ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Προκαλεί τους Μακεδόνες ο σουρωμενάκιας Δήμαρχος...
08:30 Τρίτη, 09 Ιαν 18

Κάποιοι αφελείς Ελληναράδες, εξεπλάγησαν όταν άκουσαν τον Πρόεδρο της Γαλλίας που τον θεωρούσαν φίλο της Ελλάδας να δηλώνει, ότι τα βρήκε με τον Ερντογάν και ότι στηρίζει το δίκαιο αίτημα της Τουρκίας.
} Θα έπρεπε όμως όλοι αυτοί που βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν φίλο και υποστηρικτή της Ελλάδας τον Μακρόν, να λάβουν υπόψη τους ορισμένα σοβαρά στοιχεία, απαραίτητα για να μπορούν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.
} Πως θα μπορούσε να περιμένει κανείς καλύτερη συμπεριφορά από τον Μακρόν, που αντί να έχει δίπλα του μια δίμετρη μοντέλα, επέλεξε την... Τασία της Γαλλίας που είναι μεγαλύτερή του τουλάχιστον 25!!! χρόνια, και που όταν την βλέπεις σε πέφτει ο.... αιματοκρίτης;
 

} Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 21 του Γενάρη, με βάσει τις δικές μας πληροφορίες σκέφτονται να ζητήσουν από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

} Θεωρούμε ότι ένα τέτοιο αίτημα δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, γιατί ο Περιφερειάρχης αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε στα ίσια και παλικαρίσια, με δημόσια δήλωσή του.
 
} Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τόσο στο γήπεδο της Τούμπας το Σάββατο όσο και στο Παλατάκι της Πυλαίας την Κυριακή, ανάρτησαν πανό στο οποίο έγραφαν ότι η ΜΑΚΑΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ».
} Σχετικά με τον ξεκουτιασμένο Μπουτάρη δήλωσαν ότι πολύ σύντομα θα τον επισκεφθούν στην έδρα του Δήμου για να ζητήσουν εξηγήσεις για την περίεργη όσο και επικίνδυνη θέση του σχετικά με το Σκοπιανό πρόβλημα.
} Οι Μακεδόνες οπαδοί του ΠΑΟΚ εμφανίζονται αποφασισμένοι να συναντήσουν τον κωλόγερο που στα 75 του χρόνια, παίζει το παιγνίδι της Κυβέρνησης, σε βάρος της Μακεδονίας.
 

} Και ενώ οι Θεσσαλονικείς και γενικότερα οι Μακεδόνες είναι οργισμένοι με τη θέση του Μπουτάρη για το Σκοπιανό Θέμα, αυτός ο βαρεμένος τύπος με τα σκουλαρίκια και τα χαϊμαλιά στο λαιμό συνεχίζει να προκαλεί τον κόσμο.

} Αν γίνουν τα συλλαλητήρια, εγώ θα βγω να τα αποδοκιμάσω δήλωσε ο Μπουτάρης εξοργίζοντας τον κόσμο και συνέχισε λέγοντας ότι μπορεί κάποιοι να ετοιμάζουν τα κόλυβά του, αυτός όμως θα συνεχίσει να εκφράζει την άποψή του.

} Εκείνο που δεν μας εξήγησε ο κωλόγερος είναι, αν τα συλλαλητήρια θα τα αποδοκιμάσει μα δηλώσεις, ή αν θα προσπαθήσει να τα σταματήσει μπαίνοντας... μπροστά τους.
 
} Σχετικά με τις προθέσεις του, δηλαδή αν σκέφτεται να θέση υποψηφιότητα για τρίτη θητεία, αυτή τη φορά ο αλκοολικός Δήμαρχος ένα έκανε βήμα πίσω.
} Έκανε ένα βήμα πίσω γιατί έχει πειστεί πλέον, ότι ο επόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα είναι ο Γιώργος Ορφανός, για να μπορέσει να θεραπεύσει τα εγκλήματα που αυτός διέπραξε δέκα ολόκληρα χρόνια.
 

} Κάποιος φίλος της στήλης μας έστειλε μήνυμα με το οποίο μας ενημερώνει, ότι ο Μπουτάρης δείχνει ενδιαφέρον για το όνομα των Σκοπίων, γιατί άλλαξε θέση σχετικά με το αποτεφρωτήριο, και αντί για την Βουλγαρία τώρα επιθυμεί όταν πεθάνει να τον κάψουν στα Σκόπια.

} Αυτό δεν πρέπει να τον απασχολεί, γιατί υπάρχουν πολλοί εθελοντές, που θα μπορούσαν να τον κάψουν ακόμη και... **** στην Ευκαρπία.
 
} Το δικό μας ερώτημα είναι, ποια είναι η θέση των Βουλευτών απέναντι στη θέση του Μπουτάρη, και γιατί οι Θεσσαλονικείς επιτρέπουν αυτόν τον σουρωμένο τύπο, να προσπαθεί να ξεπουλήσει τη Μακεδονία μας, με αυτόν τον προκλητικό τρόπο;
} Αν ο Μπουτάρης έδειχνε έστω και τον ελάχιστο σεβασμό στους Μακεδόνες πολίτες, αυτό που θα μπορούσε να κάνει ήταν να προκαλέσει δημοψήφισμα στους Έλληνες Μακεδόνες σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων, για να πάρει την ανάλογη απάντηση.
 

} Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά του Μπουτάρη λέγοντας, ότι χρίζει Ιατρικής παρακολούθησης.
 
} Το θράσος περισσεύει από τους δολοφόνους, και αυτό έχει αυξηθεί επικίνδυνα με την... προοδευτική Κυβέρνηση και τον  επίσης ... προοδευτικό νόμο Παρασκευόπουλου.
} Ο Χριστόδουλος Ξηρός απειλεί ότι θα προχωρήσει σε απεργία πείνας, γιατί δεν του αρέσει η μεταχείριση που έχει στις Φυλακές Διαβατών.
} Αυτά συμβαίνουν μόνο στην... δημοκρατική  Ελλάδα, ώστε φονιάδες να διαμαρτύρονται και να εκφράζουν παράπονα για τις συνθήκες διαβίωσής τους.
} Δηλαδή τι περίμενε ο κ. Ξηρός που πελεκούσε και  έστελνε αθώους ανθρώπους στον άλλο κόσμο χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την πράξη του, ότι θα τον... χειροκροτούσαν, αν και νομίζω πως υπάρχουν και μερικοί τέτοιοι.
} Το ερώτημα που εξέφρασε ένας συγγενείς των θυμάτων είναι, γιατί ο δικός τους άνθρωπος να βρίσκεται στο χώμα, και ο Ξηρός όχι μόνο να είναι ζωντανός, αλλά και αυθαδιάζει;
 

} Για να κολακεύσει και να παρηγορήσει ο Τσίπρας τον Καμένο για την κωλοτούμπα που έκανε σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων, του χάρισε το φλουρί της βασιλόπιτας.

} Ακόμη και μεταξύ τους παίζουν σικέ παιγνίδια, ο ένας κοροϊδεύει τον άλλο, αλλά η εξουσία και οι καρέκλες δεν τους επιτρέπουν να θυμώσουν.
 
} Η γνωστή Τασία πλέον που είδε κάποιους  λαθρομετανάστες να λιάζονται στην ομόνοια, αποφάσισε να επισκεφθεί γνωστό πλαστικό στην Αθήνα, μήπως καταφέρει να την σουλουπώσει λίγο εν όψει των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
} Όταν ο Πλαστικός αντίκρισε την Τασία φοβισμένος από το θέαμα εκμυστηρεύθηκε σε κάποιο συνεργάτη του λέγοντας.
} Τι να την κάνω την Πρόεδρο της Βουλής, ποια... υλικά και ποιες μεθόδους πρέπει να χρησιμοποιήσω, ώστε να κάνω τη... Βασιλειάδου Βουγιουκλάκη;

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 03:07 Τετάρτη, 10 Ιαν 18 ο Ημίθεος έγραψε :
Άσε ρε Μπαλαδόρε, άσε....τα μάθαμε και τα χαίρια της ΝΔ. Δυστυχώς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΚΚΕ συντάσσονται μαζί με τον Συριζα για την προδοτική διπλή ονομασία.

Ο Κυριάκος δε, δεν βγάζει κουβέντα, κιχ. Άσε που κάλεσε τα μέλη της ΝΔ να μην συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια υπέρ της Μακεδονίας.

Θα γίνει καμία κέντα, θα δούμε κανένα "Νέα Μακεδονία", και θα βαρέσει η Χ.Α κανένα 15%.

Και κάτι Ψωμιάδηδες, Μακεδονομάχοι εκ του ασφαλούς...αν τους πετάξει κανένα κοκκαλάκι ο Κούλης, θα τρέχουν να το γλύψουν.

Τίποτα, μόνο σήψη και παρακμή.


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος