Ξέπλυμα χρήματος μέσω της ΚΑΕ Άρης για τη χοντρή και τον κλαρινογαμπρό!! (video)
15:16 Παρασκεύη, 05 Ιαν 18

Η μεγάλη του ξεπλύματος σχολή από τη συνεταίρο της Μαρέβας Μητσοτάκη, Tζόρτζιας Ευσεβίου, που ξέπλενε εκατομμύρια μέσω της ΚΑΕ Άρης, έργων τέχνης και ελικοπτέρων!!


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 11:11 Σαββάτο, 06 Ιαν 18 ο ΘΑΝΟΣ έγραψε :

Καλημέρα σας και καλή χρονιά. Ότι επιθυμείτε και επιτυχίες σε αυτό που κάνετε. Για να έρθουν όμως και να συνεχίσουν χρειάζεται και η κοινή λογική από όλους μας. Δεκτό πως όλοι οι ιδιοκτήτες ομάδων, ανεξαρτήτως ποιας, εκτός των άλλων λόγων που "επενδύουν" σε αυτές είναι και το ξέπλυμα χρήματος, ειδικά όταν μιλάμε για τον ανύπαρκτο ελληνικό αθλητισμό. Δεν αποδεικνύεται φυσικά, αλλά το θεωρούμε πλέον όλοι δεδομένο. Πρέπει όμως όταν αναπαράγονται δημοσιεύματα ειδικά από μέσα στυλ documento (πρώην Καλογρίτσας - νυν Βαξεβάνης) για να υπηρετήσουν συγκεκριμένους σκοπούς (βλ. σύνδεση με Μάρεβα), να τίθενται μαζί και με την αναπαραγωγή-αναδημοσίευση τους και κάποια ερωτήματα-προβληματισμοί όπως : Το ξέπλυμα χρήματος μέσω του αθλητισμού γίνεται με συγκεκριμένους τρόπους όπως ενδεικτικά : α) η βιτρίνα-πλυντήριο παρουσιάζει υπέρογκα λογιστικά και μη υπαρκτά κέρδη χρήσης ώστε να νομιμοποιούνται χρήματα. Εφόσον τα κέρδη είναι πραγματικά προφανώς και δεν έχει καμία αξία το πλυντήριο β) η βιτρίνα-πλυντήριο παρουσιάζει τεράστιες ζημίες ώστε να περνάνε μεγάλα ποσά για κάλυψη αυτών μέσω ΑΜΚ (θυμίζει κάτι?) γ) αγορά περιουσιακών στοιχείων σε μεγάλες τιμές και πώληση τους με ζημία, ή έστω αγορά περιουσιακών με ζημία και πάνω από την τρέχουσα αξία (θυμίζει κάτι?) δ) δανειοδότηση της βιτρίνας και νομιμοποίηση των χρημάτων από την αποπληρωμή του δανείου (θυμίζει πάλι κάτι?) ε) αδιαφανή νούμερα στα έσοδα πχ από εισιτήρια (περισσότερα δηλωθέντα από τα πραγματικά) Σε όλες τις περιπτώσεις πάντως είναι προς συμφέρον αυτού που ξεπλένει η επιχείρηση βιτρίνα του να ευημερεί και όχι να φυτοζωεί , καθώς τα ποσά που είναι προς νομιμοποίηση είναι τεράστια και δεν γίνεται το ξέπλυμα τους με μια φορά ή σε ένα βράδυ, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος το ξέπλυμα να γίνει μέσω του αθλητισμού με την όλη δημοσιότητα που αυτός φέρνει. Η αντίρρηση μου όπως κατάλαβες δεν είναι ως προς τον σκοπό του ζεύγους Λάσκαρη, αλλά ως προς το αν έγινε (που προφανώς ). Ειδικά ως προς το ξέπλυμα εκατομΜΥΡΙΩΝ που επικαλείται το δημοσίευμα, και εσύ αναδημοσιεύεις, με μια απλή αναδρομή και ανάγνωση των οικονομικών στοιχείων της ΚΑΕ προ ζεύγους εποχή και σήμερα θα μου επιτρέψεις απλά να γελάσω δυνατά. Άποψη μου ε? Δεν σημαίνει ότι είμαι αλάνθαστος. Από τα λίγα που νομίζω ότι ξέρω στα 43 μου. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου Πάλι καλή χρονιά και όλα καλά να σου πάνε Υ.Γ. Στο χέρι σας είναι να εκλείψει η ασόβαρη, πληρωμένη, στοχευόμενη και με ιδιοτελής σκοπούς δημοσιογραφία του αναδημοσιευμένου στυλ Υ.Γ. 2 Με το κλαρινογαμπρός πεθαίνω στα γέλια. Με το χοντρή διαφωνώ κάθετα.


admin


Ένα από τα πιο φιλοσοφημένα κείμενα που έχουν κατατεθεί στον Μπαλλαδόρο. Σ΄Ευχαριστούμε πολύ.


Εντάξει, δε θα την ξαναπούμε χοντρή αλλά...χονδρή. Στη θέση της πάντως, θα ντρεπόμουνα να κυκλοφορήσω στην Κοινωνία. Έχεις λεφτά, άσπρα ή μαύρα δε μας νοιάζει, και δεν έχεις ένα διαιτολόγο; Ένα σεφ να σου μαγειρέψει κι έναν προσωπικό γυμναστή; Τόσα κέντρα αδυνατίσματος υπάρχουν στην Ελβετία. Βάλε μπαλονάκι. Κάνε εισαγωγή σε μια κλινική και βγες να δουλεύεις. Πάρε Γκίλι Ντάιετ...


Τα στοιχεία τα έχει το Ντοκουμέντο και δε μας νοιάζει που θέλει να την συνδέσει με τη Μαρέβα. Είναι αλήθεια; Αυτός μας ενδιαφέρει. Άλλωστε, δεν υιοθετούμε το κείμενο αλλά το δημοσιεύουμε από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.


Το ξέπλυμμα δεν έγινε μόνο με τα 900 που αγόρασε τον Άρη, από τα οποία τα 450 τα πήρε αμέσως πίσω πουλώντας το Βεζένκοφ συν πόσα άλλα κρυφά μπορεί να πήρε. Μέρος του ξεπλύματος, κατηγορείται ότι κατέληξε στον Άρη.


Πολύ σωστά αυτά που λες περί κερδών, αγοραπωλησίας και λοιπά, αλλά πόσα λεφτά ζητούσε για να δώσει τις μετοχές;


Άποψή μας είναι ότι τον Άρη τον πήρε για διαφήμιση, κι αυτή πληρώνεται, ξέρεις, αλλά και γι΄ αποκούμπι στη δύσκολη στιγμή. Όπως κι έγινε. Πήγανε στον Ανακριτή και του τείπανε "αν μας βάλεις μέσα, θα διαλυηθεί ο Άρης και φαντάσου τότε τι θα γίνει με 50 χιλιάδες κόσμου κάτω από το σπίτι σου ή έξω από τα δικαστήρια". Κι έτσι τους αφήσανε...ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Στο Σύριζα η Μεγαλοοικονόμου που ανταγωνίζεται σε ασχήμια τη Σία και την Τασία…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:00, 17/01/18 (0)
Πρόταση για...Πέλκα! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές κορόιδα...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
09:30, 17/01/18 (0)
Και ο Σουάρες να έρθει, ο Λουτσέσκου προτιμά...Κουλούρη!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:00, 17/01/18 (0)
Συνεχίζει να προκαλεί ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ζουράρης: "Έλεγα ανέκδοτο αλλά δεν ακούστηκε όλο"!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:30, 16/01/18 (0)
Σημαντική νίκη επί της Σαλόν (90-81) αλλά δεν πήρε τη διαφορά...Πρόκριση με προϋποθέσεις...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:17, 16/01/18 (0)Στήλες Στοιχήματος