ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Οι βολευτές ΝΔ σε Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης τι γνώμη έχουν για το όνομα των Σκοπίων;
09:00 Σαββάτο, 13 Ιαν 18

Πριν μία περίπου εβδομάδα ο ξεμωραμένος 75χρονος Μπουτάρης είχε δηλώσει, ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει και Τρίτη θητεία στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
} Προχθές στη συζήτηση του Προϋπολογισμού άλλαξε θέση και απείλησε, (ποιους άραγε;), ότι μέχρι τα 100 του χρόνια θα βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου Θεσσαλονίκης.
} Μετά από όλες αυτές τις παλινωδίες, μετά τον κατήφορο που έχει πάρει και πορεύεται ο κωλόγερος, το πάγιο ερώτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών της Θεσσαλονίκης είναι, γιατί δεν τον παραπέμπουν σε κάποιο Ίδρυμα, ώστε να υποστεί την απαραίτητα θεραπεία;
 

} Γιατί οι Θεσσαλονικείς επιτρέπουν σε αυτόν τον τύπο με τα σκουλαρίκια και τα χαϊμαλιά, να έχει άποψη ακόμη και για ονομασία των Σκοπίων, παίζοντας το παιγνίδι της Κυβέρνησης και του Τσίπρα;

} Το σίγουρο είναι, ότι αυτόν τον αλκοολικό τύπο που κάποιοι επιπόλαιοι πολίτες τον έχρισαν με την ψήφο τους Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, θα τον φάμε στη μάπα για ένα ακόμη χρόνο.

} Γιατί μετά τη λήξη της θητείας που θα αποτελεί το μελανό σημείο για την Πόλη μας , ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα αποκτήσει σοβαρό και αξιοπρεπή Δήμαρχο όπως ταιριάζει στη συμπρωτεύουσα.

} Αυτός θα είναι ο Γιώργος Ορφανός, γιατί μόνο ένας σοβαρός και έμπειρος πολιτικός, μπορεί να βάλει σε τάξη την αταξία που έχει δημιουργήσει ο τύπος με το σκουλαρίκι.
 
} Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που ανήκει στο περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή πήρε ανοιχτά θέση υπέρ της υποψηφιότητας του Γιώργου Ορφανού λέγοντας τα εξής:
} Η επιλογή του Γιώργου Ορφανού για την διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι εύστοχη αλλά και δικαιολογημένη από κάθε άποψη.
} Είναι δικαιολογημένη γιατί οι Γκιουλέκας και Καλαφάτης έχουν δοκιμάσει τη... τύχη τους και απέτυχαν, αλλά και γιατί ο Γιώργος Ορφανός χάνει την Βουλευτική του έδρα στο... νήμα.
 

} Δεν ήταν στις προθέσεις μας να ασχοληθούμε για μια ακόμη φορά με την ενημέρωση που προσφέρουν οι δημοσιογράφοι, αλλά μια ανακοίνωση των εργαζομένων στο MΕGA, μας οδήγησε στο να την σχολιάσουμε.

} Σχετικά με τους εργαζομένους στο MEGA, την ευαισθησία μας και την συμπαράστασή μας την προσφέρουμε μόνο στους τεχνικούς και όχι στους δημοσιογράφους του Καναλιού.

} Εξαιρούμε τους δημοσιογράφους, αφενός γιατί πιστεύουμε ότι έχουν μεγάλη συμμετοχή στο κλείσιμο του Καναλιού, και αφετέρου γιατί οι δημοσιογράφοι όσοι έχουν τα προσόντα και είναι ικανοί, μπορούν να απορροφηθούν από τα άλλα μέσα.


} Το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι σχετικό και το επικαλούνται όσοι από συγκυρία βρέθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε κάποιο κανάλι, και έχουν καβαλήσει το καλάμι.
} Αυτοί που έχουν τα προσόντα, αυτοί που μπορούν να τα γραφόμενά τους να κεντρίζουν το ενδιαφέρουν του αναγνωστικού κοινού, δεν είναι απαραίτητο σώνει και καλά να εργάζονται μόνο στο κανάλια, που προσφέρουν παχυλό μισθό και αναγνωρισιμότητα;
} Μπορούν να εργαστούν σε όλα τα μέσα, Ραδιόφωνα, Εφημερίδες, Περιοδικά και άλλα, και αν δεν τους προτιμούν είναι γιατί δεν μπορούν να... σκοράρουν, που σημαίνει ότι το επόμενο βήμα είναι να αλλάξουν επάγγελμα.
 

} Το επάγγελμα του δημοσιογράφου δεν είναι πανάκια, και θα πρέπει αυτοί που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα έσοδα, να δοκιμάσουν την τύχη τους και σε κάτι άλλο.

} Και η Τατιάνα ξεκίνησε και δηλώνει δημοσιογράφους, αλλά κατέληξε πωλήτρια στο Ε, που όλα τα.. σφάζει και όλα τα... μαχαιρώνει.
 
} Δεν μπορεί,  και κάποτε έπρεπε να συμβεί  αυτό, η Μενεγάκη με μοναδικό προσόν την καλή της εμφάνιση και το στρογγυλό βυζί της που συχνά –πυκνά το προβάλει, να παίρνει ένα σκασμό λεφτά, χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτα ;
 

} Ένας Αιγύπτιος και ένα Αφγανός μαχαιρώθηκαν στην Ομόνοια, γιατί ο δεύτερο προσπάθησε να κλέψει το πρώτο που είναι άστεγος και κοιμόταν σε κάποιο παγκάκι.

} Ο Αιγύπτιος τον πήρε χαμπάρι, τράβηξε το μαχαίρι, το ίδιο έκανε και ο Αφγανός που κυκλοφορούσε αρματωμένος, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να χάσει τη ζωή του.

} Τέτοιες τραγωδίες έχουμε καθημερινά, γιατί οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας, ως επάγγελμα έχουν τη ληστεία και την κλοπή.
 
} Φίλε αναγνώστη, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δεν μοιάζει τον Καμένο που έχει συνηθίσει στις κωλοτούμπες.
} Ο Απόστολος Τζιτζικώστας πήρε ξεκάθαρη θέση σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων, και προχθές την εξέφρασε και μπροστά στον Κυριάκο όταν ρωτήθηκε.
} Η Μακεδονία είναι μία, είναι Ελληνική, και δεν μπορεί κανείς να πουλήσει η να νοικιάσει το όνομα στους Σλάβους των Σκοπίων.
 

} Την ίδια θέση για την ονομασία εξέφρασε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ανεξάρτητα αν τα μέσα ενημέρωσης δεν ασχολήθηκαν με τη δήλωση του Ευρωβουλευτή.
 
} Αυτοί που δεν εξέφρασαν τη θέση τους είναι μόνο οι Βουλευτές της Α και Β Περιφέρειας Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.
} Ακολουθούν την εντολή του Κυριάκου, αλλά ο κόσμος δεν είναι χαζός όπως θα έλεγε και ο Μπουτάρης, και καταλαβαίνει τα παιγνίδια που παίζουν.
 

} Οι Ευρωπαίοι έχουν ζυγίσει τις αντοχές της Κυβέρνησης, γνωρίζουν πόσο ευάλωτη είναι, και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία του Τσίπρα, και να πουλήσουν τη Μακεδονίας μας στα Σκόπια.

} Μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι ο Ταισελμπλούμ, αυτή η Ολλανδική Λούγκρα, έπλεξε το εγκώμιο του Τσίπρα, για την καλή... αγωγή που έχει δείξει απέναντι στην Ευρώπη.
 
} Αυτός που για μια ακόμη φορά θα δώσει τη μάχη για τη Μακεδονία μας, είναι ο πρώην Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης.
} Και αυτό σημαίνει, ότι ο Παναγιώτης βάζει πρώτη προτεραιότητα την Πατρίδα, και μετά το δικό του πολιτικό συμφέρον.

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 17:29 Σαββάτο, 13 Ιαν 18 ο Iou έγραψε :
συντριπτικής πλειοψηφίας ;
Παναγιώτης Ψωμιάδης ;;;;;;;;;;;;;;;;


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος