετικά με το Δήμο Θεσσαλονίκης,  φαίνεται πως το πήραν απόφαση κάποιοι πολιτικοί που είχαν δείξει ενδιαφέρον στην αρχή, ότι το Δήμο θα τον διεκδικήσει και θα τον κατακτήσει ο Γιώργος Ορφανός και έκαναν πίσω.
} Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς άρχισαν να  σκέφτονται να ζητήσουν από τον Γιώργο Ορφανό να τους υπολογίζει για το ψηφοδέλτιό του.
} Αυτή είναι μια λογική εξέλιξη, γιατί αυτοί που θα θελήσουν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο που θα ηγηθεί ο Γιώργος Ορφανός για το Δήμο Θεσσαλονίκης, είναι εκατοντάδες.
} Και είναι λογικό να υπάρχει αυτός ο συνωστισμός, αυτό το ενδιαφέρον, γιατί γνωρίζουν ότι ο Γιώργος Ορφανός θα εξασφαλίσει το Δήμο με σχετική άνεση.
 

} Όσο για τον γνωστό Ραδιοφωνικό Παραγωγό που αυτοπρωτάθηκε για το Δήμο Θεσσαλονίκης, σιγά-σιγά αλλά σταθερά άρχισε να κάνει... όπισθεν.
 
} Φίλε αναγνώστη, αν προσπαθήσεις να ερμηνεύσεις τις αποφάσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη, η βλάβη που θα υποστείς θα είναι μεγάλη.
} Και θα είναι μεγάλη, γιατί ο Παναγιώτης είναι απρόβλεπτος, γιατί δεν φοβάται το πολιτικό κόστος, αλλά και γιατί εφαρμόζοντας αυτή την συνταγή, αναρριχήθηκε πολιτικά.
} Βέβαια, οι εποχές αλλάζουν, οι πολιτικοί μεγαλώνουν, αλλά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν δείχνει να λαμβάνει υπόψη του αυτές τις παραμέτρους, γι αυτό συνεχίζει να αντιγράφει το παρελθόν.
 

} Οι πιθανότητες, να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Καρατζαφέρη είναι πάρα πολλές, και νομίζω πως είναι αυτό το κόμμα που του ταιριάζει.

} Αν υπήρχαν έστω και ελάχιστες ελπίδες να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία, η εμφάνισή του να παίξει το ρόλο του Ζορό δημόσια, εξανεμίστηκαν τελείως.
 
} Το βάρος που καλείται να σηκώσει ο νέος Πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής Θεσσαλονίκης είναι πολύ μεγάλο, και θα πρέπει ο Αντώνης Γυφτόπουλος να το διαχειριστεί ανάλογα, ώστε να πετύχει την αναγέννηση στο κόμμα.
} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι στα γραφεία της διοικούσας επιτροπής καθημερινά συνωστίζονται κάποια... αρπακτικά και πιέζουν τον Πρόεδρο να τους παραχωρήσει θέσεις, ώστε όταν η Νέα Δημοκρατία πάρει την Κυβέρνηση στα χέρια της, να έχουν σειρά προτεραιότητας στην αξιοποίησή τους .
 

} Ρε φίλε, το όνομα της Μακεδονίας, η ... προοδευτική Κυβέρνηση το έχει παραχωρήσει στους Σκοπιανούς αβίαστα, γιατί έτσι αντιλαμβάνονται οι Κομμουνιστές την προστασία των Εθνικών μας θεμάτων.

} Ελάχιστα τους ενδιαφέρουν τα εθνικά μας θέματα, γιατί προτεραιότητα γι αυτούς έχει να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Κουφοντίνας.
 
} Φίλε αναγνώστη, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφασίσει να προχωρήσει σε μια δημοσκόπηση, σχετικά με την επιλογή του στους Αντιπροέδρους του Κόμματος, το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα τον τρομάξει.
} Ο Χατζηδάκης δεν έχει την αποδοχή του κόσμου για άλλους λόγους, ενώ ο Γεωργιάδης προκαλεί τους φίλους της παράταξης με την εικόνα του, και την εκνευριστική φωνή του.
} Οι φίλοι της παράταξης δέχθηκαν με σεβασμό και ικανοποίηση την επιλογή του Λευτέρη Αυγενάκη στη θέση του Γενικού Γραμματέα.
} Δυσκολεύονται όμως να δεχθούν τον φαλακρό παιδί και τον Άδωνι στις θέσεις της Αντιπροεδρίας, και το γιατί το εξηγήσαμε παραπάνω.
 

} Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, τις οποίες χωρίς καμιά αμφιβολία θα κερδίσει η Νέα Δημοκρατία, θα πρέπει ο Κυριάκος να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στο Κόμμα.
 
} Αρκετοί είναι αυτοί που λένε, ότι τόσο ο Βαγγέλης Μειμαράκης όσο και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, οι δύο συνυποψήφιοι του Κυριάκου, κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις, και γι αυτό ευθύνεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
} Με τη σημερινή σύνθεση, δεν μπορεί να υπάρξει συσπείρωση στη Νέα Δημοκρατία, και αυτό όσο γρηγορότερα το καταλάβει ο Κυριάκος, τόσο καλύτερα για τον ίδιο αλλά και την παράταξη.

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 11:47 Σαββάτο, 10 Φεβ 18 ο Πάτροκλος έγραψε :
Επειδή πολύ σωστά στηλιτέυεις του δημσιογράφους και τις ειδήσεις που προβάλουν, να μια πολύ σοβαρή είδηση που μας ενδιαφέρει όλους

http://www.gazzetta.gr/plus/diethni/article/1196314/pethane-sta-40-tis-i-tyfli-bisexual-hina-pics


Κουκουλοφόρος τραμπούκισε τον Πασχάλη Καμόρα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:46, 21/02/18 (0)
O Oυάρντα είπε στον πατέρα του, ότι ο ένας επιτιθέμενος ήταν οπαδός του γαύρου! Τον...αναγνώρισε νύχτα και με κουκούλα!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:45, 21/02/18 (0)
Η πρόσθετη παρέμβαση του γαύρου χαρακτηρίζεται "γελοία". Ενώ η καταγγελία πέρυσι για το ημίχρονο με Πλατανιά; Αυτή ήταν...εντάξει!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:30, 21/02/18 (0)
Στο ξενοδοχείο, υπό...φρούρηση ο Ουάρντα, μετά την επίθεση που δέχτηκε! Ε, βέβαια, πρέπει να παίξει πάση θυσία κόντρα στην ΑΕΚ...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
17:00, 21/02/18 (0)
ΠΑΟΚτσήδες, Πανηγυρτζήδες του "μια φορά το χρόνο στην Τούμπα"!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
12:00, 21/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος