Ο ΠΑΟΚ επιμένει για τον Μολέντο...
Mπλεγμένη η κατάσταση...
06:30 Πέμπτη, 11 Ιαν 18

Ο ΠΑΟΚ επιμένει για τον Μολέντο, ο Παναθηναϊκός άλλαξε πλεύση και θέλει να τον στείλει στη Τούμπα γιατί ο Ιβάν Σαββίδης δίνει καλά λεφτά, αλλά ο Βραζιλιάνος δεν έχει αποφασίσει ακόμη.

} Στο μεταξύ, οι Βραζιλιάνοι που έχουν υπογράψει προσύμφωνο με τον παίκτη, ανακοίνωσαν χθες βράδυ την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, κάνοντας το Σαββίδη να φαίνεται ανίκανος να πάρει έναν παίκτη από αυτόν τον αδύναμο Παναθηναϊκό.

} Έτσι ο Ιβάν δικαιολογημένα κρατάει πισινή για τον Χατσερίδη. Στο μεταξύ, οι Ουκρανοί έχουν τρελαθεί και ζητούν ένα κάρο λεφτά για τον παίκτη, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος να πάει όπου θέλει.

} Εντός των προσεχών ημερών θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει προτεραιότητα στο Μολέντο, και πολύ καλά κάνει προσθέτουμε εμείς, αλλά ούτε μπορεί να περιμένει για πολύ, ούτε όμως και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

 

} Κάποιοι καλά... ενημερωμένοι δημοσιογράφοι έγραψαν, ότι η Γαλλική Ριέν και η Ισπανική Λεβάντε, έδειξαν ενδιαφέρον για τον Πρίγιοβιτς,

} Εμείς δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε ούτε φυσικά μπορούμε να το διαψεύσουμε, θέλουμε όμως να ρωτήσουμε τις δύο ομάδες, αν παρακολούθησαν το Σέρβο στο παιγνίδι με τα Τρίκαλα προχθές στη Τούμπα.

} Και εκφράζουμε αυτή την απορία, γιατί αν παρακολούθησαν το παιγνίδι και συνεχίζουν να δείχνουν ενδιαφέρον για τον παίκτη, τότε κάτι... παίζει με τους... ειδικούς.

} Αν ο Πρίγιοβιτς συνεχίζει να δείχνει τέτοια ανωριμότητα σαν αυτή που έδειξε με τα Τρίκαλα, και να δυσκολεύονται να στοπάρει τη μπάλα ενώ βρίσκονταν μόνος του, τότε θα δικαιώσει τον Λουτσέσκου που δείχνει προτίμηση στο Κουλούρη.

 

} Συμφωνούμε απόλυτα με τη δήλωση του Γιώργου Σαββίδη, ότι θα πρέπει όλοι να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό στο Στέλιο Μαλεζά.

} Και συμφωνούμε γιατί μπορεί κάποιοι να αμφισβητούν την ποδοσφαιρική του αξία, κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, και την επίσης θαυμάσια συμπεριφορά του προς κάθε κατεύθυνση.

 

} Πόσο άρρωστος μπορεί να είσαι ρε φίλε αλλά και πόσο εμπαθής με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, ώστε να τον χρεώνεις ευθύνες για το μπάχαλο που παρατηρήθηκε στο χώρο των επισήμων και των κατόχων διαρκείας στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό;

} Για τις θέσεις του Κώστα Αμοιρίδη αγαπητέ μου έπρεπε να φροντίσει η διοίκηση της ΚΑΕ, αλλά αυτή μάλλον συνέβαλε στο δημιουργηθεί το χάος παρά βοήθησε.

} Και το λέμε αυτό, γιατί εκείνος που κατέλαβε τη θέση του Κώστα Αμοιρίδη ήταν το …μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Ασλανίδης, που ακόμη δεν κατάφερε να μάθει που είναι η θέση του.

} Και όμως, κάποιος βαρεμένος που δεν πρέπει να έχει κάνει την απαραίτητη... θεραπεία, καταλογίζει ευθύνες στον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, για την ανοργανωσιά που υπήρχε στο παλατάκι.

} Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί άμεσα, αν η διοίκηση της ΚΑΕ παρακαλέσει τον Καπετανάκη και τον αναθέσει να βάλει σε τάξη όλους αυτούς τους... λαθρομετανάστες που εμφανίζονται μόνο στα ντέρμπι, και δημιουργούν πρόβλημα τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό.

} Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Πρόεδρο της ΚΑΕ, σχετικά με κάποιες παλιές υποθέσεις του όταν αποφάσισε να το παίξει επιχειρηματίας.

 

} Φίλε αναγνώστη, όπως και σε προηγούμενό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, για την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ανησυχείς, γιατί υπάρχει η  ήρεμη δύναμη που λέγεται Θανάσης Κατσαρής.

} Ο Πρόεδρος του Α.Σ. σε συνεργασία με τον Αντώνη Τσαλόπουλο την προσφορά του οποίου κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, αν διαπιστώσουν ότι η ομάδα εμφανίζει αδυναμίες, θα προχωρήσουν στη περαιτέρω ενίσχυση.

} Η διάθεση και η αξιοπιστία του Θανάση Κατσαρή είναι δεδομένη, γι αυτό φίλε αναγνώστη δεν πρέπει να ανησυχείς, σχετικά με την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

 

} Αγαπητέ μου, ο Ιβάν Σαββίδης δεν χαρίζεται σε κανέναν, όταν διαπιστώσει ότι το ενδιαφέρον κάποιου είναι μειωμένο, και όταν οι κινήσεις του  είναι περίεργες.

} Θυμάστε εκείνο τον συνταξιούχο Τραπεζικό που είχε επιλέξει ο Ζαγοράκης και τον είχε αναθέσει τον οικονομικό τομέα της ΠΑΕ;

} Όταν ο Ιβάν διαπίστωσε ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν ... ακολουθεί πιθανόν το σωστό δρόμο που αυτός επιθυμούσε, δεν δυσκολεύθηκε να τους δείξει την κόκκινη... κάρτα.

} Αναφερόμαστε στη συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Ιβάν Σαββίδης προσπαθεί να εντοπίσει τον κατάλληλο, που θα του αναθέσει την εποπτεία στο οικονομικό κομμάτι.

 

} Κάποιος ευαίσθητος Θεσσαλονικιός μας έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει, ότι είμαστε πολύ σκληροί σχετικά με το Τέλη Ζαχαριάδη.

} Πόσο... μαλακός μπορεί να είναι κάποιος, όταν διαπιστώνει ότι ένας διαιτητής δίνει δύο ανύπαρκτα πέναλτι σε μια ομάδα της Αθήνας;

} Το ερώτημα που ψιθυρίζεται μεταξύ όλων των φιλάθλων είναι, αν ο Ζαχαριάδης είναι τόσο ανίκανος ώστε να φτάνει σε βαθμό επικινδυνότητας, ή αν συμβαίνει κάτι άλλο και εμείς δεν το γνωρίζουμε.

 

} Κάποτε η Θεσσαλονίκη έβγαζε διαιτητικά ταλέντα, και δεν νομίζω πως χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα που διέπρεψαν σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

} Ο Ζαχαριάδης όμως με το έγκλημα που διέπραξε την προηγούμενη αγωνιστική σε βάρος του Πλατανιά για να ευνοήσει τον Παναθηναϊκό, πρέπει να σκεφθούν πολύ οι αρμόδιοι αν του επιτρέψουν να σφυρίξει ξανά, για τους λόγους που αναφέρουμε παραπάνω.

} Δεν πρόκειται να σωπήσουμε και να κουκουλώσουμε διαιτητικά εγκλήματα, γιατί τα διέπραξε κάποιος Θεσσαλονικιός διαιτητής.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 08:00 Πέμπτη, 11 Ιαν 18 ο ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ έγραψε :
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ...........
Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΡΙ ΚΑΘΑΡΟ, ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ,ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΟΡ.
ΤΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΧΡΙ 11.1.......ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ....Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ.....ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ........
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ.....


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος