Πέλκας και Μυστακίδης στο δρόμο των Μπαρ που χάραξε ο Κλάους…
07:00 Παρασκεύη, 12 Ιαν 18

Ο Αζεβέδο φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα και βρίσκεται στη διάθεση του Ρασβάν Λουτσέσκου, έτοιμος να συνεχίσει την καλή πορεία του Λίνο στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού.

} Η άφιξη του Αζεβέδο ικανοποίησε ιδιαίτερα τους φιλάθλους, αφενός γιατί θα καλύψει με επιτυχία τη θέση του αριστερού μπάκ, και αφετέρου γιατί θα ελευθερωθεί ο Βιεϊρίνια που σίγουρα δεν αποκτήθηκε για να παίζει σε αμυντική θέση.

} Εκτός, και αν ο Ρουμάνος έχει διαφορετική άποψη και συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον Πορτογάλο στην άμυνα, μόνο που σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει ο Λουτσέσκου να εξετασθεί επειγόντως από... ειδικούς επιστήμονες.

 

} Σίγουρο θεωρούμε εμείς, ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη, του Μολέδο ή του Χατσερίδη, για να ενισχύσουν την άμυνα της ομάδας.

} Η απόφαση του Αλαφούζουν να συμπράξει με τον Μαρινάκη και να γίνει το δεκανίκι του Ολυμπιακού, οδήγησε την Ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού εκτός του θεσμού του Κυπέλλου.

} Ούτε και ο πλέον απαισιόδοξος μπορούσε να πιστέψει, ότι ο Αλαφούζους θα ζητούσε προστασία από τον Μαρινάκη, και ότι θα μετέτρεπε τον Παναθηναϊκό σε υποκατάστημα του Ολυμπιακού.

} Παρά την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αλαφούζου, ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται αποφασισμένος να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό οικονομικά, μέσα από την απόκτηση του Μολέδο.

 

} Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που αγωνίζεται στο εξωτερικό και διαπρέπει, εκτός από μεγάλος παίκτης, είναι και ένας γνήσιος Μακεδόνας.

} Παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στο εξωτερικό, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που συμπαθεί το ΠΑΟΚ και αυτό ποτέ δεν το έκρυψε, δήλωσε ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει η Ελληνική Κυβέρνηση, να χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

} Παρόμοια ήταν και η θέση του Κλάους Αθανασιάδη δηλώνοντας δημόσια, ότι η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική, και δεν έχει καμιά σχέση με τους Σλάβους των Σκοπίων.

 

} Αύριο η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Πανιωνίου στο παλατάκι, και θα πρέπει οι φίλαθλοι μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις, να την επικροτήσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο.

} Η προσπάθεια που γίνεται θα πρέπει να αναγνωριστεί από τον κόσμο, και αυτό πρέπει στο αυριανό παιγνίδι να το δείξουν στην πράξη.

 

} Από την πλευρά της η διοίκηση θα πρέπει να δείξει το απαραίτητο ενδιαφέρον, ώστε να υπάρχει η ανάλογη τάξη τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό.

} Είναι ανάγκη να ασχοληθεί κάποιος από τη διοίκηση και να βάλει σε τάξη όλους εκείνους τους... λαθρομετανάστες, που δημιουργούν πρόβλημα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

} Οι θέσεις των κατόχων εισιτηρίων θα πρέπει να παραμένουν κενές, και να μη καταλαμβάνονται από κάποιους περίεργους τύπους που συχνά βλέπουμε στο παλατάκι.

} Για να συμβεί αυτό Χρήστο Καραμπέρη χρειάζεται μόνο θέληση, και εμείς πιστεύουμε ότι αυτό το στοιχείο το διαθέτεις εσύ και με το παραπάνω.

 

} Πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση αναφέρουν, ότι μετά το παιγνίδι με τα Τρίκαλα για το θεσμό του Κυπέλλου, ο Πέλκας συνοδευόμενος από τον Μυστακίδη και κάποιον τρίτο, διασκέδαζαν σε γνωστό μπαράκι της Θεσσαλονίκης, καπνίζοντας... σαν φουγάρα.

} Κάποιος από τη διοίκηση πρέπει να τραβήξει το αυτί του μικρού, γιατί φαίνεται ότι κάποιες καλές εμφανίσεις του στα τελευταία παιγνίδια, να τον έκαναν μεγάλη ζημιά.

} Καλά θα κάνει ο Πέλκας να αναλογιστεί που βρίσκεται σήμερα ο Αθανασιάδης που ακολούθησε αυτόν τον λανθασμένο δρόμο, και να αλλάξει ... πορεία.

 

} Ο πληρέστερος παίκτης όλων των εποχών Τάκης Λουκανίδης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, δίνοντας σκληρή μάχη με τη γνωστή αρρώστια.

 

} Κι άλλος φίλος της στήλης μάς έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει, ότι τον διαιτητή Τέλη Ζαχαριάδη τον έχουμε αντιμετωπίσει πολύ σκληρά, για κάποια ανθρώπινα λάθη που διέπραξε στο παιγνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πλατανιά.

} Τα λάθη που διέπραξε ο Ζαχαριάδης αγαπητέ αναγνώστη δεν ήταν ανθρώπινα όμως μας γράφεις αλλά εγκληματικά, γι αυτό και θα πρέπει οι αρμόδιοι να του πάρουν τη σφυρίχτρα.

} Το παλικάρι είναι επικίνδυνο, γιατί δεν μιλάμε για λάθη που διέπραξε δίνοντας κάποιο αντίθετο φάουλ, η να αγνόησε κάποιο οφσάιντ.

} Μιλάμε για δύο πέναλτι που δεν έγιναν ποτέ, και θα πρέπει να διαλέξεις αν ο Ζαχαριάδης είναι ανίκανος να κάνει το διαιτητή, ή αν συμβαίνει κάτι άλλο και εμείς δεν το γνωρίζουμε.

} Και η ΚΕΔ, αντί να του πάρει τη σφυρίχτρα γιατί είναι επικίνδυνος, καταγγέλλει τον Πλατανιά στον Εισαγγελέα, για την έντονη διαμαρτυρία που εξέφρασε.

 

} Κάποιοι καλά ενημερωμένοι δημοσιογράφοι έγραψαν, ότι υπάρχει κίνδυνος η μεταγραφή του Βούλγαρου Ουσίκοφ στην ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, να ναυαγήσει .

} Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποια τέτοια εξέλιξη σχετικά με την απόκτηση του Βούλγαρου, γνωρίζουμε όμως, ότι ο Θανάσης Κατσαρής σε συνεργασία με τον Αντώνη Τσαλόπουλο, θα ενισχύσουν την ομάδα με ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά.

 

} Τώρα που η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ βρήκε τον ρυθμό της, και πήρε ορισμένα πολύ καλά αποτελέσματα, δημιούργησε πρόβλημα στους γνωστούς... συνταξιούχους, γιατί δεν μπορούν να βγάλουν τα εσώψυχά τους.

 

} Κάποιοι αφελείς δημοσιογράφοι πιστεύουν, ότι με το να χαϊδεύουν τα αυτιά του Ιβάν Σαββίδη και ειδικότερα του Γιώργου, θα μπορέσουν να τρυπώσουν στο κανάλι.

} Δυστυχώς γι αυτούς, γιατί τόσο ο Ιβάν όσο και οι στενοί του συνεργάτες, γνωρίζουν ποιος είναι σκοπός αυτών των κολαούζων, γι αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν θέση στο κανάλι.

} Άλλωστε, είναι τόσο λίγοι, τόσο ανεπαρκείς, και διαθέτουν τέτοια περίεργοι φάτσα, που κανείς δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη να τους εμφανίσει στο γυαλί.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 17:25 Παρασκεύη, 12 Ιαν 18 ο Μακης έγραψε :
Αληθεια, ανακοινωση στηριξης του συλλαλητηριου για την Μακεδονια η ΠΑΕ θα βγαλει? Εσυ Μπαλαδορε γιατι σιωπας σε αυτο το θεμα η σου ξεφυγε?


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος