Το ξέπλυμα χρήματος μέσω του αθλητισμού γίνεται με συγκεκριμένους τρόπους...
Γράφει ο αναγνώστης μας που υπογράφει ως "ΘΑΝΟΣ"...
07:00 Κυριακή, 07 Ιαν 18

Καλημέρα σας και καλή χρονιά. Ότι επιθυμείτε και επιτυχίες σε αυτό που κάνετε. Για να έρθουν όμως και να συνεχίσουν χρειάζεται και η κοινή λογική από όλους μας.
 
Δεκτό πως όλοι οι ιδιοκτήτες ομάδων, ανεξαρτήτως ποιας, εκτός των άλλων λόγων που "επενδύουν" σε αυτές είναι και το ξέπλυμα χρήματος, ειδικά όταν μιλάμε για τον ανύπαρκτο ελληνικό αθλητισμό. Δεν αποδεικνύεται φυσικά, αλλά το θεωρούμε πλέον όλοι δεδομένο.
 
Πρέπει όμως όταν αναπαράγονται δημοσιεύματα ειδικά από μέσα στυλ documento (πρώην Καλογρίτσας - νυν Βαξεβάνης) για να υπηρετήσουν συγκεκριμένους σκοπούς (βλ. σύνδεση με Μάρεβα), να τίθενται μαζί και με την αναπαραγωγή-αναδημοσίευση τους και κάποια ερωτήματα-προβληματισμοί όπως :
 
Το ξέπλυμα χρήματος μέσω του αθλητισμού γίνεται με συγκεκριμένους τρόπους όπως ενδεικτικά : α) η βιτρίνα-πλυντήριο παρουσιάζει υπέρογκα λογιστικά και μη υπαρκτά κέρδη χρήσης ώστε να νομιμοποιούνται χρήματα. Εφόσον τα κέρδη είναι πραγματικά προφανώς και δεν έχει καμία αξία το πλυντήριο
β) η βιτρίνα-πλυντήριο παρουσιάζει τεράστιες ζημίες ώστε να περνάνε μεγάλα ποσά για κάλυψη αυτών μέσω ΑΜΚ (θυμίζει κάτι?)
γ) αγορά περιουσιακών στοιχείων σε μεγάλες τιμές και πώληση τους με ζημία, ή έστω αγορά περιουσιακών με ζημία και πάνω από την τρέχουσα αξία (θυμίζει κάτι?)
δ) δανειοδότηση της βιτρίνας και νομιμοποίηση των χρημάτων από την αποπληρωμή του δανείου (θυμίζει πάλι κάτι?)
ε) αδιαφανή νούμερα στα έσοδα πχ από εισιτήρια (περισσότερα δηλωθέντα από τα πραγματικά)
 
Σε όλες τις περιπτώσεις πάντως είναι προς συμφέρον αυτού που ξεπλένει η επιχείρηση βιτρίνα του να ευημερεί και όχι να φυτοζωεί , καθώς τα ποσά που είναι προς νομιμοποίηση είναι τεράστια και δεν γίνεται το ξέπλυμα τους με μια φορά ή σε ένα βράδυ, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος το ξέπλυμα να γίνει μέσω του αθλητισμού με την όλη δημοσιότητα που αυτός φέρνει.
 
Η αντίρρηση μου όπως κατάλαβες δεν είναι ως προς τον σκοπό του ζεύγους Λάσκαρη, αλλά ως προς το αν έγινε (που προφανώς ). Ειδικά ως προς το ξέπλυμα εκατομΜΥΡΙΩΝ που επικαλείται το δημοσίευμα, και εσύ αναδημοσιεύεις, με μια απλή αναδρομή και ανάγνωση των οικονομικών στοιχείων της ΚΑΕ προ ζεύγους εποχή και σήμερα θα μου επιτρέψεις απλά να γελάσω δυνατά.
Άποψη μου ε? Δεν σημαίνει ότι είμαι αλάνθαστος. Από τα λίγα που νομίζω ότι ξέρω στα 43 μου. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου Πάλι καλή χρονιά και όλα καλά να σου πάνε
 
Υ.Γ. Στο χέρι σας είναι να εκλείψει η ασόβαρη, πληρωμένη, στοχευόμενη και με ιδιοτελής σκοπούς δημοσιογραφία του αναδημοσιευμένου στυλ
 
Υ.Γ. 2 Με το κλαρινογαμπρός πεθαίνω στα γέλια. Με το χοντρή διαφωνώ κάθετα.

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 21:57 Κυριακή, 07 Ιαν 18 ο ΘΑΝΟΣ έγραψε :
Φίλε μου καλησπέρα και καλή σου χρονιά
Καλό είναι να προσπαθούμε πρώτα να καταλάβουμε τι λέει ο απέναντι (απέναντι στον διάλογο πάντα τίποτα δεν έχω να χωρίσω μαζί σου) και μετά να κρίνουμε.
Πάμε λοιπόν ως προς αυτά που μου καταλόγισες
Α)+Β) Ο τίτλος και στις 2 αναδημοσιεύσεις διαμορφώνει άποψη. Εννοείται να το αναπαράγει και να το αναδημοσιεύσει. Δεν είπα πουθενά το αντίθετο. Σε τέτοια περίπτωση όμως (αναδημοσίευση) δεν αλλάζεις τίποτα (ούτε τίτλο). Άποψη μου. Αλλιώς σχολιάζεις κιόλας και παραθέτεις την άποψη σου (με την οποία, του admin, συμφωνώ απόλυτα καθώς την ανέφερε κάτω από το σχόλιο μου, αλλά χρειάστηκε να μου την πει και δεν προέκυπτε από το αρχικό άρθρο). Εξάλλου αν δεν πίστευα ότι το balladoros προσπαθεί αν μη τι άλλο να είναι αντικειμενικό δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να στείλω. Απλά δεν θα το διάβαζα.
Γ) Ας κάνουν ότι θέλουν καθόλου δεν με ενδιαφέρει, υπερασπιστής τους δεν είμαι και γράφω ξεκάθαρα τι πιστεύω. Αν δεν με κατάλαβες ο σκοπός μου και η αντίρρηση μου ήταν ως προς το ξέπλυμα εκατομμύριων, το οποίο, σύμφωνα με το δημοσίευμα έγινε μέσω του ΑΡΗ. Και ξαναγελάω δυνατά ως προς το αυτό. Διαφωνώ και με επιχειρήματα που σπανίζει πλέον.
Δ) Δεν ξεχνάω τίποτα. Πίστεψε με λόγω της δουλειάς μου ξέρω να καταλάβω πολύ καλύτερα από τον μέσο όρο τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Ξεκάθαρα η άποψη μου είναι για όλους οι οποίοι παρανομούν να έχουν και τις ανάλογες συνέπειες.
Εν κατακλείδι ούτε καταδίκασα ούτε αθώωσα. Άποψη εξέφρασα. Ξεκάθαρα το λέω στο τέλος ότι μπορεί και να κάνω λάθος.
Συνεχίζω να επιμένω ως προς το ΥΓ. Εξάλλου προέρχεται από σάιτ ιδιοκτησίας καταδικασμένου για συκοφαντική δυσφήμιση και όχι μόνο. Αν αυτό για σένα είναι δείγμα σοβαρής δημοσιογραφίας και δημοσιογράφου πάω πάσο ειλικρινά. Εξάλλου αυτό για το οποίο με κατηγορείς (ότι κάνω τον δικαστή) είναι αυτό το οποίο κάνει ο σοβαρός δημοσιογράφος του αρχικού άρθρου του documento.
Όσο για την τελευταία σου παράγραφο προφανώς εσύ έβγαλες πόρισμα, γιατί μάλλον δεν κατάλαβες το νόημα όλων αυτών που είπα.
Καλή σου συνέχεια
Καλά να είμαστε
Θάνος


Στις 12:06 Κυριακή, 07 Ιαν 18 ο peet έγραψε :
Ο φίλος που έγραψε τα παραπάνω
Α] Ξεχνά ότι το δημοσίευμα είναι άλλου και όχι δικό σας ,οπότε αν το κρύβατε θα υπήρχε ιδιοτέλεια .
Β] Δεν νομίζω ότι κανείς υιοθετεί τα όσα γράφονται στο δημοσίευμα ,τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ.
Γ] Οι ενδιαφερόμενοι αν θίγονται από το δημοσίευμα του documento ας προσφύγουν στη δικαιοσύνη ,για να δικαιωθούν.
Δ] Μάλλον ο αγαπητός φίλος ξεχνά ότι το ζεύγος βρίσκεται ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης κατόπιν των καταγγελιών του αντιδίκου. Και απ ότι φαίνεται οι καταγγελίες δεν ήταν έωλες .
Εδώ δεν είναι κανένας δικαστής για να καταδικάζουμε ή να αθωώνουμε ,απλά σχολιάζουμε και εκφράζουμε την άποψη μας ...
Στο Υ.Γ ο φίλος χαρακτηρίζει ασόβαρη ,πληρωμένη και στοχεύμενη και με ιδιοτελείς σκοπούς αναπαραγόμενη δημοσιογραφία ....
Δηλαδή ο φίλος ΄προφανώς με δικαστική ιδιότητα και με πλήρη γνώση όλων των στοιχείων έβγαλε το πόρισμα του !!!!!!

Στις 07:15 Δευτέρα, 08 Ιαν 18 ο peet έγραψε :
Φίλε Θάνο ,
τα δημοσιεύματα τίθενται τόσο υπό την κρίση των αναγνωστών ,όσο και υπό τη κρίση της δικαιοσύνης -αν χρειαστεί .
Αν κάποιο δημοσίευμα συκοφαντεί τον Χ παράγοντα τότε για αυτόν υπάρχει η δικαστική οδός για να προστατεύσει το όνομα του .Αν λοιπόν τα άτομα που αναφέρονται στο δημοσίευμα νοιώθουν ότι συκοφαντούνται τότε επιβάλλεται να ζητήσουν τη προστασία της δικαιοσύνης ,αν δεν το κάνουν γεννούνται ερωτηματικά .
Οσον αφορά τον δημοσιογραφικό χώρο ,δεν νομίζω ότι επειδή κάποιος έχει καταδικαστεί μιά -δυό φορές ,αυτό συνεπάγεται ότι αναρτά είναι ψευδές.
Οσον αφορά τις διώξεις κατά του ζεύγους για αυτές θα αποφανθεί η δικαιοσύνη κάποια στιγμή ,αλλά επειδή η ιστορία- δικαστικά - έχει ξεκινήσει πρίν 1.5 χρόνο περίπου και το ζεύγος παρ ΄όλους τους αντίθετους ισχυρισμούς του ,βρίσκεται κολλημένο στο τοίχο .
Και φυσικά το πρόβλημα ,για μένα ,δεν είναι τα προσωπικά του ζεύγους ,αλλά η τύχη του Αρη που είναι δυστυχώς συνδεδεμένη μαζί τους .
Τώρα αν εμπλέκονται και πρόσωπα που έχουν σχέση με πολιτικούς ,αυτό είναι έξω από τη συζήτηση για τη τύχη του Αρη .
Και εγώ την άποψη μου εκφράζω και την αγωνία μου για το μέλλον της ομάδας και δεν βρίσκομαι πάνω σε δικαστική έδρα για να αθωώσω ή να καταδικάσω .
Εκεί που διαφωνούμε νομίζω είναι στή λογοκρισία που πρέπει να κάνει ο κάθε balladoros γιά να θιχθεί η τιμή και η υπόληψη αυτών που βρίσκονται υπο δικαστική έρευνα .
Θα πρέπει δηλαδή ο κόσμος της ομάδας να είναι στο σκοτάδι και να η μαθαίνει τι γίνεται !!!
Καλή σου εβδομάδα

Στις 10:52 Δευτέρα, 08 Ιαν 18 ο ΘΑΝΟΣ έγραψε :
Καλησπέρα φίλε μου ξανά

Συνεχίζεις να μη θέλεις ή να μη μπορείς να καταλάβεις τι είπα. Ίσως να μην το είπα ξεκάθαρα αρκετά και να σε μπέρδεψα.

Όσο πιο απλά λοιπόν μπορώ και τελευταία φορά για να μη κουράσω άλλο τους υπόλοιπους.

1. Δεν έχω παντελώς καμιά έγνοια για την τύχη του ζεύγους. Μου είναι αδιάφορο είτε αθωωθούν είτε καταδικαστούν. Είτε σπιλωθεί η αντίληψη τους είτε όχι. Έχω ήδη άποψη γι αυτούς προσωπικά και δεν είναι καλή. Το ξαναλέω γιατί βλέπω από τα 2 σχόλια σου ότι κατάλαβες πως ασχολούμαι με το ζεύγος, που δεν το έκανα. Με νοιάζει μόνο το πότε και το πώς θα φύγουν από την ΚΑΕ, όπως κι εσένα.

2. Ο σκοπός του αρχικού μου σχολίου ήταν ένας, να προσπαθήσω με επιχειρήματα να αποδείξω ότι είναι αναληθές πως ξεπλύθηκαν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μέσω της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Μικροποσά ναι πιθανώς. Είναι άδικο να σπιλώνεται η ΚΑΕ για συμφέροντα τρίτων. Γι αυτό και μόνο μπήκα στην διαδικασία να γράψω.

3. Αν εσύ κατάλαβες ότι ήθελα να το κρύψει ή να μην το δημοσιεύσει κακώς το κατάλαβες. Εγώ πάντως πουθενά δεν είπα κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα, και το ξαναλέω, θεωρώ έντιμη τη στάση του και που δημοσίευσε το σχόλιο μου και που μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει και να μου παραθέσει την άποψη του.

4. Μεγάλωσα με κάποια πιστεύω. Αυτός που έκλεψε είναι κλέφτης, αυτός που σκότωσε θελημένα είναι δολοφόνος, αυτός που είπε ψέματα είναι ψεύτης κλπ. Όλοι έχουν δικαίωμα στην μεταμέλεια και στην παραδοχή του λάθους τους, στη συγχώρεση κατ’ επέκταση και φυσικά η μεταμέλεια αποδεικνύεται από την μη επανάληψη του αμαρτήματος. Όσοι δεν παραδέχονται το λάθος της πράξης τους όμως, ξεκάθαρα όταν χρειαστεί θα το ξανακάνουν για ίδιον όφελος. Στο μυαλό μου αυτά δεν έχουν εκπτώσεις, γιατί μετά έρχεται το χάος. Με βάση αυτά ναι μια-δυο φορές, όπως λες, καταδίκη στη δημοσιογραφία, χωρίς αντίστοιχη συγνώμη – παραδοχή του λάθους, ξεκάθαρα σημαίνει ότι κατ’ ελάχιστο δεν υπηρετεί την δημοσιογραφία, αλλά τον εαυτό του και το πορτοφόλι του. Και αληθείς να είναι οι αναρτήσεις του, τυχαίο είναι γιατί τη δεδομένη στιγμή τον εξυπηρετεί η αλήθεια και όχι για την αλήθεια καθ’ αυτή. Άρα δεν είναι δημοσιογραφία. Και μη μου χρεώσεις πάλι ότι το λέω για τον balladoro, δεν το λέω. Και επειδή όλοι οι παραπάνω δεν τιμωρούνται επαρκώς από το ελληνικό κράτος δικαίου, είναι υποχρέωση μας ως πολίτες να τους τιμωρούμε δείχνοντας τους με το δάχτυλο. Αλλιώς ο ηθικός μας ξεπεσμός θα συνεχίσει απλά να μεγαλώνει.

5. Αν πιστεύεις ότι οι πολιτικοί και η πολιτική είναι έξω από τον ελληνικό αθλητισμό να με συγχωρέσεις, αλλά είσαι τρομερά λάθος. Οπότε δεν είναι έξω από την συζήτηση για τον ΑΡΗ, γιατί χρησιμοποιείται το όνομα του στο δημοσίευμα για άλλους σκοπούς.

Ελπίζω να κατάλαβες πλέον τι ήθελα να πω αρχικά, αλλά και στη συνέχεια. Θεωρώ ότι είμαι ξεκάθαρος. Δεν θέλω ούτε να σε πείσω, ούτε να επιβάλω την άποψη μου. Απλά σταμάτα να μου χρεώνεις πράγματα τα οποία δεν είπα.

Να σαι καλά


Στις 07:24 Τετάρτη, 10 Ιαν 18 ο peet έγραψε :
Θανο .

Α]Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να ψάχνουν και να παρουσιάζουν -αναδημοσιεύουν ειδήσεις .Είναι στο χέρι του κάθε αναγνώστη να τις κρίνει .
Αν δεν προβαίνουν στις δημοσιεύσεις τότε λογοκρίνουν .Ετσι απλά.
Γ] Αν έχεις όλα τα στοιχεία και είσαι πλήρης γνώστης της υποθέσεως μπορείς να μας βοηθήσεις να γελάσουμε και μείς .Επιχειρήματα σοβαρά υπάρχουν όταν έχουμε ολόκληρο το φάκελλο μπροστά μας και αυτόν δεν τον έχεις ούτε εσύ -ούτε εγώ.
Εχουν περάσει αρκετές μέρες από το δημοσίευμα ,μήπως είδες να προσφεύγουν οι θιγόμενοι στη δικαιοσύνη ; εμένα δεν πήρε κάτι τέτοιο το αυτί μου .

Τα γεγονότα όμως παραμένουν ότι δηλαδή υπάρχει δικαστική διαμάχη μεταξύ ζεύγους και αντιδίκου και το κυριότερο η ομάδα δεν έχει σάλιο .
Τον αν υπήρχε ξέπλυμα ή όχι αυτό αφορά τη δικαιοσύνη

Στις 12:37 Τετάρτη, 10 Ιαν 18 ο ΘΑΝΟΣ έγραψε :
Κατάντησε κουραστικό.
Άλλα σου λέω, αλλά μου λες και δε μπορώ να καταλάβω ειλικρινά τι δεν καταλαβαίνεις και σε τι έχεις αντίρρηση σε αυτά που λέω.
Διάβασε πρώτα όλο το δημοσίευμα του documento (γιατί με αυτά έβγαλε και το πόρισμα ο Βαξεβάνης και επί αυτού έχω αντίρρηση), γιατί αρχίζω να αμφιβάλλω αν το διάβασες.
Στο παραθέτω για να σε βοηθήσω να το βρεις σίγουρα:
http://www.documentonews.gr/article/mprostarhs-sto-xeplyma-h-synetairos-ths-marebas
Με όλα τα στοιχεία που έχουμε λοιπόν, και μόνο για τον ΑΡΗ που μας ενδιαφέρει, συζητάμε για επίμαχο ποσό €799.000. Για το οποίο ξέρουμε ότι πήρε έγκριση από την ΕΕΑ (α’ στοιχείο) και σύμφωνα με την υπεράσπιση πέρασε από τραπεζικό λογαριασμό με έμβασμα (β΄στοιχείο), το οποίο αν δε ξέρεις τι σημαίνει τραπεζικά δε φταίω εγώ. Με τα ίδια μέτρα, σταθμά και πληροφορίες που συμπεραίνει λοιπόν το δημοσίευμα, συμπεραίνω εύκολα κι εγώ ότι τα λεφτά του ΑΡΗ είναι καθαρά και το σωματείο δεν έχει καμία ανάμιξη. Άλλη κατηγορία για τον ΑΡΗ δεν υπάρχει, σύμφωνα με αυτά τα κομμάτια του κατηγορητηρίου που έχουν δημοσιοποιηθεί, οπότε θα μου επιτρέψεις να ξαναγελάσω στο κομμάτι που αφορά τον ΑΡΗ. Για το οτιδήποτε δεν κατάλαβα, μου διέφυγε ή έχεις περαιτέρω αντίρρηση σε παρακαλώ πλέον μόνο με επιχειρήματα όπως κάνω εγώ. Είναι εύκολο να μου λες απλά ότι δεν ξέρω και δεν έχω κλπ. Έχω ακριβώς αυτά που θεωρητικά έχει και το documento και μου δημοσιεύει. Για οτιδήποτε θέλεις να σου εξηγήσω για τραπεζικούς κανόνες και λογιστικά εδώ είμαι να σε βοηθήσω, ρώτησε.
Έχω κάθε δικαίωμα, γνώσεις, μόρφωση και επιχειρήματα να κρίνω το δημοσίευμα, για το κομμάτι του ΑΡΗ, έωλο και ανακριβές. Και φυσικά παίρνω την ευκαιρία που μου δίνει ο balladoros και δημοσιεύω την κρίση μου. Την κρίση μου μόνο.
Όσο για την δημοσιογραφία δε θα σου πω πως θα ήθελα εγώ να είναι, γιατί εξάλλου δεν θα γίνει ποτέ. Ξεχωρίζω ωστόσο αυτούς που προσπαθούν και αυτούς που δεν.
Αντίθετα θα σου παραθέσω πως θέλει και πως προτρέπει η ίδια τους η ένωση να είναι τα μέλη της επισήμως:
https://www.esiea.gr/arxes-deontologias/


Στις 13:50 Τετάρτη, 10 Ιαν 18 ο ΘΑΝΟΣ έγραψε :
Κατάντησε κουραστικό.
Άλλα σου λέω, αλλά μου λες και δε μπορώ να καταλάβω ειλικρινά τι δεν καταλαβαίνεις και σε τι έχεις αντίρρηση σε αυτά που λέω.
Διάβασε πρώτα όλο το δημοσίευμα του documento (γιατί με αυτά έβγαλε και το πόρισμα ο Βαξεβάνης και επί αυτού έχω αντίρρηση), γιατί αρχίζω να αμφιβάλλω αν το διάβασες.
Στο παραθέτω για να σε βοηθήσω να το βρεις σίγουρα:
http://www.documentonews.gr/article/mprostarhs-sto-xeplyma-h-synetairos-ths-marebas
Με όλα τα στοιχεία που έχουμε λοιπόν, και μόνο για τον ΑΡΗ που μας ενδιαφέρει, συζητάμε για επίμαχο ποσό €799.000. Για το οποίο ξέρουμε ότι πήρε έγκριση από την ΕΕΑ (α’ στοιχείο) και σύμφωνα με την υπεράσπιση πέρασε από τραπεζικό λογαριασμό με έμβασμα (β΄στοιχείο), το οποίο αν δε ξέρεις τι σημαίνει τραπεζικά δε φταίω εγώ. Με τα ίδια μέτρα, σταθμά και πληροφορίες που συμπεραίνει λοιπόν το δημοσίευμα, συμπεραίνω εύκολα κι εγώ ότι τα λεφτά του ΑΡΗ είναι καθαρά και το σωματείο δεν έχει καμία ανάμιξη. Άλλη κατηγορία για τον ΑΡΗ δεν υπάρχει, σύμφωνα με αυτά τα κομμάτια του κατηγορητηρίου που έχουν δημοσιοποιηθεί, οπότε θα μου επιτρέψεις να ξαναγελάσω στο κομμάτι που αφορά τον ΑΡΗ. Για το οτιδήποτε δεν κατάλαβα, μου διέφυγε ή έχεις περαιτέρω αντίρρηση σε παρακαλώ πλέον μόνο με επιχειρήματα όπως κάνω εγώ. Είναι εύκολο να μου λες απλά ότι δεν ξέρω και δεν έχω κλπ. Έχω ακριβώς αυτά που θεωρητικά έχει και το documento και μου δημοσιεύει. Για οτιδήποτε θέλεις να σου εξηγήσω για τραπεζικούς κανόνες και λογιστικά εδώ είμαι να σε βοηθήσω, ρώτησε.
Έχω κάθε δικαίωμα, γνώσεις, μόρφωση και επιχειρήματα να κρίνω το δημοσίευμα, για το κομμάτι του ΑΡΗ, έωλο και ανακριβές. Και φυσικά παίρνω την ευκαιρία που μου δίνει ο balladoros και δημοσιεύω την κρίση μου. Την κρίση μου μόνο.
Όσο για την δημοσιογραφία δε θα σου πω πως θα ήθελα εγώ να είναι, γιατί εξάλλου δεν θα γίνει ποτέ. Ξεχωρίζω ωστόσο αυτούς που προσπαθούν και αυτούς που δεν.
Αντίθετα θα σου παραθέσω πως θέλει και πως προτρέπει η ίδια τους η ένωση να είναι τα μέλη της επισήμως:
https://www.esiea.gr/arxes-deontologias/


Στις 07:15 Πέμπτη, 11 Ιαν 18 ο peet έγραψε :
Φίλε Θάνο ,νομίζω ότι τα ελληνικά που γράφω είναι σχετικά καλά και κατανοητά.
Οι δικαστικές διαμάχες του ζεύγους μ αφήνουν αδιάφορο ,όσο δεν αφορούν τον Αρη
Οι πολιτικές διαπλοκές μ αφήνουν αδιάφορο ,όταν σχολιάζω για τον Αρη .
Ο θιγόμενος από τα δημοσιεύματα ας προσφύγει στη δικαιοσύνη ,αν θίγεται .
Την εικόνα των γεγονότων στο σύνολο της δεν την έχεις ούτε εσύ -ούτε εγώ .Εγώ δεν προσπαθώ να αποδείξω ούτε την αθωότητα του ζεύγους ,ούτε αν είναι μπούρδες το δημοσίευμα .
Το να υπάρχει λογοκρισία το 2018 είναι απαράδεκτο .
Τα επιχειρήματα ,τα πραγματικά ,υφίστανται μόνο αν υπάρχει η συνολική εικόνα ,όχι αυτή που παρουσιάζουν οι δύο πλευρές κατά το δοκούν.
Αν έχεις πρόσβαση στη δικογραφία και ξέρεις περισσότερα τότε πάω πάσο .
Εχεις πρόσβαση στη δικογραφία και στα υπόλοιπα έγγραφα ;
Και αν θυμάσαι καλά το ζεύγος βρέθηκε στον ανακριτή όχι για τη περίπτωση της Μάρεβα .....

Στις 10:35 Πέμπτη, 11 Ιαν 18 ο ΘΑΝΟΣ έγραψε :
Αυτό ομολογώ δεν μου χει ξανατύχει σε τέτοια έκταση.
Ο σκοπός μου από το πρώτο σχόλιο ήταν να δείξω ότι στο κομμάτι που αφορά τον ΑΡΗ δεν έγινε ξέπλυμα. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. Άντε δεν το κατάλαβες στο πρώτο σχόλιο. Εσύ αδυνατείς να το καταλάβεις και από τα επόμενα που στο γράφω ξεκάθαρα. Όλα τα στοιχεία για να το συμπεράνω μου τα δίνει το ίδιο το documento. Με αυτά εξάλλου δημοσιεύει και το ίδιο. Τα γράφει ξεκάθαρα μέσα, δε φταίω εγώ που δεν έχεις τις γνώσεις να τα καταλάβεις. Όταν κάποιος γράφει Α έχω τη γνώση να κρίνω αν το γράφει στραβά ή όχι, δε χρειάζεται να δω πως γράφει και το Β ούτε με νοιάζει πως γράφει ολόκληρο το αλφάβητο. Για το Α ενδιαφέρομαι. Εσύ θέλεις να πείσεις ότι εγώ αναφέρομαι στο αλφάβητο και πρέπει και να το δω όλο.
Σε όλα σου τα σχόλια αναπαράγεις το ίδιο κείμενο. Απαντάς σε δικές σου διαπιστώσεις παρόλο που ξεκάθαρα σου ανέφερα τι είπα και τι δεν είπα. Τα περί λογοκρισίας και προσπάθειας υπεράσπισης του ζεύγους από μέρος μου είναι αυθαίρετα δικά σου συμπεράσματα. Σε κάθε περίπτωση σου το ξανατονίζω.
ΥΓ. Και τα δικά μου ελληνικά είναι ομοίως καλά, αν όχι καλύτερα.
ΥΓ2. Έχεις γνώσεις περί ξεπλύματος μαύρου και βρώμικου χρήματος ή απλά συζητάς για να συζητάς? Έχεις ασχοληθεί ποτέ σου με παρόμοιες υποθέσεις επαγγελματικά? Έχεις επιμόρφωση ή συμμετοχή σε σχετικά σεμινάρια? Δεν ξέρω αν το κατάλαβες από τα συμφραζόμενα, αλλά κάτι ξέρω επί του αντικειμένου.
ΥΓ3. Τον balladoro τον διαβάζω σχεδόν από τότε που ξεκίνησε. Σε άλλα συμφωνώ, σε άλλα διαφωνώ και είναι πολλά. Είδες σχόλια μου στα χρόνια, αντίθετα με άλλους που γράφουν όλη την ώρα επί παντός θέματος?
ΥΓ4. Δεν παρίστανα ποτέ μου τον ξερόλα. Παίρνω θέση σε αυτά που νομίζω ότι επαρκούν οι γνώσεις μου με επιχειρήματα για να συνεισφέρω στην κουβέντα. Όχι μόνο εδώ σε όλες μου τις συζητήσεις. Και πάντα θεωρώ ότι υπάρχει και η περίπτωση να κάνω λάθος. Με αποδείξεις όμως, επιχειρήματα ή εκ του αποτελέσματος.
ΥΓ5. Υπόσχομαι να μη το συνεχίσω. Μπορείς ελεύθερα πλέον να μου καταλογίσεις ότι θέλεις χωρίς αντίλογο. Νομίζω πως ότι έπρεπε πλέον να διευκρινίσω το έκανα. Βγάλε όποιο συμπέρασμα θέλεις.


Στις 12:46 Πέμπτη, 11 Ιαν 18 ο MAYDAY έγραψε :
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Η δικαστική διαμάχη του ζεύγους πιστεύω πως δεν θα είναι σύντομη και αυτό γεννά ερωτήματα όπως: Έχουν καταλάβει ότι είναι ανεπιθύμητοι πλέον από μεγάλο κομμάτι του κόσμου; Ο κ. Αρβανίτης θα πάρει θέση για αυτά που του καταλόγισε ο Λάσκαρης; Έχει σκοπό να διευκολύνει την ομάδα με την παραίτησή του ; Γνωρίζει τις συνέπειες σε περίπτωση που δεν βγει η χρονιά ; Γνωρίζει ότι τα επικοινωνιακά παιχνίδια δεν δίνουν λύσεις και δεν τα πιστεύει ο κόσμος; Μπορεί να μας πει εάν όλη η περιουσία του είναι δεσμευμένη πού βρίσκει λεφτά για διακοπές πολυτελείας; Ξέρει ότι προκαλεί τους τελευταίους μήνες με την συμπεριφορά του τον κόσμο του Άρη; Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι οι εποχές που δεν μιλάγαμε για το καλό της ομάδας έχουν περάσει. Ο Λάσκαρης με τις εμμονές του έχει γίνει ο νέος Σκόρδας.


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος