ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Τι είδους υπηρεσίες προσφέρει ο...αποσπασμένος Τσαμασλής στην Περιφέρεια;
08:00 Τετάρτη, 10 Ιαν 18

Φτάσαμε στο σημείο να απολογούμεθα για τον Πατριωτισμό μας δήλωσε ο Μίκης Θεοδωράκης συμπληρώνοντας, ότι όσοι αποφασίσουν να χαρίσουν το όνομα και να βαπτίσουν τα Σκόπια Μακεδονία, είναι προδότες της Πατρίδας.
} Δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι αυτοί οι... προοδευτικοί συνέχισε ο μουσικοσυνθέτης, ότι απειλείται η Πατρίδα μας;
} Τα άκουσες  ξεμωραμένε κωλόγερε Μπουτάρη, που στη προσπάθειά σου να γίνεις αρεστός στη Κυβέρνηση, δέχεσαι να ξεπουλήσεις τη Μακεδονίας μας;

} Το πάγιο δικό μας ερώτημα είναι αν οι Θεσσαλονικείς συμφωνούν με τη θέση του Δημάρχου, και αν όχι που είναι και το πλέον πιθανόν, τότε γιατί τον επιτρέπουν να εξευτελίζει την Θεσσαλονίκη;
 
} Κυνηγητό της Αστυνομίας προκειμένου να συλλάβει κάποιο διακινητή παράνομων λαθρομεταναστών, και αυτό γίνεται τουλάχιστον μια φορά την δβδομάδα.
} Το ερώτημα είναι, πως καταφέρνουν και περνούν από τα σύνορα κουβαλώντας αυτό το... εμπόρευμα μέσα στα αυτοκίνητά τους οι διακινητές, που πλέον έχουν γίνει …επάγγελμα;
} Είμαστε ακραίοι εμείς όταν φωνάζουμε, ότι η Χώρα μας είναι ξέφραγο αμπέλι, και όταν ο... προοδευτικός νόμος του Παρασκευόπουλου έχει αποθρασύνει τους κάθε είδους εγκληματίες;

} Μόνο την περίοδο των εορτών είχαμε 29 θανάτους και 470 τραυματίες από διάφορα τροχαία, που τα προκάλεσαν σουρωμένοι και ανόητοι οδηγοί…
 
} Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν την αίθουσα που θα μιλούσε ο Πρόεδρος της Βουλής, (αλήθεια τι έχει να πει ο Βούτσης), χωρίς όμως να προχωρήσουν σε άλλα παρατράγουδα.
} Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ανάμεσα σε αυτούς τους... προοδευτικούς κουκουλοφόρους που εμπόδισαν το Βούτση να μιλήσει, βρίσκονταν και ο γιος του Προέδρου που διατηρεί φιλία με τον Κουφοντίνα.
} Τα συμπεράσματα είναι δικά σας, γιατί δεν συλλαμβάνονται όλοι αυτοί που συμμετέχουν σε διάφορες παρακρατικές οργανώσεις.
 
} Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης σωπαίνουν για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, γιατί βάζουν προτεραιότητα το προσωπικό τους συμφέρον από αυτό της Χώρας.
} Θέλει ο Κυριάκος αυτό το σοβαρό θέμα που καίει να το αντιμετωπίσει η σημερινή Κυβέρνηση, ώστε να μη το φορτωθεί όταν θα πάρει την εξουσία.
} Βάζει δηλαδή πρώτη προτεραιότητα  τη δική του διευκόλυνση, από την προστασία της Πατρίδας που είναι σίγουρο ότι αν ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία, η Ελλάδα θα μπει σε περιπέτειες.
} Αυτή είναι η λογική της Νέας Δημοκρατίας, γι αυτό και οι Βουλευτές της Θεσσαλονίκης Α΄ και Β΄ Περιφέρειας έχουν βγάλει το σκασμό και δεν παίρνουν θέση.
} Το ερώτημα είναι, πως θα τολμήσουν όλοι αυτοί οι εκπρόσωποι του... Λαού, να ζητήσουν την ψήφο των  Ελλήνων πολιτών και ειδικότερα των Μακεδόνων, όταν γίνεται λεηλασία του ονόματος της Μακεδονίας και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα;
 
} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο νόμος του Καλλικράτη σχετικά με τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες αλλάζει, και θα μπορεί ο Περιφερειάρχης να αντικαταστήσει τους ανεπαρκείς.
} Το προνόμιο, κάποιος να χρίζεται Αντιπεριφερειάρχης χωρίς να ψηφίζεται και χωρίς ο Περιφερειάρχης να μπορεί να τον αντικαταστήσει, τελειώνει.
 
} Σε μια κρίσιμη περίοδο για όλους τους πολιτικούς και ειδικότερα γι αυτούς που ασχολούνται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κάποιοι Δήμαρχοι γράφουν τη δική τους επιτυχημένη ιστορία.
} Αναμφισβήτητα στη κατηγορία αυτή ανήκει ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, και αυτό είναι ένα γεγονός που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.
} Είναι γνωστό και αυτό το γνωρίζουν οι πάντες, ότι ο Δήμος Καλαμαριάς είναι ένας Δήμος που αναπτύσσεται συνεχώς, και χωρίς καμιά αμφιβολία ανήκει στη κατηγορία των δύσκολων Δήμων.
} Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Μπακογλίδης όμως, καταφέρνει και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Δήμου, και δικαιολογημένα εισπράττει τα εύσημα των Δημοτών.
} Με στενό συνεργάτη τον ακούραστο και έντιμο Παναγιώτη Θεοδοσιάδη, που σηκώνει το ειδικό βάρος των τεχνικών Υπηρεσιών ως Αντιδήμαρχος, θεωρείται από τους πλέον επιτυχημένους.
} Παναγιώτη, πρόσεχε λίγο τις... ευαίσθητες υπηρεσίες που έχουν σχέση με το πολεοδομικό κομμάτι και όχι μόνο, γιατί υπάρχουν κάποιοι κατεργάρηδες που θα πρέπει να τους οδηγήσεις στο... πάγκο τους.
 
} Όταν ο Αλέξανδρος Θάνος αναλάμβανε ως Αντιπεριφερειάρχης τον τομέα του Τουρισμού, κάποιοι διατηρούσαν επιφυλάξεις αν θα τα καταφέρει.
} Ο Αλέξης όμως τους  έδωσε την καλύτερη απάντηση με το σημαντικό έργο που έχει αναπτύξει, ώστε ακόμη και αυτοί που τον αμφισβητούσαν να αλλάξουν θέση.
 
} Την ίδια περίπου αντιμετώπιση είχε και η Γερακίνα Μπισμπινά, την οποία θεωρούσαν νέα και άπειρη, και σχημάτιζαν ότι θα αποτύχει ως Αντιπεριφερειάρχης Υγείας.
} Η Γερακίνα όμως έχει επιτελέσει σημαντικό έργο, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, και που ακόμη και η αντιπολίτευση παραδέχεται για την επιτυχημένη πορεία της.
} Κάποιοι πίστευαν ότι μια ωραία γυναίκα δεν μπορεί να είναι και έξυπνη, και η Γερακίνα φρόντισε να τους διαψεύσει στη πράξη.
 
} Φίλος της στήλης μας γράφει και ζητάει να μάθει, ποιο είναι το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται ο Γιώργος Τσαμασλής στη Περιφέρεια.
} Την ερώτηση φίλε μου να την απευθύνεις στο Περιφερειάρχη, γιατί δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει στην Περιφέρεια ο Γιώργος Τσαμασλής.

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος