ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο αλκοολικός κωλόγερος πούλησε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια...
07:30 Πέμπτη, 11 Ιαν 18

Μόνο για το Μήνα Δεκέμβρη, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι συνελήφθησαν 1.058!!! άτομα, γιατί διέπραξαν διάφορες ληστείες και κλοπές.
} Και όμως, αυτός ο τραγικός αριθμός των παρανομούντων δεν συγκινεί την ... προοδευτική Κυβέρνηση και τον ανεπαρκή Υπουργό Προστασίας των... λαθρομεταναστών, ώστε να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα που θα αποθαρρύνουν τους εγκληματίες.
} Αλλοδαπός και πιο συγκεκριμένα Αλβανός, πήρε άδεια από τις φυλακές και δεν επέστρεψε ποτέ, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στη περιοχή Καλαμαριάς, με πλαστή ταυτότητα και πλαστά έγγραφα.
 
} Μπορεί η Κυβέρνηση της Ελλάδας να το κρατάει μυστικό, τα Αλβανικά και τα Σκοπιανά μέσα ενημέρωσης όμως γράφουν ότι έχει υπάρξει συμφωνία, και το όνομα των Σκοπίων είναι «ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
} Και ενώ οι πολίτες της Μακεδονίας εμφανίζονται οργισμένοι με τα παιγνίδια της Κυβέρνησης, οι γνωστοί τρύπιοι της ενημέρωσης μας ενημερώνουν ότι ο παραγωγός του νέου Survivor δεν έκανε πρόταση στην...  Κολιδά, που σημαίνει ότι η... Ειρήνη δεν θα έχει την ευκαιρία να μας δείξει τα βυζιά και το κώλο της όπως έκανε στη πρώτη συμμετοχή της.
} Αυτή είναι η ενημέρωση που προσφέρουν οι πισωγλέντηδες της δημοσιογραφίας, γι αυτό και η απαξίωση του κόσμου συνεχώς αυξάνει.
 
} Στο προχθεσινό Δημοτικό συμβούλιο, ο ξεμωραμένος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης που έχασε κάθε ίχνος σοβαρότητας, απευθυνόμενος στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του είπε τα εξής:
} “Πρέπει να σταματήσεις αυτή τη τακτική να με διακόπτεις, και να μην κάνεις το χαζό, γιατί εδώ δεν είναι Βουλή” αλλά κωλοχανείο συμπληρώνουμε εμείς.
} Και ο ευγενικός Σταύρος Καλαφάτης, αντί να τον πετάξει καμιά καρέκλα στο κεφάλι και να σηκωθεί να φύγει, ανέχτηκε αυτόν τον περίεργο τύπο με τα σκουλαρίκια, που σε λίγο καιρό θα ασχοληθούν μαζί του οι σατιρικοί συγγραφείς, να τον προσβάλει.
} Εμείς θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε το ερώτημα, μετά τις δηλώσεις αυτού του κωλόγερου που πούλησε τη Μακεδονίας μας στα Σκόπια, δεν υπάρχουν κάποιοι Πατριώτες ώστε να ζητήσουν εξηγήσεις από τον βαριά ασθενή Μπουτάρη, για την επικίνδυνη συμπεριφορά του;
 
} Κάποιοι, για λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν, έχουν στοχοποιήσει και έχουν αναλάβει εργολαβικά να λερώσουν και να πληγώσουν την εξαιρετική εικόνα της Μητροπολιτικής Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
} Ορισμένοι προσπαθούν με κάθε τρόπο χρησιμοποιώντας γελοία επιχειρήματα, να απαξιώσουν το σημαντικό έργο που επιτελεί η Βούλα Πατουλίδου, και που δεν περνάει απαρατήρητο τόσο από τον Περιφερειάρχη όσο και από τους Πολίτες.
} Φαίνεται, ότι όσο πλησιάζουμε προς την εκλογική διαδικασία για τις Περιφερειακές Εκλογές, όλο και περισσότερο οι γνωστοί αντιφρονούντες θα εκδηλώνουν τη διάθεσή τους να υποβαθμίσουν το έργο της Μητροπολιτικής Αντιπεριφερειάρχη, και οι λόγοι είναι προφανείς.
} Το έργο που έχει επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια η Βούλα Πατουλίδου είναι τεράστιο και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει, όσο και αν ουρλιάζουν κάποιοι γελοίοι τύποι.
 
} Οι Βουλευτές της Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης συνεχίζουν να ανησυχούν, σε περίπτωση που ο Κυριάκος επιλέξει τον Θοδωρή Ζαγοράκη να είναι υποψήφιος στην  ίδια Περιφέρεια.
} Στη πολιτική όλα είναι πιθανά, ο Θοδωρής Ζαγοράκης εδώ και αρκετό καιρό οργώνει όλη την Ελλάδα, γιατί θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τη Χώρα στο Ευρωκοινοβούλιο.
 
} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι μετά τον αλκοολικό κωλόγερο που έκανε πίσω δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης και Τρίτη θητεία, πίσω έκανε και ένας φιλόδοξος υποψήφιος, που την εκλογική του βοήθεια την στηρίζει στους Πατέρες του Αγίου Όρους, και όχι στους πολίτες.
} Σιγά-σιγά αλλά σταθερά, καθαρίζει το τοπίο σχετικά με τους υποψηφίους Δημάρχους, και ανοίγει ο δρόμος για τον αυθεντικό υποψήφιο Γιώργο Ορφανό.
 
} Κάποιος γελοίος τύπος  από αυτούς που ευδοκιμούν στη Χώρα μας, και συναντά κανείς αμέτρητους στη Θεσσαλονίκη μας γράφει, ότι ο Γιώργος Ορφανός επέλεξε το Δήμο γιατί φοβάται την εκλογική διαδικασία για μια θέση στη Βουλή.
} Πόσο βλάκας όμως μπορεί να είναι αυτός ο τύπος, όταν είναι γνωστό ότι στις προσεχείς εκλογές η Νέα Δημοκρατία θα εκλέξει 6-7 Βουλευτές στην Α Θεσσαλονίκη, που σημαίνει ότι η εκλογή του Γιώργου Ορφανού πρέπει να θεωρείται δεδομένη;
} Πιθανόν δεν γνωρίζει αυτός ο γελοίος τύπος, ότι ο Γιώργος Ορφανός θα βρίσκονταν στη Βουλή, αν δεν του έκλεβε τη θέση ο Κώστας Καραμανλής.
 
} Κάθε φορά που κάποια σαπιομεγάφωνα θα προσπαθούν να βρωμίσουν τον Περιφερειάρχη, χρησιμοποιώντας τους συνεργάτες του, θα παίρνουν την απάντηση που τους ταιριάζει.
} Θα το επαναλάβουμε για πολλοστή φορά, ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας επέλεξε για συνεργάτες του δύο νέα παιδιά, (και όχι έξι όπως αναφέρει ένας γελοίος), που βρίσκονται στη δική του ηλικία, για να μπορεί να συνεννοείται καλύτερα.
} Οι πολιτικοί,  που επανδρώνουν τα γραφεία τους με απόστρατους βαψομαλλιάδες, έχουν μείνει στο χθες και τα βήματα που κάνουν είναι προς τα πίσω.
} Στο τομέα αυτόν ο Περιφερειάρχης έχει κάνει εύστοχες επιλογές από  κάθε άποψη, και αυτό το διαπιστώνει κανείς στη πράξη καθημερινά ανεξάρτητα τη λένε κάποιοι στημένοι που παίζουν το παιγνίδι τρίτων.

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος